לבוש ליום ראשון
H Happy Goth New member 1/3/15 #2 בלוק שבעלי הרכיב כשהתבכיינתי לבעלי במוצ"ש שאני לא יודעת מה ללבוש בראשון, הוא פתח את הארון והציע את זה ואגב, הוא אמר אחרי כמה נסיונות שלא צלחו:"בואנה זה קשה החרא הזה"
בלוק שבעלי הרכיב כשהתבכיינתי לבעלי במוצ"ש שאני לא יודעת מה ללבוש בראשון, הוא פתח את הארון והציע את זה ואגב, הוא אמר אחרי כמה נסיונות שלא צלחו:"בואנה זה קשה החרא הזה"
J Jolleen New member 1/3/15 #3 חחח אז הוא עזר לך לבחור? כי זה מהמם! אהבתי את הכל, בעיקר את החולצה! היא ממש מגניבה מאוד מאוד אוהבת את השילוב של הצבעים.. חייבת לקנות לי גם מכנס בצבע הזה בדיוק   יום טוב
חחח אז הוא עזר לך לבחור? כי זה מהמם! אהבתי את הכל, בעיקר את החולצה! היא ממש מגניבה מאוד מאוד אוהבת את השילוב של הצבעים.. חייבת לקנות לי גם מכנס בצבע הזה בדיוק   יום טוב
S shmickey New member 1/3/15 #12 זה מקסים מקסים!! (את כבר יודעת שאני מתה על החולצה הזאת). איזה שילוב כיפי ושיקי, כל הכבוד לבעל!! מה קרה? שיתאמץ!
זה מקסים מקסים!! (את כבר יודעת שאני מתה על החולצה הזאת). איזה שילוב כיפי ושיקי, כל הכבוד לבעל!! מה קרה? שיתאמץ!
R Rosie52 New member 1/3/15 #16 כל הכבוד לבעלך 1. לוק מהמם! 2. החולצה אוי החולצה כל כך יפה 3. אני חייבת גם כן חולצה שכזאת 4. תסכימי לגלות לי איפה קנית? רוזי
כל הכבוד לבעלך 1. לוק מהמם! 2. החולצה אוי החולצה כל כך יפה 3. אני חייבת גם כן חולצה שכזאת 4. תסכימי לגלות לי איפה קנית? רוזי
S shmickey New member 1/3/15 #17 שכחי מזה אענה בשמה כי אני אורבת לחולצה הזו כבר מיליון שנה היא נקנתה לפני אי אילו שנים בלי קופר
R Rosie52 New member 1/3/15 #21 בדר"כ אני טובה בלשכוח אבל נראה לי הפעם יהיה לי קשה לשכוח. חולצה ממש לטעמי. אני מסתכלת ושוב מסתכלת ועכשיו כבר קצת מתוסכלת רוזי
בדר"כ אני טובה בלשכוח אבל נראה לי הפעם יהיה לי קשה לשכוח. חולצה ממש לטעמי. אני מסתכלת ושוב מסתכלת ועכשיו כבר קצת מתוסכלת רוזי
T ToBat New member 1/3/15 #23 שאפו לבעלך! ממש ממש אהבתי את הכל! אהבתי ממש את האורך של המכנס עם הנעליים המושלמות האלה    
N Nightingale5 New member 2/3/15 #27 וואי זה מושלם! איזה סטייליסטים אתם בטח גם הוא מתלבש יפה! אהבתי פה הכל ממש ואגב לא פעם קרה לי גם שהתלוננתי לבעלי (גם לפני שהיה בעלי ) שאין לי מה ללבוש והוא יתעקש למצוא לי והוא באמת מצא שילובים מגניבים שאני לא הייתי חושבת עליהם.
וואי זה מושלם! איזה סטייליסטים אתם בטח גם הוא מתלבש יפה! אהבתי פה הכל ממש ואגב לא פעם קרה לי גם שהתלוננתי לבעלי (גם לפני שהיה בעלי ) שאין לי מה ללבוש והוא יתעקש למצוא לי והוא באמת מצא שילובים מגניבים שאני לא הייתי חושבת עליהם.
J Jolleen New member 1/3/15 #8 זה מכנס עור? ממש אהבתי את כל השילוב, בייחוד את הנעליים. נראה לוק מגניב ונוח
H Happy Goth New member 1/3/15 #11 אווו וואוו! כמה אני אוהבת את האורך שיוצא לך מהלוק הזה הקרדיגן שיחוק רציני! חדש? יש לו קפוצ'ון? והנעליים....
אווו וואוו! כמה אני אוהבת את האורך שיוצא לך מהלוק הזה הקרדיגן שיחוק רציני! חדש? יש לו קפוצ'ון? והנעליים....