לבוש ליום חמישי
H Happy Goth New member 18/12/14 #2 התפתחותו של הלוק קודם כל, זו עוד שמלת סריג.... אז התחלתי עם הצעיף ואז הייתי חייבת להוסיף עליונית, אז וויתרתי על צעיף...ונשארתי עם הג'קט שבוע הבא: חצאיות ושמלות!
התפתחותו של הלוק קודם כל, זו עוד שמלת סריג.... אז התחלתי עם הצעיף ואז הייתי חייבת להוסיף עליונית, אז וויתרתי על צעיף...ונשארתי עם הג'קט שבוע הבא: חצאיות ושמלות!
נ ניצת הורד New member 18/12/14 #7 קשה לי מאוד עם הלוק הזה, קצת בלגן בעיניים מבחינת שילוב הצבעים, אולי אני שמרנית מידי אבל הייתי מעדיפה לעשות הפרדה בין צבעים פסטליים לבין צבעים עזים כמו הכחולים.
קשה לי מאוד עם הלוק הזה, קצת בלגן בעיניים מבחינת שילוב הצבעים, אולי אני שמרנית מידי אבל הייתי מעדיפה לעשות הפרדה בין צבעים פסטליים לבין צבעים עזים כמו הכחולים.
H Happy Goth New member 18/12/14 #5 כמה סטייל!!! הכל כ"כ מוקפד אבל נינוח ולא מתאמץ, יוווו בא לי להסתובב איתך בסטריפ בווגאס! המגפונים מדליקים! אוהבת מאד!!! ואני חייבת חולצת ג'ינס קלילה...
כמה סטייל!!! הכל כ"כ מוקפד אבל נינוח ולא מתאמץ, יוווו בא לי להסתובב איתך בסטריפ בווגאס! המגפונים מדליקים! אוהבת מאד!!! ואני חייבת חולצת ג'ינס קלילה...
N Nightingale5 New member 18/12/14 #9 מושלםֱ אני אוהבת טי ארוכה והצבע שלה משגע והמגפונים מהממים כמובן גם הג'ינס יושב יפה עם הקרעים בנכונים, איזה חברה הוא?
מושלםֱ אני אוהבת טי ארוכה והצבע שלה משגע והמגפונים מהממים כמובן גם הג'ינס יושב יפה עם הקרעים בנכונים, איזה חברה הוא?
נ ניצת הורד New member 18/12/14 #6 לבוש שנוי במחלוקת , אני בכוננות ספיגה אלה שלושה פריטי לבוש שאני לא ממהרת לשלוף מהארון. המכנסיים מאוד בעייתיים וכבר נקטלו על ידי הבן המתוק שלי בן ה-24 שאני מאוד סומכת עליו. אבל הם מאוד נוחים ונעימים אני מאוהבת בצבע ובסוג הבד. ( תתעלמו מהקימוט) . מה דעתכן להעביר או לשמור?
לבוש שנוי במחלוקת , אני בכוננות ספיגה אלה שלושה פריטי לבוש שאני לא ממהרת לשלוף מהארון. המכנסיים מאוד בעייתיים וכבר נקטלו על ידי הבן המתוק שלי בן ה-24 שאני מאוד סומכת עליו. אבל הם מאוד נוחים ונעימים אני מאוהבת בצבע ובסוג הבד. ( תתעלמו מהקימוט) . מה דעתכן להעביר או לשמור?
S shmickey New member 18/12/14 #8 בעיני זה דוקא לא רע בכלל! אבל יש מצב שאני משתייכת למיעוט.. מה שכן, הייתי מנסה לצלם את זה בזווית שונה
H Happy Goth New member 18/12/14 #18 המכנסיים סבבה לגמרי רק לא בטוחה לגבי השילוב עם הג'קט והטופ... אני חושבת שבמיוחד אם הם נעימים ונוחים הם ילכו עם סנדלים וגופייה קלילה בקיץ.
המכנסיים סבבה לגמרי רק לא בטוחה לגבי השילוב עם הג'קט והטופ... אני חושבת שבמיוחד אם הם נעימים ונוחים הם ילכו עם סנדלים וגופייה קלילה בקיץ.
S shmickey New member 18/12/14 #17 אני אוהבת את הלוקים הנונשלנטיים שלך הצעונת קטנה - צעיף גדול וצ'אנקי היה משדרג את הלוק פלאים
H Happy Goth New member 18/12/14 #19 עליונית יפה מאד אחלה קז'ואל שילך גם מאד יפה עם טי שרט עם הדפס מגניב, של אותיות או משהו כזה
י י ע ל ו ש3 New member 19/12/14 #26 תודה לשתיכן האמת שחשבתי להוסיף צעיף גדול בצבע חרדל, בסוף לא יצא.. לא נורא, לפעם הבאה!  
V Vivir New member 18/12/14 #15 מאתמול תכלס מבסוטה.. חולצה מפוראבר 21, מכנס מברשקה(במדריד ), העליונית מתמנון והשרשרת מאי-ביי. היו גם נעליים בסגנון בלנדסטון בצבע חום בהיר אבל צולם אחרי שחזרתי הביתה והנעליים התעופפו להם
מאתמול תכלס מבסוטה.. חולצה מפוראבר 21, מכנס מברשקה(במדריד ), העליונית מתמנון והשרשרת מאי-ביי. היו גם נעליים בסגנון בלנדסטון בצבע חום בהיר אבל צולם אחרי שחזרתי הביתה והנעליים התעופפו להם