לבחורה בת"א דרושים מס' דברים

blue skies

New member
לבחורה בת"א דרושים מס' דברים

אני חושבת שכתבתי עליה כבר כמה פעמים אך החלטתי שוב להעלות קישור להודעה נוספת בהקשרה + תוספת בנוסף לעזרה בהשגת ציוד, בעקבות שריפת הדירה שלה זקוקה הבחורה לעזרה ותמיכה, לחבר/ה שיתן לה כתף תומכת, הנה ההודעה שאמא שלה השאירה: " ליאור היא בחורה הסובלת מהפרעה נפשית קשה, עם עבר של נסיונות אובדניים ודכאון קליני. היא מבריקה ואינטליגנטית בצורה יוצאת-דופן (נחשבה ל"ילדה מחוננת"), ואולי דווקא משום כך קשה מאה - לסובבים וגם לה עצמה - להתמודד עם מצבה. מעומק הכאב והסבל הנפשי הגיעה ליאור לסמים, וכיום היא מנסה להיגמל מהם בכוחות עצמה. מחלקת השיקום אישרה לה לימודים בתחום שמעניין אותה ושעשוי להעניק לה בעתיד מקור תעסוקה ואולי פרנסה, והיא נאחזת בו כטובע שנאחז בבדל תקווה אחרון. הובהר לנו היטב שזוהי הזדמנות יחידה, אחרונה וחד-פעמית, ושאם ליאור תפרוש - ולו זמנית, מלימודיה, האפשרות הזו תהיה אבודה וסגורה מבחינתה לתמיד. ליאור אינה מוכנה, לכן, לקטוע את הלימודים (היא השלימה את השנה שעברה בממוצע ציונים גבוה למרות מצבה, ונותרה השנה הנוכחית)כאמור, היא אנה מוכנה בשום מחיר להפסיק את הלימודים, ולכן האפשרות של מרכז-גמילה מסודר אינה עומדת על הפרק. הפסיכיאטרים מסרבים לטפל בה כל עוד לא נגמלה מסמים (מה שנשמע לי מוזר, אבל ישבתי איתה בפגישה ושמעתי באוזני! כלומר: לך, הברא את עצמך ואז אטפל בך...), ואנחנו, הוריה, במצב כלכלי שאינו גובל ב- אלא מוגדר כ-קטסטרופה! (כבר כתבתי על כך בעבר, והדברים ידועים). לאור (??!? - לחושך!!) הנ"ל, אם נראה למישהו/הי, שהוא/היא יכולים "לאמץ" את ליאור, לעמוד איתה בקשר קבוע, לשוחח איתה מידי-פעם, ואולי, אפילו לבקר... הדבר שאני מבקשת רחוק מלהיות פשוט! ליאור נוטה לדחות נסיונות התקרבות של אנשים שוחרי-טובה, ועלולה להיות מאד לא-נעימה, ללא כל עכבות. היא נוהגת לאתגר אנשים שאיכפת להם, כאילו כדי להוכיח שבעצם לא איכפת להם... לעולם אין לדעת אם תמצאו אותה שופעת קסם ותבונה או שופעת רוש וגפרית, או סתם אטומה ולא קומוניקטיבית... ברור לי שמי שיענה, אם יענה, על "מודעת ´דרושים´" זו חייב להיות לא פחות ממלאך אלוהים, או אחד מל"ו צדיקים." אשמח אם יהיה מישהו שיוכל לעזור לליאור או שיהיה רעיון לעזרה, ניתן ליצור קשר איתה במסרים או במייל [email protected] במייל אני הרבה יותר זמינה במהלך היום החל מ7 וחצי ועד בערך 5 אחה"צ

blue skies

New member
הנה רשימה חלקית של מה ש

צריך: ספה תלת-מושבית לא מגושמת, שתוכל להיכנס לחדר המגורים שלה, לשולחן אוכל פשוט וקטן, לארונית מדפים סגורה (ב"ארון המטבח" אין מקום לצלחות...) קטנה, ולשניים-שלושה כסאות. מאד חשוב שהפריטים יהיו צנועי-מימדים ולא יתפשו נפח רב, ושלא יהיו בלים עד להתפרקות בקרוב ספה הצלחנו למצוא (אני מקווה שהיא מתאימה רק בגודל) ושולחן זושה אמרה שיש לה הדברים נמצאים בשרון-נתניה וכמו תמיד יש בעיה של הובלה אבל מישהו מנסה לבדוק משהו ואני מקווה שנסתדר כמו כן מנורה עומדת, משום שהתקרה מאוד גבוהה היא זקוקה את הדברים צריך בת"א באזור אלנבי

למעלה