לבוש יום ב'
ל לי וולף New member 20/6/16 #4 הסנדלים! אני שמחה שהשמלה בצבע בורדו. נראה לי יותר מעניין מאשר אפור. והסנדלים מקסימים בעייני ויוצרים שילוב מעניין של צבעוניות
הסנדלים! אני שמחה שהשמלה בצבע בורדו. נראה לי יותר מעניין מאשר אפור. והסנדלים מקסימים בעייני ויוצרים שילוב מעניין של צבעוניות
ל להעלות ליגה New member 21/6/16 #13 בסדר..נוחות..אני לא הולכת הרבה להליכה ארוכה אני נועלת רק נייקי אם בא לך זוג חדש יש לי המלצה לוהטת בפרטי
בסדר..נוחות..אני לא הולכת הרבה להליכה ארוכה אני נועלת רק נייקי אם בא לך זוג חדש יש לי המלצה לוהטת בפרטי
R Rosie52 New member 20/6/16 #11 אוהבת את שני הפריטים בפני עצמם והשילוב בינהם נראה לי הסנדלים מאוד מיוחדים ומבחינת שילוב הצבעים עם השמלה בבורדו הם נהדרים ונפלאים גם יחד אחלה לוק. רוזי
אוהבת את שני הפריטים בפני עצמם והשילוב בינהם נראה לי הסנדלים מאוד מיוחדים ומבחינת שילוב הצבעים עם השמלה בבורדו הם נהדרים ונפלאים גם יחד אחלה לוק. רוזי
ל לי וולף New member 20/6/16 #7 תכלס... השילוב מקסים! הפרופורציות עובדות לי נהדר אבל אני תוהה אם לא יהיה אפילו יותר מוצלח עם החולצה בפנים, כמו אתמול
תכלס... השילוב מקסים! הפרופורציות עובדות לי נהדר אבל אני תוהה אם לא יהיה אפילו יותר מוצלח עם החולצה בפנים, כמו אתמול
H Happy Goth New member 20/6/16 #8 צודקת לולה בפנים עדיף איך אני שמחה שאני יכולה להתייעץ ולבדוק אתכם, הבקרים הם די והכל נעשה על הדרך...
R Rosie52 New member 20/6/16 #12 חולצה אש מעדיפה אותה בפנים (כמו שכבר לולה המליצה וגם קראתי שהכנסת אותה) אני חושבת הסניקרס הללו היו רכישה סופר שווה ואיזה כיף שאת מנצלת אותן בצורה מעולה. חצאית מוכרת ואהובה ויכולה להשתלב עם כל כך הרבה טופים שונים (בעיקר חלקים לדעתי). רוזי
חולצה אש מעדיפה אותה בפנים (כמו שכבר לולה המליצה וגם קראתי שהכנסת אותה) אני חושבת הסניקרס הללו היו רכישה סופר שווה ואיזה כיף שאת מנצלת אותן בצורה מעולה. חצאית מוכרת ואהובה ויכולה להשתלב עם כל כך הרבה טופים שונים (בעיקר חלקים לדעתי). רוזי