לבד. על המצח כתוב לך "לבד".

ran132

New member
דגלים בחו"ל

דגלים למכוניות ביום העצמאות - להיט שהוכח כעובד בארץ האם למישהו יש רעיון להזדמנות עסקית בארץ שבו הוא גר. אני מחובר ליצרן דגלים מאוד גדול (מייצר דגלים בויאטנם) אשמח לבדוק אפשרות לשת"פ עם תושב באחת המדינות בחו"ל.

aviroberta

New member
מכונות לשתיה החו"ל

שלום רב הייתי מעוניין לדעת האם יש מישהו שעוסק בהפצת או מכירת מכונות שתיה חמה וקרה בחו"ל והכוונה היא לברזיל. הכוונה היא למכונות האוטומטיות לשתיה חמה (קפה וכדומה) ומקררים לבקבוקים שתיה ופחיות מוגזים. אנא צרו איתי קשר תודה אבי

kaiil

New member
דרוש לאירופה שותף או עובד

דרוש שותף ו או עובד/ת לסיוע בהקמת אופשור במערב אירופה עדיפות לאשה בעלת אזרחות , בתחום האינטרנט וONLINEBANKING. עדיפות לבעלי/ת נסיון בחו"ל אפשרות גם לקנדה . נא לפנות למייל [email protected] בצרוף שם וטלפון . לשם תאום פגישה .

אוריגו

New member
שותף עסקי להקמת פורטל ייחודי

איש שיווק בתחום המדיה, מחפש שותף להקמת פורטל המבוסס על רעיון ייחודי עם מודל כלכלי. לקבלת פרטים נוספים נא לפנות למייל: [email protected] ההצעה מיועדת לשותף משקיע וישנה אופציה גם לווב מסטר בונה אתרים.

Uteam

New member
קולטים סולרים ודודי שמש

חברה ספרדית מחפשת לייצג חברה ישראלית לקולטים סולרים ודודי שמש, (בעקבות כניסת החוק ב-2006) בספרד. נא לפנות באמצעות מסר. תודה

mickeystx

New member
חדירה לסין,

שלום רב, לאחר כשנתיים של עבודה מאומצת בסין,חברת w.m.h Trade & Consultation מרחיבה את מעגל העבודה לשוק הסיני. חברות או אנשי/נשות עסקים המעוניינים/נות בחדירה לסין מוזמנים לפנות אלינו עם פרטים נוספים למייל: [email protected] בברכה, מיכאל,

pinnocio

New member
מישהו מכיר את - ella cosmetics

אם מישהו מכיר את החברה - Passion4u/Ella Cosmetics אשמח לקבל חוות דעת. אני מתכוון לסוע לעבוד דרכם ואשמח לדעת אם הם חברה אמינים וטובים. במידה ומישהו מכיר, תודה.

seffic

New member
עסקים בארצות הברית

מחפש רעיונות לפתוח עסקים בארצות הברית, כולל הגירה באמצעות ויזה עיסקית. איך מתחילים את תהליך בקשת הויזה וכו'?

Pitts

New member
תוכנה לניהול עסק

אודה להמלצות על תוכנה לניהול עסק או חברה קטנה. אציין כי תוכנה היודעת להפיק גם חשבוניות באנגלית בנוסף על עברית תהווה ייתרון משמעותי עבורי. בתודה מראש, גיל.

zoti

New member
אם מדובר בחברה שמוכרת בקנייונים אז

99% שהם רמאים.

zoti

New member
לבד. על המצח כתוב לך "לבד".

פינת ההודעה הבודדת.

uzipikar

New member
יושר????......

עבודה על עגלות בקניונים? לא מכיר את החברה אבל תספור את האצבעות אחרי כל לחיצת יד!

ran132

New member
אוכל לעזור לך

הי, אני מחובר לחברה המתאימה. אשמח אם תוכל להסביר, על איזה חוק מדובר ? רן

למעלה