"לבד"

pitria

New member
"לבד"

היי. יש לי חבר ואני אוהבת אותו. אבל אני בנאדם שאוהב להיות לבד וצריך את הלבד שלו מידי פעם. וחבר שלי רוצה להיות איתי כל הזמןןן ממש כללל הזמן. איך אני אומרת לו שאני צריכה גם להיות לבד לפעמים? זה טבעי שאני רוצה להיות לבד לפעמים? בדרך כלל מספיק לי איזה שעתיים לבד ואז אני כר מתגעגעת אליו וחוזרת אליו מהר..אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאני מרגישה שאני נחנקת כשאנחנו יום שלם יחד.זה קורה לעוד אנשים

שזמ

New member
נורא פשוט

לפי הכרטיס שלך את בת 77 מאחר וגם החבר שלך כנראה בגילך, שלחי אותו לבית המרקחת, למשל להביא כדורים נגד עצירות עד שיילך ויחזור (אם ימצא את הדרך) קיבלת את הזמן שלך....

שזמ

New member
אז מה אני מתעסק עם קטינות?

צרי קשר בעוד 30-20 שנים ונדבר

שזמ

New member
ובענייני גיל

מתמטיקאי אחד שלח לאשתו פקס מהעבודה, את כבר בת 54 ונמאס לי לשכב איתך. לכן, את הלילה הזה אני אעביר בחברתה של דוגמנית בת 18. אני חוזר מחר . כאשר הוא חוזר הביתה למחרת, הוא מוצא פתק על השולחן, למקרה שלא שמת לב, גם אתה כבר בן 54, ולכן גם אני מצאתי לי דוגמן בן 18. ומכיוון שאתה המתמטיקאי בבית, אתה אמור לדעת ש 18 נכנס ב 54 הרבה יותר מאשר 54 נכנס ב 18. להתראות בעוד שבוע ...

שנינו ביחד וכל אחד לחוד

זו לדעתי המשוואה לזוגיות נכונה! אינני מאמינה בזוגיות לוחצת ובשהייה האחד לי השניה עד כדי מחנק יש לתת מרחב נשימה והקביעה הזו נכונה לכל מערכת יחסים. הצורך הכפייתי כמעט המבקש לשהות לידך כל העת הוא סוג של רכושנות על כן דאגי שלבן זוגך יהיהו עיסוקים ותחביבים נוספים . עודדי אותו לקרוא, להשתתף בחוגים, לעסוק בספורט , להפגש עם חברים וכיוצ"ב....... דברי איתו על הצרכים שלך לא בקטע של מאשימה או נותנת תחושה שהוא "חונק" אותך בעודף תשומי ,מה שהיה מתפרש אולי אצל אחרת כתשומת לב מחמיאה , אלא יותר בקטע של צורך להתאוורר , לתדלק, למלא מצברים ואז לחזור אל היחד.

bat41

New member
כל מילה פצצה ( כולל השוקולד אגוזים) ../images/Emo45.gif

"איך אני אומרת" ../images/Emo13.gif

זיהית שהלבד מאד חשוב עבורך.
שהלבד מספק אותך וגורם לך לגעגועים כבר אחרי שעתיים, לעומת היחד שחונק אותך יום שלם יחד. הנקודה היותר משמעותית מהאיך להגיד בעיני היא מה מונע ממך להגיד? מה הסיבה שאת נמנעת פשוט להגיד " אני יוצאת ל..." מה הסיבה שאת מוכנה להיות "נחנקת" פיזית בבית ונפשית? שיקפתי לך כמה נקודות למחשבה. תתבונני בהם לבד או בעזרה מקצועית. התבוננות שתאפשר לך תובנות על עצמך הרבה מעבר ל"איך אני אומרת" עידית

למעלה