לבוש ליום רביעי
H Happy Goth New member 21/1/15 #4 גמני לא מצליחה אתמול לי וTOBAT גם לא הצליחו...יש כנראה בעיות עם השרתים החדשים אז מה נשמע וזה?
S shmickey New member 21/1/15 #8 או! הינה את! אוהבת מאוד שילוב של וורוד ואפור, גם אני בחרתי בצבעים האלה היום! יפה!!
H Happy Goth New member 21/1/15 #7 עכשיו אני רואה.... בדפדפן של כרום לא עובד, אבל דרך דפדפן של אקספלורר, בנתיים הכל בסדר. את נראית ממש יפה! המכנסיים ממש יפות ואין על שילוב עם אפור ושחור וורוד.   נכון בבוקר ובערב ממש קפוא? אז עכשיו ממש נעימי בחוץ יאללה, בואו נלך כולנו לים
עכשיו אני רואה.... בדפדפן של כרום לא עובד, אבל דרך דפדפן של אקספלורר, בנתיים הכל בסדר. את נראית ממש יפה! המכנסיים ממש יפות ואין על שילוב עם אפור ושחור וורוד.   נכון בבוקר ובערב ממש קפוא? אז עכשיו ממש נעימי בחוץ יאללה, בואו נלך כולנו לים
S shmickey New member 21/1/15 #9 אצלי עובד בכרום.. נראה לי סתם היתה בעיה קודם.. הייתי עכשיו בביקור אצל הבוסית שילדה לא מזמן, אכלנו ארוחת בוקר במרפסת, בשמש. שכחתי כבר איך אוויר חיצוני מרגיש!
אצלי עובד בכרום.. נראה לי סתם היתה בעיה קודם.. הייתי עכשיו בביקור אצל הבוסית שילדה לא מזמן, אכלנו ארוחת בוקר במרפסת, בשמש. שכחתי כבר איך אוויר חיצוני מרגיש!