לבושני - מי עוד כאן?
S shmickey New member 25/1/16 #9 זה בדיוק הזמן! יש עכשיו מלאאאא סיילים שווים. קניתי לאחותי כמה זוגות סקיני מהממים לכבוד היומולדת בפוקס (אחרי שנים שלא הייתי בפוקס) ב70 שקלים לאחד.
זה בדיוק הזמן! יש עכשיו מלאאאא סיילים שווים. קניתי לאחותי כמה זוגות סקיני מהממים לכבוד היומולדת בפוקס (אחרי שנים שלא הייתי בפוקס) ב70 שקלים לאחד.
R Rosie52 New member 25/1/16 #10 לוק שכולו וואו וכל פריט פגז המכנסיים מונחות עלייך פרפקט ואפילו את החגורה אני אוהבת כאן (בדר"כ פחות אוהבת חגורות על מכנסיים). הסוודר/עליונית מאאממם! את נראית נפלאה. רוזי
לוק שכולו וואו וכל פריט פגז המכנסיים מונחות עלייך פרפקט ואפילו את החגורה אני אוהבת כאן (בדר"כ פחות אוהבת חגורות על מכנסיים). הסוודר/עליונית מאאממם! את נראית נפלאה. רוזי
ט טליונום New member 26/1/16 #21 מאוד מאוד אוהבת את השילוב של המכנסיים והמגפונים האלה. המכנסיים הם פשוט מציאה שאין כדוגמתה! באמת פיגוז!
מאוד מאוד אוהבת את השילוב של המכנסיים והמגפונים האלה. המכנסיים הם פשוט מציאה שאין כדוגמתה! באמת פיגוז!
S shmickey New member 25/1/16 #4 אני פה! אני פה!! לובשת סוודר גדול ומחמם. הוספתי תמונה מימין של השרוול כדי לנסות ולהעביר את הצבע האמיתי שלו - מנטה.
אני פה! אני פה!! לובשת סוודר גדול ומחמם. הוספתי תמונה מימין של השרוול כדי לנסות ולהעביר את הצבע האמיתי שלו - מנטה.
H Happy Goth New member 25/1/16 #6 הסוודר מהרכישות החדשות? הוא מקסים מקסים מקסים! ונראה רך ומחמם במיוחד. והצבע משגע, מאד יפה לך צבעים כאלה ובשילוב עם מכנסיים שחורים זה נפלא. השרשרת + שיער + שעון בול פה. בעיניי רק היה עדיף סקיני, לאזן ככה את הגזרות. איזה כייף החורף הזה, נכון? המלכה הסכימה לצאת מהשמיכות?
הסוודר מהרכישות החדשות? הוא מקסים מקסים מקסים! ונראה רך ומחמם במיוחד. והצבע משגע, מאד יפה לך צבעים כאלה ובשילוב עם מכנסיים שחורים זה נפלא. השרשרת + שיער + שעון בול פה. בעיניי רק היה עדיף סקיני, לאזן ככה את הגזרות. איזה כייף החורף הזה, נכון? המלכה הסכימה לצאת מהשמיכות?
S shmickey New member 25/1/16 #8 אכן כן! תודה רבה. ידעתי שתציעי פה סקיני. זה גם היה האינסטינקט שלי, אבל לשם שינוי לא היה לי איכפת כל כך אם זה מחמיא או לא, ניסיתי ללכת על מאגניבות אבל לגמרי, בפעם הבאה סקיני! גם הוא הולך להחרש עד תום   היום בבוקר המלכה סירבה לצאת מהמיטה. אבל אתמול בלילה היא התלבשה יפה לסיבוב דאווינים בשכונה
אכן כן! תודה רבה. ידעתי שתציעי פה סקיני. זה גם היה האינסטינקט שלי, אבל לשם שינוי לא היה לי איכפת כל כך אם זה מחמיא או לא, ניסיתי ללכת על מאגניבות אבל לגמרי, בפעם הבאה סקיני! גם הוא הולך להחרש עד תום   היום בבוקר המלכה סירבה לצאת מהמיטה. אבל אתמול בלילה היא התלבשה יפה לסיבוב דאווינים בשכונה
R Rosie52 New member 25/1/16 #11 בשם המאגניבוּת אני אוהבת את הלוק מסכימה עם האפי לגמרי שסקיני יתאים פה מאוד. וחוץ מזה המנטה הזה עושה לך נהדר וזה... רוזי
בשם המאגניבוּת אני אוהבת את הלוק מסכימה עם האפי לגמרי שסקיני יתאים פה מאוד. וחוץ מזה המנטה הזה עושה לך נהדר וזה... רוזי