לבד

סלינוש

New member
לבד

ונמאס לי כל כך הלבד הזה אני כל הזמן מחפשת, רק מחפשת, עם מי לדבר... ואין... ואני נסחבת עם הכל. כל הזמן. אין עם מי לדבר.

יעל :-)

New member
סלינוש...

כל כך רוצה למצוא מילים מעודדות. כל כך רוצה לגרום לך להרגיש שאת לא לבד. יודעת שזה שונה כשנמצאים מרחוק ולא ליד, אבל הלוואי ויכולתי לעזור במקצת ולתת לך תחושה אחרת.. תחושה יותר טובה. לא יודעת אם אוכל לעזור במשהו, אבל אשמח להיות פה... אשמח להקשיב בכל רגע שאוכל. סלינוש.. מחבקת אותך חזק
מקווה שתמצאי מישהו/י לשתף בדברים שבפנים תשחררי קצת החוצה ואם תרצי - אני פה.

סלינוש

אנחנו כאן וזה הרבה. אפשר תמיד לכתוב כאן ומישהו יגיב. וחוץ מזה, את חברה בקבוצת תמיכה? אז יש לי רשימה של חברות מהקבוצה שאפשר להתקשר אליהם ולבקש עזרה או סתם הקשבה. קבוצות 12 הצעדים הם מתנה גדולה. יום טוב לכווולם!

סלינוש

New member
לא מאמינה - טריגרי

HELP זה כבד, ומטורף מה שאני הולכת לכתוב. אז מי שקשה לו, לא לקרוא. היום, אחרי הרבה שנים ללא מחשבות כאלה, עלתה לראש מחשב אחת מזעזעת. להתאבד. אני לא מאמינה שזה שוב בא לבקר אותי. לא, אני לא יעשה כלום. גם בתקופה הכי אפלה שלי, והייתי בתהום עמוקה, לא עשיתי. רק חשבתי על זה כל הזמן. והיום, אחרי שקיבלתי תשובה שלילית, בפעם השניה השבוע, בקשר למשהו שיכול היה אולי לקדם אותי, המחשבה הראשונה שעלתה לי לראש. "די. אני לא מסוגלת לעמוד בזה. אני רוצה לגמור עם זה"... הגשתי 2 בקשות שונות מקופת חולים: האחת, להחזרים כספיים על טיפול פסיכולוגי שרציתי להתחיל. כי העלות היא אדירה, גם אחרי סיבסוד מסוים. נענתי בתחילת השבוע, שזה לא מתאפשר. מה זה אומר? שאין טיפול. שאני נשארת לבד. הבקשה השניה הייתה בנוגע לתרופה שאני לוקחת, שעוזרת מאוד למנוע בולמוסי זלילה. התרופה מאושרת ע"י קופות החולים בהתוויה לאפילפסיה ולא להפרעות אכילה, מש שאומר, שבגלל שאני לא מקבלת אותה לטיפול באפליפסיה, אלא לטיפול בפרעת אכילה, אני צריכה לקנות אותה באופן פרטי. עד עכשיו, במשך שנה הפסיכיאטר שלי נתן לי דוגמיות שהוא קיבל, ללא תשלום. עכשיו הוא כבר לא מקבל. והתרופה הזו עולה יותר מ330 ש"ח בחודש. אין לנו כסף לזה. אין לי מושג מה נעשה. כתבתי מכתב, שמספר כמה התרופה מקלה עליי, כמה קשה ההתמודדות עם המחלה, ושאני אסירת תודה שיש לי את התרופה, ושאני מבקשת שיאשרו לי לקנות אותה במחיר של קופת החולים (בפרטי זה עולה פי עשר). והיום קיבלתי תשובה שלילית. איזה כיף!!!!!!!!!! שוב אני לבד!!!!!!!!!! אז מה? לרצות לחיות? כששוב הכל מעייף? כשכל נשימה מלאת מועקה ופחד? כשאני כל - כך לבד??? אני צורחת אבל לא שומעים.

../images/Emo7.gif אני שומעת..כואבת..כועסת../images/Emo46.gif

כואבת על האטימות התהומית שמפגינות מולנו הרשויות האמורות לעזור לנו. סלינוש יקירה שלי, לצערי את מצטרפת לשורה ארוכה של אלה שבעבור זכותם להבריא, הם משלמים לעתים בבריאות נפשם. איני יודעת איך לומר זאת, שכן איני מהמרימים את נס המרד - אולם, הלואי ויכולנו מהמקום הזה - להוציא קריאה גדולה לפרנסי הבריאות: מדוע צריך להיות עשיר כדי לרצות להיות בריא. אל תכנעי, חברה שלי, אל תוותרי על זכותך!! בואו נמצא דרך לשנות את הכללים האטומים של קופות החולים!!! כי אצלי הגיעו מים עד ... לא ייתכן שהמאבק האישי של רבים מאיתנו להגיע להחלמה - ייעצר בחקיקה מטומטמת!!! חישבו אתי חברי, בבקשה: איך משנים זאת? שהרי, הזכות לחיים נורמליים ולבריאות נתונה לכולנו. חשבתי אולי על אירוח של אנשי צבור בפורום, שישמעו את קריאתנו. חשבתי על הודעה לעיתונות, עזרו לי...

סלינוש

New member
אני התייאשתי

כנראה ששהבריאות הנפשית שלי לא מספיק חשובה... כנראה שאם זה לא מצב שבו אני לא הולכת למות, אז לא צריך לעזור לי, אבל מי יודע מה יקרה. כי אני בודדה ולא יודעת מה לעשות עם עצמי.

Rown19

New member
אל תתייאשי...

אנחנו איתך... בקשר לטיפול פסכולוגי אני חושב שקופות החולים יש מימון של זה אני יודע שלקופת חולים כללית יש מרכז ברמת גן שבו הטיפול כמעט חינם ממליץ לך לבדוקץ...

Rown19

New member
...

לכולם יש רגעים קשיים בחיים...אבל חשוב להיות חזק ולהתגבר על זה !! תאמיני לי אין בן אדם שמבין אותך יותר טוב ממני ...היה לי כל כך הרבה חרא בתקופה האחרונה... את לא רוצה לדעת ואני גם לא רוצה לספר...בקיצור תשתדלי לחשוב למעלה ואז לא תזכרי שאת למטה זה מה שעוזר לי לפחות ... שלך רון

למעלה