לבד

morrr

New member
לבד

למה אני חשה גם פה לבד אוף הלבד הזה הורג אותי

joeblack

New member
האינטרנט הזה - כולו ´לבד´

הרי אנחנו יושבים בחדר שלנו, לבד, ומסתכלים במחשב, לבד, וכל העולם האלקטרוני מגרינלנד ועד הקוטב הדרומי פרוש ונגיש לנו, ועדיין זה מסתכם בלשבת מול המחשב לבד ולראות טקסט ותמונות. ה"ביחד" שבאינטרנט זה פיקציה
אבל אם התכוונת למשהו יותר מיידי ומוחשי, אז לא - את לא יחידה פה. הנני.

morrr

New member
אכן כן

אתה צודק בכל זאת נחמד שיש את זה נכון? וצר לי ממש צר לי שגם אתה חש כמוני לבד קשה נכון?

האינטרנט הוא גם ביחד-בחירה שלך

אני כבר יומיים יושבת מול פורום אחר, כותבת הודעות ומגיבה, ובו זמנית חברה שהכרתי בפורום, איתי בקו אחד של הטלפון, ולפעמים גם אחר/אחרת בקו שני של הטלפון, והחדר הוירטואלי הזה כבר מקבל מימד של קולות, ובשבת הקרובה הפורום, המשפטים, יהפכו גם לקולות,פנים, נשיקות וחיבוקים, נראה יחד סרט בוידאו, נספר חויות, נשתה ונאכל-יחד. בחרנו את הלבד האינטרנטי-לא להשאיר כבדידות, אלא את הלבד של כל אחד מאיתנו מעבר למסך, להפוך לביחד.-גם הפורום הזה יכול, הכל עניין של בחירה. והכל התחיל מגרעים קטן, שתפס יוזמה, היה אמיץ, והגרעים התרחב, והתרחב, וימשיך לגדול, להשתנות, יש מי שיפרוש, יש מי שיצטרף, וכמו בחיים הכל יזרום עד שיתיבש. שבת קסומה רחל-נשמה

morrr

New member
בחירה

בחרתי כדי לא להיות לבד להיות פה באינטרנט את אהבתי הגדולה ביותר מצאתי פה לפני שנה וחצי האבה הזאת גם הסתימה לה לפני חמישה חודשים וקשה מאד בלעדיו ועוד יותר קשה הבלבד שבת שלום

איך אפשר לדעת שזו הגדולה ?

אולי יש אהבה יותר גדולה?, צריך להמשיך לנסות כדי להחליט מהי האהבה הגדולה ביותר שלך. נכון לעכשיו אהבה זו שהיתה לך היא אהבה הכי גדולה, אבל זה לא מחיוב להמשך בעתיד-הנסיון מחדש יוכיח שיש עוד אהבות. שבת קסומה רחל-נשמה

morrr

New member
תחושה

אצלי היא היתה הגדולה ואני כבר לא קטנה אז קצת יודעת כן היתה הגדולה מכולם וכך גם עכשו שבת קסומה גם לך

מור-יקרה

אני לא חולקת על תחושתך-שזו אהבה הכי גדולה שהיתה לך עד היום. אני בטוחה מאה אחוז שתחושתך נכון להיום נכונה -כי זו תחושה שלך ורק שלך. ניסיתי לאמר לך יקרה, אל תחסמי את עצמך להמשיך לנסות, אף פעם לא יודעים מה עוד מחכה לנו בחיים לטוב ולרע, וזה מה שיפה בחיים. ראית פעם ילדים שקונים להם "ביצת הפתעה"- למרות שהם לרוב מכירים את כל ההפתעות הקיימות בביצי ההפתעה האלה , הם כל פעם מלאי ציפיה מחדש, למשהו מיוחד, מלאי אופטימיות אולי תהיה הפתעה שעוד לא פגשו, מלאי ציפיה אולי הפעם יפול משהו מיוחד שיואהבו אותו יותר. מור יתכן שעוד שנה תכירי בחור מקסים , שיואהב אותך, יהיה לך אהבה ויחסים נהדרים, ותואמרי לי רחל זו(החדשה) אהבה הגדולה ביותר בחיי? האם את משאירה את האפשרות הזו קיימת? שבת קסומה רחל-נשמה

morrr

New member
נעולה

רחל נשמה כשהיתי נערה כל יום אהבתי מישהו אחר והיה נדמה לי כי זאת אהבתי הגדולה ביותר. אבל היום אחרי אהבות בחיי היו אחדים אהבות הגדולות בבחיי והמשכתי לי הלאה .תמיד אמרתי אנו אוהבים כל הזמן בהקשר לגבר אבל האנשים משתניים. אני מרוקנת . מתחילים איתי במשך חמישה החודשים האחרונים ודי נחמדים אבל אני נעולה . וחשה מרוקנת לחלוטין. יש לי תחושה שגם איין לי יותר כוחות להתחיל מחדש. היתיי רוצה פסק זמן מלהיות אם מישהן .להנות מהלבד. אבל לא מסוגלת 24 שעות ביממה אני איתו בנשמה וזה קשה מאד .רוצה להשתחרר וגם להנות מהלבד אב אני בנפשי לא לבד. עשיתי הכל כשהיתיי איתו וגם כדי להחזיר אותו ולא יכולתי עליו . והיום אני מרוקנת ומאד עצובה לא יודעת פשוט אני יכולה לאומר רק מילה אחת רע לימצטערת שאני כותבת לך כמה רע לי הלואי ויכולתי לכתוב שיותר טוב לי אבל לא יום נהדר לך

מור-יקרה

תחילה אומר שרק עכשיו ראיתי את גילך , אז אולי אני קטנה מידי כדי להבין את נסיון החיים העשיר שלך. מותר להיות מרוקנת, עצובה ולהרגיש שרע לך, ואת בהחלט צריכה לכתוב על זה אם זה מקל עלייך. אל תחשבי עלי , לי יש אפשרות לא לקרוא או לא להגיב, אני קוראת מבחירה. אני רוצה לעזור וכנראה את פשוט צריכה תגובה ממישהי בוגרת יותר בחיים ממני (אני עדיין למרות בגילי בשלב הנעורים, מתחילה לגדול). שיהיה לך טוב רחל-נשמה

morrr

New member
הכן נשמה

את אכן נשמה האבנת אהבה לא צריך נסיון גיל או כל דבר אחר .אדם שהוא אוהב לא חשוב בן כמה הוא וכשיש פרידה היא כואהבת מאד בכל גיל.נכון יש גיל חשבתי לי שיותר קל להתמודד אבל לא אצלי . מן הסתם במחינת רגש קשה לי כמו לנערה צעירה. וכן קל לי לכתוב על זה זה עושה לי טוב.ועוד יותר טוב לקבל תגובה. תודה.

למעלה