לבולדוג

zeevaa

New member
לבולדוג

בולדוג יקר איך מרגיש? (בריאות) איך הולך? (דיאטה) זאב

בולדוג

New member
לזאב

הי תודה על ההתענינות. שלומי מצוין מרגיש טוב והמישקל יורד כיוון שאין לי מישקל בבית (פשוט אני מחוץ לסקלה) כניראה 10 ק"ג.נישקלתי במישקלים שונים לפני ואחרי הניתוח.הבעיה היחידה שלי שאני לא אוכל ושותה מספיק למרות שאני מודע לזה ומנסה. אז עד שניתראה שבת שלום.

SARA120

New member
לבולדוג שלומות!

גם אני מתענינת בשלומך.מגיע לך קרידיט על היותי פה!
אם אתה מוכן להקשיב לעצות של "זיקני השבט" אז אני מחלקת את היום מבחינת שתיה:בבוקר אני מכינה בעבודה קנקן עם תה ירוק(לואיזה+לימונית)ואני משתדלת לגמור את כולו עד 16.00 . בבית אני שותה 2 כוסות מיץ תפוחים ועוד תה מידי פעם.ועדיין אין לי מושג אם זה מספיק. בימים הקרובים אני אשקל פעם ראשונה אחרי הניתוח ואקבל הנחיות מהדיאטיקנית (עד עכשיו הקשבתי לעצות שלכם וקראתי את דף ההסבר שנתנו לי אחרי הניתוח באסותא.)ואבקש הנחיות מדויקות לשתיה.
הרבה בריאות

רוייקו

New member
אל תשכחו לשתות הרבה... מחסור

בנוזלים גורם האטה של הירידה במישקל. כידוע, כאשר הגוף מגלה כי מחסירים ממנו משהו שהוא רגיל אליו, הוא מתגונן. כאשר אנחנו מחסירים ממנו את כמות האנרגיה שהוא היה רגיל אליה (אפילו שהייתה עודפת) הוא מגיב בהאטת תהליך חילוף החומרים. כשחסרים לו בנוסף לזה גם נוזלים, הוא מאט את קצב שריפת השומנים כדי להותיר את השומן כמאגר חירום, לכן, כדי לא לעכב את תהליך שריפת האנרגיה בגוף, יש לצרוך יותר מיים מאשר שהיינו רגילים לפני הדיאטה. אסור להגזים גם, מצד שני. דיאטנים ממליצים על 2 2.5 ליטר ביום. אפשר לצרוך את זה בכל צורה, העיקר שיהיה דל קלוריות.

למעלה