לבוש ליום רביעי! ערב חג שמח
S shmickey New member 4/1/17 #2 יש לי ג'קט חדש! הוא ג'ינסי, בגזרת בומבר אוברסייז ואני מאוהבת בו הג'ינס הזה לעומת זאת... נמוך מאוד ומוציא לי קצת בטן, אבל הייתי צריכה היום אחד שאין לו קרעים
יש לי ג'קט חדש! הוא ג'ינסי, בגזרת בומבר אוברסייז ואני מאוהבת בו הג'ינס הזה לעומת זאת... נמוך מאוד ומוציא לי קצת בטן, אבל הייתי צריכה היום אחד שאין לו קרעים
H Happy Goth New member 4/1/17 #4 סוף סוף יש לך מעיל!!!! תתחדשי, It's a real beauty מאיפה? מאסוס? וגם הסוודר חדש, לא? השיער הפזור שלך ממש יפה, התגעגעתי אליו תתחדשי ותבלי
סוף סוף יש לך מעיל!!!! תתחדשי, It's a real beauty מאיפה? מאסוס? וגם הסוודר חדש, לא? השיער הפזור שלך ממש יפה, התגעגעתי אליו תתחדשי ותבלי
S shmickey New member 4/1/17 #6 חחחחחחחח באמת הגיע הזמן!! למרות שהוא לא עבה בכלל, הבד הג'ינסי שלו די שומר על חום הגוף. אכן מאסוס, הסוודר דוקא לא חדש, האמת שזו שמלה/טוניקה שפשוט משכתי למעלה. גם אני התגעגעתי לשיער הפזור, זה פשוט בעייתי כרגע להרטיב אותו בבוקר
חחחחחחחח באמת הגיע הזמן!! למרות שהוא לא עבה בכלל, הבד הג'ינסי שלו די שומר על חום הגוף. אכן מאסוס, הסוודר דוקא לא חדש, האמת שזו שמלה/טוניקה שפשוט משכתי למעלה. גם אני התגעגעתי לשיער הפזור, זה פשוט בעייתי כרגע להרטיב אותו בבוקר
S shmickey New member 5/1/17 #12 אהלן יונה בומבר! אחלה ניק! בומבר זה סוג של גזרה, זה בעצם כמו המעיל הצבאי של הבנות: https://www.google.co.il/search?q=b...w=1680&bih=944#tbm=isch&q=bomber+jacket+women   ואוברסייז זה פשוט כי הוא בגזרה מוגדלת מהבומבר הקלאסי ברוכה הבאה
אהלן יונה בומבר! אחלה ניק! בומבר זה סוג של גזרה, זה בעצם כמו המעיל הצבאי של הבנות: https://www.google.co.il/search?q=b...w=1680&bih=944#tbm=isch&q=bomber+jacket+women   ואוברסייז זה פשוט כי הוא בגזרה מוגדלת מהבומבר הקלאסי ברוכה הבאה
R Rosie52 New member 5/1/17 #9 תתחדשי המעיל נראה מעולה מאוד אוהבת את חולצת הפסים והשילוב שלה עם הג'ינס והמעיל עלייך. הצבע שלו מקסים. תהני ותתחממי בו
תתחדשי המעיל נראה מעולה מאוד אוהבת את חולצת הפסים והשילוב שלה עם הג'ינס והמעיל עלייך. הצבע שלו מקסים. תהני ותתחממי בו
S shmickey New member 4/1/17 #5 יא! הספקתי לשכוח מהצעיף הזה!! זה יהיה מוזר מצידי להגיד שאני מתה עליו?? שילוב מעולה. איזה נעלים?
H Happy Goth New member 4/1/17 #8 הצעיף הזה חי כשנתת לי אותו הוא היה די קטן ונוקשה ואיכשהו עכשיו הוא רך ונפתח כזה ונעימי, ולא כיבסתי אותו או כלום! ולא, זה לא מוזר בכלל, כי הוא באמת יפה וכייפי! כייף לי   סתם נעלי ספורט מאוסות
הצעיף הזה חי כשנתת לי אותו הוא היה די קטן ונוקשה ואיכשהו עכשיו הוא רך ונפתח כזה ונעימי, ולא כיבסתי אותו או כלום! ולא, זה לא מוזר בכלל, כי הוא באמת יפה וכייפי! כייף לי   סתם נעלי ספורט מאוסות
R Rosie52 New member 5/1/17 #10 בכל פעם שאת לובשת את הסויטשירט הזה אני אוהבת אותו עוד יותר לא שהוא איזה פריט נדיר רק שהוא יפה לך מאוד ואפשר לשלב אותו במיליון ואחת אפשרויות. כל כך מתאים למבנה וצבע הפנים שלך הצעיף והאודם היום מושלם
בכל פעם שאת לובשת את הסויטשירט הזה אני אוהבת אותו עוד יותר לא שהוא איזה פריט נדיר רק שהוא יפה לך מאוד ואפשר לשלב אותו במיליון ואחת אפשרויות. כל כך מתאים למבנה וצבע הפנים שלך הצעיף והאודם היום מושלם
H Happy Goth New member 5/1/17 #11 תודה רוזי האמת שנמאס לי ממנו והוא די איבד צורה....נראה לי שאעיף אותו בקרוב