דגלים למכוניות ביום העצמאות - להיט שהוכח כעובד בארץ האם למישהו יש רעיון להזדמנות עסקית בארץ שבו הוא גר. אני מחובר ליצרן דגלים מאוד גדול (מייצר דגלים בויאטנם) אשמח לבדוק אפשרות לשת"פ עם תושב באחת המדינות בחו"ל.
שלום רב הייתי מעוניין לדעת האם יש מישהו שעוסק בהפצת או מכירת מכונות שתיה חמה וקרה בחו"ל והכוונה היא לברזיל. הכוונה היא למכונות האוטומטיות לשתיה חמה (קפה וכדומה) ומקררים לבקבוקים שתיה ופחיות מוגזים. אנא צרו איתי קשר תודה אבי
דרוש שותף ו או עובד/ת לסיוע בהקמת אופשור במערב אירופה עדיפות לאשה בעלת אזרחות , בתחום האינטרנט וONLINEBANKING. עדיפות לבעלי/ת נסיון בחו"ל אפשרות גם לקנדה . נא לפנות למייל [email protected] בצרוף שם וטלפון . לשם תאום פגישה .
איש שיווק בתחום המדיה, מחפש שותף להקמת פורטל המבוסס על רעיון ייחודי עם מודל כלכלי. לקבלת פרטים נוספים נא לפנות למייל: [email protected] ההצעה מיועדת לשותף משקיע וישנה אופציה גם לווב מסטר בונה אתרים.
שלום רב, לאחר כשנתיים של עבודה מאומצת בסין,חברת w.m.h Trade & Consultation מרחיבה את מעגל העבודה לשוק הסיני. חברות או אנשי/נשות עסקים המעוניינים/נות בחדירה לסין מוזמנים לפנות אלינו עם פרטים נוספים למייל: [email protected] בברכה, מיכאל,
אם מישהו מכיר את החברה - Passion4u/Ella Cosmetics אשמח לקבל חוות דעת. אני מתכוון לסוע לעבוד דרכם ואשמח לדעת אם הם חברה אמינים וטובים. במידה ומישהו מכיר, תודה.
אודה להמלצות על תוכנה לניהול עסק או חברה קטנה. אציין כי תוכנה היודעת להפיק גם חשבוניות באנגלית בנוסף על עברית תהווה ייתרון משמעותי עבורי. בתודה מראש, גיל.