לבובי

לבובי

אז‮ ‬אם‮ ‬איני‮ ‬טועה‮ , ‬רשת‮ ‬ג‮´ "‬מדברת‮" ‬אלייך‮ ,‬ואם‮ ‬איני‮ ‬טועה‮ ,‬את‮ ‬בגיל‮ ‬שהשינוי‮‬ברשת‮ ‬הזו‮ - ‬השינוי‮ ‬לעברית‮ ‬תפס‮ ‬מקום‮,‬ לכן‮ ‬מן‮ ‬הסתם‮ ‬מוזיקה‮ ‬עברית‮ "‬מדברת‮ ‬אלייך‮" , ‬פעם‮ ‬ביואל‮ (הווקאלי‮ ‬עפ‮"‬י‮ ‬עזרא)‬ צורף‮ ‬קטע‮ ‬מוזיקלי‮ ‬מתוך‮ ‬יצירת‮ ‬מופת‮ (לדעתי‮) - ‬מתוך‮ "‬זכות‮ ‬הצעקה‮"‬. אמנם‮ ‬אם‮ ‬איני‮ ‬טועה‮ , ‬אז‮ ‬כשהקטע‮ ‬נכתב‮ ‬והושר‮ , ‬היית‮ ‬צעירה‮ , ‬ואולי‮ ‬לא‮ ‬הכרת‮,‬אבל‮ ‬בכל‮ ‬זאת‮ ‬הייתי‮ ‬שמח‮ ‬במידה‮ ‬ותוכלי‮ ‬להקשיב‮ ‬לאותה‮ ‬יצירה‮ ‬חבוייה‮ ‬מתוך‮ ‬זכות ‬הצעקה ושמה‮ - ‬תמונות‮.‬ קפצי‮ ‬ללינק‮ ‬הזה‮.....‬ (בתחתית ההודעה) במידה‮ ‬ותרצי‮ ‬לדעת‮ ‬את‮ ‬הרקע‮ ‬לשיר תני‮ ‬קפיצה‮ ‬הנה‮....‬ (בזכות הצעקה) במידה‮ ‬ולא‮ ‬מתחשק‮ ‬לך‮ ‬להטלטל‮ ‬בקפיצות‮.....‬גם‮ ‬טוב‮.‬ מרגיש‮ ‬בזכות‮ ‬לכתוב‮ ‬לך‮ ‬את‮ ‬זה‮,‬ ולא‮ ‬בחסד‮.‬ Benni‭ (‬mac‭)‬

benni (mac)

New member
ועוד משהו

גם אני התבלבלתי במשהו ,ואנסה לתקנו,אולי אצליח מי יודע....המוזיקה עצמה.

BooBee

New member
תודה רבה

השיר יורד ברקע עכשיו, אני אאזין לו ואספר לך איך היה לי. "אהבתי" לרשת ג´ היא בדיחה אחת גדולה, כמו שאר הפיסקה שם. אני מנסה להבין איך גילית את הדף ההוא. רויטל.

benni (mac)

New member
אז אני מקווה שהבדיחה על

אהבת רשת ג´ לא מנעה את ההאזנה...לגבי הדף,אין פה שום שחרור "מהכלא הקוגניטבי"....בסך הכל תהליך שגרתי של הסקת מסקנות , והרי אם אתאר אותו אז מן הסתם,עוד רבים ידעו- ואיני יודע האם זה רצונך,בכל מקרה,אלי השיר דיבר,וגם הלהקה.שבת שלום לך.

למעלה