לבוש ליום חמישי, יש מקום לכולם, לא להידחף
ש שרוני1ש New member 27/11/14 #3 אייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!! איזה טויסט שובבי ומקסים! אהבתי אהתי אהבתי! וצחקתי עכשיו, מול המסך...
אייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!! איזה טויסט שובבי ומקסים! אהבתי אהתי אהבתי! וצחקתי עכשיו, מול המסך...
T ToBat New member 27/11/14 #7 משגעע!! אהבתי כל פריט ופריט, במיוחד את המשקפיים! , הג'קט מעלף. על הגרביונים יש דוגמא כלשהי? נראה מעניין מאוד. אני חושבת שאולי הייתי מעדיפה שוב עם מגפונים שחורים ולא חומים (אני עדיין בקטע של שחור וחום לא הולך ביחד חח) אבל זה עדיין נראה ממש טוב
משגעע!! אהבתי כל פריט ופריט, במיוחד את המשקפיים! , הג'קט מעלף. על הגרביונים יש דוגמא כלשהי? נראה מעניין מאוד. אני חושבת שאולי הייתי מעדיפה שוב עם מגפונים שחורים ולא חומים (אני עדיין בקטע של שחור וחום לא הולך ביחד חח) אבל זה עדיין נראה ממש טוב
H Happy Goth New member 27/11/14 #8 תודה רבה הנעליים בורגנדי בורדו כזה... אני מתה על הגרביונים האלה, יש לי אותם איזה שלוש שנים, נורא חזקים ומחממים
תודה רבה הנעליים בורגנדי בורדו כזה... אני מתה על הגרביונים האלה, יש לי אותם איזה שלוש שנים, נורא חזקים ומחממים
T ToBat New member 27/11/14 #10 אהה בורדו זה משהו אחר לגמרי! נראה ממש בצבע חום בתמונה הקודמת, אהבתי הגרביונים מהממים
H Happy Goth New member 27/11/14 #11 ינשוף נעליים, אחלה שם ללהקת רוק החולצה מ...שמיקי! אני חושבת שבזמנו היא קנתה אותה בחנות 26 והנעליים מגזית מלפני שנתיים כמעט
ינשוף נעליים, אחלה שם ללהקת רוק החולצה מ...שמיקי! אני חושבת שבזמנו היא קנתה אותה בחנות 26 והנעליים מגזית מלפני שנתיים כמעט
S shmickey New member 27/11/14 #12 מתוקה! התגעגעתי למעיל הזה!! הייתי הולכת פה על גרביונים חלקים כדי להרגיע טיפונת. חוץ מזה, מתוק מתוק!
ל לי וולף New member 27/11/14 #15 לוק מהמם!! אני ממש אוהבת את מה שאת לובשת ואת השילוב של הפריטים. מגניב שזה גם מחמיא וחתיכי וגם עם קריצה וצבעוניות
לוק מהמם!! אני ממש אוהבת את מה שאת לובשת ואת השילוב של הפריטים. מגניב שזה גם מחמיא וחתיכי וגם עם קריצה וצבעוניות
A ashly1997 New member 28/11/14 #20 בעט שיטוטי לכבוד הBLACK FRIDAY וברוח הלוק לא יכולתי שלא.. תיק ינשופי כזה מתוק ב35 שח בלבד ! וכמעט שכחתי.. הלוק כייפי ומתוק כל כך
בעט שיטוטי לכבוד הBLACK FRIDAY וברוח הלוק לא יכולתי שלא.. תיק ינשופי כזה מתוק ב35 שח בלבד ! וכמעט שכחתי.. הלוק כייפי ומתוק כל כך
S shmickey New member 27/11/14 #17 חמוד הייתי מוותרת על הקיפולים ונותנת למכנסיים/ג׳ינס לכסות את המגפונים