לבד

• פותח הנושא M25
  • פורסם בתאריך

M25

New member
לבד

בעלי בקבע והוא יצא (אתמול) לגיבוש שלושה ימים (במטרה לעבור ליחידה מיוחדת), שלושה ימים שהוא לא יהיה בבית, שלושה ימים בלי טלפונים ממנו (אסור להם להתקשר וגם אין להם זמן להתקשר חוץ משיחה אחת ביום), שלושה ימים בלי לישון לידו במיטה, שלושה ימים... למרות שאני בחורה שמאוד מעסיקה את עצמה וכמעט לא בבית, אבל בכל זאת... אני מתגעגעת מאוד אני אני יעשה כשהוא יעבור ליחידה הזאת ויחזור כל שלושה ימים הביתה???!!!

uti

New member
שאלה...../images/Emo4.gif

לא הבנתי אם זה קבוע או חד פעמי?

אתי@

New member
תבואי לכאן ונעשה שמח ../images/Emo13.gif

באמת
אנחנו נארח לך לחברה
קשה לי לעודד אותך או לתת לך עצות מניסיוני, כי אין לי. אבל אני בטוחה שבסוף תתרגלי, וכשהתקופה הקשה תעבור תעריכי את הזמן המשותף שלכם הרבה יותר

רחלילי

New member
מצטרפת להזמנה וגם מציעה:

בואי לכאן אני יודעת שזה קשה כשאי אפשר לדבר איתם. תחשבי שפעם בכלל לא היו פלאפונים... ותחשבי על הכייף שיהיה כשהוא יחזור. אגב יש לי חברה שבעלה בקבע והיה בתפקיד די מסוכן בשטחים וכל הזמן היא ספרה כמה זמן יש לו עד שהוא עובר תפקיד ובנתה על הכייפים שיש להם כשהוא כן בבית. וכך היה. הבחור היה מגיע בין אם באמצע הלילה ובין אם סופי שבוע והזמן שלהם יחד הוא כל כך איכותי שזה לפעמים יותר איכות ויותר מרוכז מזמן של זוגות שכל יום מתראים. שלא לדבר על הבטחון שבמשכורת שיש לכם, שמי שבאזרחות אין לו. תנסי לחושב על הדברים הטובים שיוצאים לכם מזה. תחשבי איך את עושה דברים ביניים שישמחו את שניכם כשהוא יבוא. תחשבי איך את עושה דברים לעצמך שכשהוא נמצא יש לך פחות זמן לעשות (מה עם החברה ההיא שמזמן לא התקשרת אליה, הא?!) תעשי מטלות שדחית המון זמן. ותבואי לכאן. יהיו קטעים.

למעלה