לבוש ומשמעת בבית הספר

לבוש ומשמעת בבית הספר

היום התלמידים מופיעים מרושלים ולפי האופנה עם טבור בחוץ. הדבר הזה גורם לחוסר כבוד למערכת החינוך בכל מקום המכבד את עצמו נהוג תלבושת אחידה. על שרת החינוך לשים דגש גל על המשמעת ועל ההופעה הולמת של התלמידים. בתי הספר יחלקו על חשבון משרד החינוך תלבושת אחידה כדי לא לפגוע במחוסרי יכולת.

s h o o s h a

New member
תלבושת אחידה

בהחלט מסכימה אתך בענין ואכן בתי ספר רבים הנהיגו מחדש את מסורת התלבושת האחידה. התלבושת, בעלות זולה במיוחד, נרכשת במרוכז ע"י ביה"ס. נכון הוא כי עדין קיימים בתי ספר בהם הלבוש חופשי ובני הנוער מגיעים כאילו הלכו למסיבת חוף או משהו דומה ואני תומכת בדעתך כי גם בבתי ספר אלו יש לשנות את המצב. להפנות את הדרישה אל שרת החינוך לדעתי קצת מוגזם. לא חושבת שזהו נושא שצריך לעבור דיונים ואישורים בכנסת. על הנהלת כל בית ספר לצאת בהודעה מסודרת לתלמידים ולהודיע כי נוהל תלבושת אחידה מוחזר. בדיוק כפי שיש הרבה נהלים אחרים ואמנות עליהם חותמים היום נציגי התלמידים, הורים ומורים בבתי הספר.

g i l i

New member
קודם כל, יציאה נחמדה..

חוצמזה בתור תלמידה רק שתדע לך שאצלנו בביצפר אין תלבושת אחידה ובכל זאת אנחנו לא נראים כאילו חוף היום בדיוק סנטימטר מהכיתה.. דווקא כל העניין של בטןם חשופה יצר אצלנו אופנה חדשה, חולצה צמודה מתחת לגופיית בטן, או משהו כזה אצלנו אין את כל הענין של חולצות ציצי ומכנסיי דפוק אותי (סלחו לי על השפה... ) וזה שבמקום שבו אתם גרים הביצפר לא עושה כלום נגד אלה שכן באים בלבוש כזה לא אומר שזה תלוי רק בלימור לבנת כי לא משנה מה היא תגיד בסוםו של דבר ההנהלה של כל בית ספר קובעת... חוצמזה שאפחד מכם לא ימכור לי את השטיות שככה זה לא יבדיל בין המעמדות וכולם יהיו שווים כי מכנסיים יקרים זהים לחולצות יקרות, ומשקפיי שמש מסוג זה או אחר... אז אל תגידו לי את זה... וזהו...

למעלה