לבוש שישי

yaelal1

New member
מצטרפת לאתגר... ביום האחרון

היום לבשתי שמלה שקניתי לפני 8-9 שנים.
היא כבר לא יושבת בדיוק... אבל אני די אוהבת אותה ויש לה אפילו כיסים!
במינוסים - רואים לי את קצה החזיה...

&nbsp

yaelal1

New member
ואתמול

אלו גם בגדים שקניתי לפני ה-מ-ו-ן זמן.
וכבר המכנסיים לא יושבים בדיוק כמו שצריך... והחולצה דהויה.
אוף, אני שונאת לקנות בגדים.
&nbsp
אבל בפלוס - אני אוהבת שבוע ללא שחור!

לי וולף

New member
השמלה מקסימה!

היא מאוד מחמיאה לך, גם בגזרה וגם בצבע ולא הייתי מנחשת שהיא כל כך ישנה כי נראה שהיא שמורה טוב ואין בה שום סממן שמסגיר תקופה ספציפית אחרת. אפילו לא ממש מפריע לי שרואים קצת חזיה. זה די סקסי

הלוק השני כבר פחות עובד לי. אני מאוד בעד הטישרט - הצבע שלה מעולה, היא יושבת עליך פיקס וכמו שציינתי, טישרטים יכולים להיות מגניבים בשילובים הנכונים. הייתי נפרדת מהמכנסיים שלטעמי לא עושים עבורך שום שירות. שימי לב להבדל בין פלג גופך העליון שנראה ממש חתיכי וצר, לעומת חלק תחתון של הגוף, בעיקר אזור השוקיים-נעליים שנראה מגושם ורחב. עם מכנסים צרים יותר זה היה יכול להיות לוק קז'ואל קליל ומחמיא

yaelal1

New member
הי לי, תודה על הטיפים!

העניין עם המכנסיים - שככה באמת הגוף שלי - החלק העליון צר יחסית והתחתון- יותר גדול.
זה כמו שלרנר - המורה לתנ"ך בתיכון שלי היה אומר -
אישה בנויה כמו בניין - הבסיס רחב והראש צר - נכון יעל?
(זה כמובן נאמר לפני עידן המודעות להטרדות
)
&nbsp
אז אזרוק את המכנסיים, ואשמור על השמלה - תודה!

לי וולף

New member
בשמחה!

ולעניין המבנה שלך - הוא לא יוצא דופן או קשה להלבשה, זה הכל עניין של איזון ... ואחרי שראינו שיש לך רגליים לא רעות בכלל, קשה היה לי להתעלם מהמכנסיים+סניקרס.
לפעמים מכנסיים צמודות דווקא יכולות ליצור סילואטה צרה שתתמזג עם המתן הצרה שלך ועם המסגרת הצרה שלך
אין לי ספק שחצאיות צמודות במתן עם התרחבות קלה יהיו להיט עבורך - זה מטשט אגן ומדגיש את כל מה שצר אצלך...

Rosie52

New member
השמלה מעלפת עלייך

ולגבי הלוק השני מסכימה עם לולה 100%
&nbsp
שמלות שכאלו הן בול בפוני בעבורך.
&nbsp
רוזי

למעלה