לבוש יומי ראשון ל- 2015

Happy Goth

New member
פותחת תיקייה חדשה

החולצה הזאת מתמנון עתיקה!!! מלפני 4 שנים

Nightingale5

New member
אהבתי מאוד

כל הפריטים מתאימים פיקס ויושבים עלייך יפה
ככה פותחים שנה

לי וולף

New member
שנה טובה!!

מקווה שחגגתן, לפחות קצת ומאחלת שנה נפלאה, עמוסה כל טוב וגם בסטייל טוב
זו תמונה מאתמול; יצאתי לסיבוב שופינג ולכן בחרתי במכנסי באגי (שאני כבר כמעט ולא לובשת מרוב שהם "נוזלים") שנח לי להוריד וללבוש מהר

הסוודר נטחן אצלי הרבה לאחרונה- הוא נעים במיוחד, קצת פאזי ונראה הרבה יותר טוב עם עקבים

שרוני1ש

New member
)

היי, קודם כל - שתהיה לכולן שנה אזרחית מעולה, שנה של הגשמה, סיפוק עצמי ובכלל, שתהיה שנה של כל טוב!

שנית - מצרפת 2 "לוקים" מהיום ואתמול (כן! אותם מכנסיים!), אתמול לבשתי את החולצת סריג התכלת - בפעם הקודמת שלבשתי אותה הערתן שרואים את הבטן... הפעם לבשתי מתחת גופיה באותו הצבע (בערך...) שמצאתי בארון. זה כיסה את הבטן. נראה קצת יותר טוב?...
ושלישית - בנימה אישית סנטימנטלית... אני נורא שמחה שמצאתי את הפורום הזה. הוא חלק חשוב מאד מהשינוי שאני עוברת בקשר ללבוש שלי. עד לפני חודשיים בערך, הייתי לובשת בדר"כ ג'ינסים שגדולים עלי במידה או שתיים, וחולצות סווטשירט של פוקס ישנות. הבנתי מכל מיני תגובות שזה כבר ממש לא מתאים. והחלטתי לעשות שינוי. אתן מקילות על התהליך, ועל כך אני אומרת תודה!

אז שנה טובה!

Happy Goth

New member
איזה כייף!!

אני ממש שמחה להיות איתך בדרך שלך, וגמני שמחה מאד שמצאתי את הפורום הזה
אין כמו ב

הלוק מהיום פשוט פצצה!!! מגניב ומחמיא ומלא באמירה מגניבה. מאד אתהבתי את הצבעוניות של הנקודות עם השחור והאדום רק אם אני הייתי לובשת את זה - הייתי מוותרת על הגרביים.
&nbsp
הלוק מאתמול גם מחמיא ומגניב, את יודעת שאת יכולה ללבוש חולצה מכופתרת עם צאוורון מתחת לחולצת סריג ואו להכניס את החולצה מתחת למכנסיים או להשאיר בחוץ. ואם לחולצה המכופתרת יש שרוולים ארוכים- לקפל אותם מעל לשרוולים של הסריג.

&nbsp

לי וולף

New member

חיממת את הלב

אני מאוד מאוד אוהבת את המכנסיים עם הנקודות - מלבד הדוגמא הכיפית (והקלה יחסית לשילוב) הם ממש מחמיאים לך!
בעייני 2 הלוקים טובים-כמעט לגמרי. מסכימה עם כל מה שהאפי כתבה לך לגבי האפשרויות לשילוב הסריג שקצת קצר בבטן וגם לגבי הגרביים האדומים

למעלה