לבועז ערב טוב!!

לבועז ערב טוב!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה רבה רבה!! על הוספתך לגלרייה ע"י השם שלי, בין הגלריות של מזג האוויר במועדון החדש. אגב, נסיתי להעלות הקובצים של פוטו-מזג אוויר להערב.. אך בלא הצלחה, בשל גודל הקובץ.. בכל זאת, העליתי כל הקובצים של פוטו-מזג אוויר להערב דווקא במועדון הקודם בדקות האחרונות. התוכל לקשור התמונות להערב לכאן?? (איני יודע איך ניתן להביא הקישור..) בתודה מראש, לוי לב שוקרון.

idansof

New member
יו... רק עכשיו תפסתי למה שקט כאן...

יש איזה משחק כדורגל(סלחו לי על הסתמיות והניסוח המזלזל משהו, כדורגל אינו בדיוק מתחומי העניין שלי)

אלמה

New member
אולי מישהוא יודע ..

שמתי לבכ שמיקום ההודעות על הזמן משתנה...איך זה? מה משנה את המיקום? איך בועז יודע שהפורום מוביל? עכשיו שקט פה אז אפשר לשאול שאלות....

א ס ף ב

New member
תשובה

אלמה היקרה, עוד משחר ההיסטוריה נהג האדם לשאול את עצמו שאלות כדוגמת אלה שאת העלית כאן ... סתאאאאאאאאאאאם ועכשיו ברצינות, מה שגורם להודעה לשנות את מיקומה (ולטפס מעלה לראש הדף) היא העובדה שמישהו מגיב לה. ז"א שאם תגיבי להודעה כלשהי המצויה באמצע הדף היא תופיע למעלה (עד שמישהו אחר יגיב להודעה אחרת כמובן). לגבי המידע על כך שהפורום מוביל, אני לא ממש יכול לענות לך אבל אני יכול רק לשער שבשל היותו של בועז מנהל פורום הוא ודאי מקבל נתונים וסטטיסטיקות ישירות מהנהלת הפורומים של תפוז. מקווה שעזרתי לך, אסף

א ס ף ב

New member
לפעמים זה לא קופץ אם מישהו מצליח

לכתוב הודעה מיד אחריך ואז זה משבש את כל העניין

אלמה, נראה לי ש...

מיקום ההודעות תלוי גם בתגובות שמקפיצות הודעות ישנות למעלה, קראתי משהו שתגובה עם תוכן של יותר מ10 תוים...מקפיצה...
. לגבי איך בועז יודע ש.... תסמכי עליו, כמנהל פורום יש לו זכויות מיוחדות ואם אמצא עוד מקורות מידע וסטטיסטיקה....אחזור ואספר... מירי

אלמה

New member
בדיקה

עכשיו אני מכניסה תוכן והוא למעלה מעשרה תוים נכון?

בועז ד

New member
חברים בבקשה בלי שטויות !!! לא יפה..

לאלמה.. מה יהיה?? הפורום הוא פורום של מזג אוויר לא של קישקושים.. יש לכם מסרים-תשאלו שאלות יש לכם צ"ט.. אז בבקשה-לא מעוניין למחוק הודעות תודה מראש בועז

בועז ד

New member
בלי שאלות שלא קשורות למזג אוויר...

רוצה תשובות תשלחי לי אותם במסר.. תודה מראש לא צריך לענות בועז

idansof

New member
לא רוצה להיתפס לקטנות... ../images/Emo132.gif

אבל מצעד הפזמונים היה קשור למזג האוויר? נאה דורש נאה מקיים

למעלה