לבד כל כך

natalyv1

New member
לבד כל כך

התחלתי לכתוב ומחקתי הכל,לא זה מה שמטריד אותי.רציתי לכתוב על אבא שלי ודברים שהיא מילמל היום כשהוא חשב שאני ישנה אבל זה עדו מילא,לזה אני רגילה..כל החיים האיש הזה שאמרו להיות אבא שלי,לא היה אבא בכלל היה איש זר שמעליב ופוגע ובלי קשר לזה בודד לי ורע לי ואני סחוטה מהחיים הנפש שלי סחוטה,הגוף סחוט מכל התופעות המוזרות שעוברות עלי עם התרופות רוצה חופש מהחיים,מעצמי,מהכל חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo24.gif

את צודקת,אבא איש זר,ולא צריך להתייחס אליו בכלל.. אני אוהבת אותך..

../images/Emo24.gif מתוקה אחת.

גם לי יש "תיק" אבא. אבא שמודד אותי במשך שנים רק לפי ההשגים שלי. אבא שלא יודע להביע אהבה. אבא שאמר לי לא פעם ולא פעמיים שאני "נטל כלכלי". אבא שנתן לי תמיד את התחושה שאני רק מפריעה, מכבידה, ויותר טוב אם לא הייתי בכלל. אני חושבת מה לכתוב כדי לשפר את הרגשתך. אולי אני אכתוב לך שאפשר להרגיש טוב יותר. אפשר לשים את ההורים בצד ולהצליח לחיות טוב למרות הרע שהם עושים לנו לפעמים. ונראה לי שאת תצליחי לעשות את זה. כי את נלחמת. את מחפשת את הדרך לחיים הטובים והנכונים. את מנסה ובודקת ובסוף את תמצאי. תמצאי את התרופה הנכונה שתעשה לך טוב. את הטיפול הנכון. ויותר מהכל, אני יודעת שאת תמצאי בתוכך את הכוח להמשיך ולחיות, הכוח לעשות מה שטוב לך, היכולת לאהוב ולהעריך את עצמך. את תמצאי. תראי שאת תמצאי. תחזיקי מהעמד ילדה. אני יודעת כמה זה קשה. אבל זה שווה. זה באמת שווה.
ממני. מכל הלב.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
natalyv1 יקרה ../images/Emo24.gif

טבעי שקשה לכתוב... להתרכז כשכל כך רע בנשמה... כשקשה. קוראים עד כמה את רוצה למצוא דרכים שהכל יעלם..להפסיק את הסבל.. לברוח מהכאב.. מהייאוש שמלווה כל יום ולא מרפה.. את יודעת יקרה, לפעמים כשמדברים על הדברים ומוציאים אותם החוצה, מאפשרים להם בעצם לעזוב אותנו. מזמינים אותך להמשיך ולשתף פה בפורום ולתת לדברים שאת רוצה שיעזבו אותך, לצאת ממך..

למעלה