לבושים בין עירומים

קוואנט

New member
לבושים בין עירומים

לפעמים מגיעים לאירועים נשים וגברים שמסיבות שונות - קור, פעם ראשונה או סתם-לא-מתחשק-להם היום - לא מתפשטים. האם הלבושים שבחבורה מפריעים לכם? האם התנהגות כזו היא מתאימה ומקבלים את כולם, או שמא זה גורם לאי נוחות מסויימת? קוואנט שתוהה לו

ממש לא מפריע

כמו שכבר כתבתי,כל עוד לא מציקים לי מבחינתי שיבואו עם מיני וקרוקס

tamirzak1

New member
כנ"ל. כל אחד איך שנוח לו. אין צורך להכריח.זה

עלול להבריח . ומה? האם אכפת לכם שלגעש מגיעים גם אנשים בבגדי ים? על ארוע פרטי אפשר לפקח. אם נכריח אנשים להתפשט כבר על ההתחלה,הם יברחו לנו בעתיד. חבל. שיבואו איך שבא להם. אני נטוריסט בשביל עצמי ולא בשביל אחרים. הכי חשוב זה שהם יקבלו את העירום ושזה לא יגרום להם לתגובות שליליות.

AlteX

New member
גם לא אין שום בעיה עם זה - להפך!

ומעבר לזה - כל מי שרוצה שיהיו יותר נטוריסטים צריך לשמוח שיש אנשים לבושים במפגשים, ובהחלט לתת להם להשאר כמה שבא להם - כל עוד הם לא מפריעים לחגיגה. למה? כי ככל שאדם נחשף יותר פעמים למשהו כך זה מקרב אותו להחלטה חיובית בנוגע למשהו הזה. ה"משהו" במקרה שלנו זה נטוריזם... אז אם מישהו לא רוצה להתפשט ומבריחים אותו - הוא בטח לא יחזור. אבל אם נותנים לו להשאר, אז הוא יחזור, ואולי בפעם הבאה הוא יוריד עוד משהו, ועוד פעמיים-שלוש-עשר גם יהיה נטוריסט מן המניין.

זה באמת דילמה.אני נטוריסט וחברה שלי לא לגמרי.

היא לא מסכימה להגיע למפגשים סגורים כי שם חובה להוריד בגדים. כך אנחנו לא יכולים לבלות ביחד. בפשוט היא דווקא מוכנה להתקלח בלי בגדים, להכנס לבריכה , בלי בגדים, כשאין הרבה אנשים. והכי חשוב היא מגיעה יחד איתי ואנחנו מבלים ביחד. וזה אחרי כמה פעמים שהינו בפסטיבל פשוט היא יותר התרגלה. אבל במקום שהיו אנשים לבושים או הרבה גברים היא לא היתה מוכנה להיות בלי בגדים. בגלל זה אני גם לא מגיע למפגשים של העמותה, כי אני מעדיף לבלות עם חברה שלי.

למעלה