לבוש... ספויילר לעונה 2

לבוש... ספויילר לעונה 2

ראיתי כבר שעשיתם פה דיונים על זה שהשחקנית שמשחקת את מרי מרגרט ושלגיה, משחקת טוב יותר כסנאו, וגם אני מסכימה איתכם לגמרי. אני נורא אוהבת את הדמות של סנאו ולא ממש מחבבת את מרי מרגרט (גם מה זה השם היכנע הזה !) ולכן העונה דווקא נורא שמחתי שאנחנו רק עם סנאו בעולם האגדות עוד!
אבל נורא הופתעתי שדווקא היא משחקת יותר כמרי בעולם האגדות!

וזה מוביל אותי לכותרת, למה היא ממשיכה ללבוש את הקרדיגן הורוד הזה????!!!!! זה כל כך מרי מרגרט ולא סנאו, וזה כל כך מנותק מעולם האגדות!!! (וגם מה היא לא מתקלחת?? וראיתי בפרומו לפרק הבא שהיא נלחמת איתו)
דווקא הייתי שמחה לראות אותה חוזרת לבגדים של סנאו! ואמה כמובן חייבת להישאר עם הבגדים הרגלים.

עכשיו אל תגידו לי, מאיפה היא תמצא בגדים..., הכי אפשר לעשות משהו בקטנה בתסריט שבו היא תוכל למצוא בגדים שהם יותר עולם האגדות, ולהוריד כבר את הקרדיגן הורוד והמעצבן הזה.

תוחזר סנאו שלנו לאלתר!!! בו-הו למרי מרגרט.

Shiri from the block

Active member
דווקא לא מסכימה
לדעתי זה מגניב השילוב של לבוש מודרני בעולם האגדות, זה משעשע ומגניב..

אבל מסכימה שקצת מוזר שהן לא מחליפות בגדים, הן באמת לא מתקלחות שם? חח
או שכן ומחזירות את אותן בגדים.
אני בטוחה שאמה לעולם לא תסכים ללבוש משהו "אגדתי",
וסנואו בטח לא תשאיר את אמה לבושה מודרני לבד חח
חוץ מזה שנראה לי שהן שואפות לחזור לעולם האמיתי כמה שיותר מהר ואם הן ילבשו את הבגדי אגדות זה כאילו שהן מוותרות על הסיכוי להגיע לשם ומקבלות את המצב הנוכחי שהן תקועות בעולם האגדות.

בנוגע למשחק של סנואו- כן היא לגמרי מרי מרגרט עדיין... שוב, נראה לי המשחק שלה משתנה רק כשהיא עם הפאה של סנואו

אני בטוחה שזה השיער

כי גם שהיא שם בעולם האגדות סנאו לא יוצאת לגמרי החוצה, מרי עדיין שם. אבל זה מתחיל, אני מקווה שסנאו תשתלט לגמרי. חוץ מזה שלדעתי עם השיער הקצר היא דומה ללפרקון, אני מעדיפה אותה עם שיער ארוך.
אני אוהבת את השם מרי, יש בו משהו תמים כזה, מרגרט לעומת זאת

הבגדים של עולם האגדות ממש מאגניבים, אבל הקטע של התחלופה יש שם חתיכת בעיה
כמו ששיר כתבה - אמה חרשה על הג'קט האדום שלה, וגם בעולם האגדות חרשו יותר מידי על הבגדים, אני כבר לא זוכרת את מרי בבגד אחר חוץ מהוורוד הזה.

Shiri from the block

Active member
אם התכוונת אלי- שירן* לא שיר
יש פה כל כך הרבה הטיות של השם הזה שאני כבר מבולבלת XD

shirush3

New member
ש.ש.ש

ד"א נראה לי שנתקלתי בך בפייס לא ממזמן
בתגובה לתמונה של צליל/דילן

shirush3

New member
כן!!!!

הכרתי אותה פה בתפוז לפני שנים רבות
היינו במלא פורומים ביחד

LeAnnDylan

Well-known member
אהעהאהע!! גלחחחעח

באתי אבל אני בפיגור!!
לא נכנסת לפורומים של סדרות עד שאני לא מדביקה פערים. תמיד הורסים לי עם ספוילרים

בנתיים יש לי זמן איכות עם אמה

כשאסיים להזיל עליה ריר בכל מיליוני הפרקים שנותרו לי, אבוא להתבכיין פה שאני צריכה להמתין כמו פשוטי העם לפרק בשבוע

עד אז, סי יה

אה, והיי שירשיטסלייבפולהבוב!! ידעתי שלא נעלמת מתפוז לגמרי!!!W$%

shirush3

New member
צלילן!

באמת תהיתי איך לא הגעת גם לפה
באיזה פרק את?

ואהעאהעא די להזכיר את השם הארוך הזה שלגמרי שכחתי ממנו

אמרתי לך שחזרתי לתפוז

LeAnnDylan

Well-known member

לא אשכח אותו לעולם! זה השם שלך לעולמי עולמים (לפחות עד שהבת שלי תגיע אליך בעולם אחר ותשחרר אותך ממנו)

אני בעונה הראשונה עדין
פרק 14. הולכת לראות עכשיו אקס פקטור ואח"כ מרתון אל תוך הלילה של פרקים עד שארדם ואחלום חלומות רטובים על אמה בז'קט אדום בלי כלום מתחת

Shiri from the block

Active member
מה?? לא ידעתי שאת צופה בזה בכלל!! כן אני גם מזילה ריר על אמה
ועל רג'ינה
ועל אמה ורג'ינה ביחד

LeAnnDylan

Well-known member
בלאכס רג'ינה

היא כוסית as fuck זה כן. אבל בא לי להעיף לה כפכף לראש. אני בקטע של אמה ושל ההיא שעובדת בדיינר עם השיער השחור הארוך שנראית כמו כיפה אדומה. (בלי ספוילרים לגבי מי היא!!)

shirush3

New member
דמיינתי את התגובה שלך לזה לפני שהגבת

אבל כן! צלילן עד רג'ינה!!!!11111

למעלה