לבושלישי!! מה אתן לובשות?
S shmickey New member 6/9/16 #2 האפי לבשת את מה שבחרתי לך? אני בשמלה חדשה, אולדסקול, ובהתאם לרוח האולדסקול שילבתי נעליים שיצרו לוק קצת מאצ'י. אני חושבת שהייתי מרוצה יותר עם היו עלי כמה קילוגרמים פחות
האפי לבשת את מה שבחרתי לך? אני בשמלה חדשה, אולדסקול, ובהתאם לרוח האולדסקול שילבתי נעליים שיצרו לוק קצת מאצ'י. אני חושבת שהייתי מרוצה יותר עם היו עלי כמה קילוגרמים פחות
H Happy Goth New member 6/9/16 #5 איזה כייף לראות אותך ככה אתמול מישהי בעבודה לבשה שמלה בגזרה הזו וממש התלהבתי אז עכשיו לראות אותך בסרפן הזה זה פשוט תענוג! עם הסניקרס זה אליפות, גם ההיא מהעבודה נעלה עם סניקרס תתחדשי יפה שלי  
איזה כייף לראות אותך ככה אתמול מישהי בעבודה לבשה שמלה בגזרה הזו וממש התלהבתי אז עכשיו לראות אותך בסרפן הזה זה פשוט תענוג! עם הסניקרס זה אליפות, גם ההיא מהעבודה נעלה עם סניקרס תתחדשי יפה שלי  
F Fufu The Girl New member 12/9/16 #15 נדחפת... מהמם!!! אם אפשר לשאול... זאת שמלה או חצאית וחולצה? וכמובן.. מאיפההההה?
S shmickey New member 12/9/16 #16 מרשה לעצמי לענות חצאית וגופיה. החצאית מה&מ או תמנון (לא זוכרת איזה מהשניים) אבל נקנתה די מזמן. הגופיה מTwentySix ונקנתה גם כן מזמן.
מרשה לעצמי לענות חצאית וגופיה. החצאית מה&מ או תמנון (לא זוכרת איזה מהשניים) אבל נקנתה די מזמן. הגופיה מTwentySix ונקנתה גם כן מזמן.