זה לא שזה לא יקרה,
זה שזה פשוט לא קורה על הפעמים הראשונות, אני משערת. לא יודעת, האמת. אני לא מאמינה שלא מגיע לך או שלא תאהבי או תהיי נאהבת או משהו כזה. זה פשוט שדברים, לפחות בגילאים האלה, נגמרים. והרבה פעמים לא בטוב. את באמת יכולה להגיד שאת מסתכלת אחורה על הקשרים שהיו לך או על האנשים שאהבת, ולא למדת מזה כלום? זה לא שינה בך משהו? זה לא גרם לך להתבגר באופן כלשהו? אני ממש לא מאמינה לך אם את אומרת שכן. ככה זה. זה מבאס, אבל ככה זה. יוצרים קשרים ונפגעים ובונים חומות ומפילים חומות ויוצרים קשרים שוב. ומכל קשר כזה לומדים משהו אחר, בונים את החומה אחרת, נמוכה יותר, לא בונים חומה. לפחות לא בפני עצמך. זה תהליכים מבאסים אבל חשובים ביותר כדי ללמוד. ובסוף זה מתאזן. אני בהחלט מאמינה שזה יקרה, ואני ממש לא מאמינה לך שאת לבד. בן זוג הוא לא הקשר היחיד בחיים שגורם לך להרגיש שייכת. יש עוד מספיק אנשים בעולם, משפחה וחברים, שאת חלק חשוב בחיים שלהם. אז את מחפשת. אז נפלת לקשרים חסרי משמעות. אז מה, לכל שאר האנשים יש רק קשרים מלאי משמעות? ממש לא. לפעמים צריך את השטחי כדי להבין מה מחפשים. ולפעמים עושים טעויות. אז לומדים. ואת לומדת, המון, ובגלל זה זה יקרה לך. תני לזה הזדמנות. אבל כדי שזה יקרה, את צריכה קודם כל לתת הזדמנות לעצמך. קראתי היום משפט ממש נכון - ברגע שההערכה מתחילה לעזוב, האהבה עוזבת אחריה. (אמנם לא ציינת שם חוסר הערכה עצמית או משהו, אבל יש לי הרגשה שאת לא מעריכה את עצמך מספיק, אז הרשתי לעצמי לכתוב את זה.)