לבושלישי
S shmickey New member 23/8/16 #4 יואו! איזו מציאה! ויש לה נקודות!!! את נראית מעולה, השיער נראה בריא ונהדר! היא תהיה נפלאה גם בלוק של דנים על דנים!
יואו! איזו מציאה! ויש לה נקודות!!! את נראית מעולה, השיער נראה בריא ונהדר! היא תהיה נפלאה גם בלוק של דנים על דנים!
R Rosie52 New member 23/8/16 #8 כשקראתי את הכותרת נבהלתי לרגע ששוב קיבלת באן בפורום יא פיגוזית אחת. איזה נהדרת ומלאת חיים את נראית. יפה לך בבאן, השמלה מקסימה והנעליים משולבות בטוב טעם רוזי
כשקראתי את הכותרת נבהלתי לרגע ששוב קיבלת באן בפורום יא פיגוזית אחת. איזה נהדרת ומלאת חיים את נראית. יפה לך בבאן, השמלה מקסימה והנעליים משולבות בטוב טעם רוזי
פ פרפרי אהבה New member 24/8/16 #11 כיף לך! השיער שלי לא לפה ולא לפה מבחינת האורך ולא יכולה לעשות קוקו אפילו לא קטן כי השיער שלי מטבעו דק וזה מתפרק.  
כיף לך! השיער שלי לא לפה ולא לפה מבחינת האורך ולא יכולה לעשות קוקו אפילו לא קטן כי השיער שלי מטבעו דק וזה מתפרק.  
פ פרפרי אהבה New member 24/8/16 #9 אין תמונה הלכתי לבית חולים לפרוצדורה קלה אז סתם טופ שחור עם מכנסי 3/4 חצי אפורות מחויטות (עם משבצות גדולות עדינות). נעלי סקצ'רס ובלי תכשיטים כי אסור   מחר (רביעי) מבטיחה לבוש חגיגי יותר-מתחילה לעבוד ימי הערכות וכו' בנתיים... אבל מרגש!
אין תמונה הלכתי לבית חולים לפרוצדורה קלה אז סתם טופ שחור עם מכנסי 3/4 חצי אפורות מחויטות (עם משבצות גדולות עדינות). נעלי סקצ'רס ובלי תכשיטים כי אסור   מחר (רביעי) מבטיחה לבוש חגיגי יותר-מתחילה לעבוד ימי הערכות וכו' בנתיים... אבל מרגש!