לבחור בלי לבחור

lilo4

New member
לבחור בלי לבחור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הסתובבתי יומים עם לק ורוד חמוד של שיק. לרוע מזלי לציפורניים שלי נמאס להיות ארוכות והן התחילו להתפצל ולהישבר [יש מצב שהגיע הזמן להחליף את המחזק של תפוח
] בקיצור, ניצלתי את הזמן הפנוי שיש לי היום כדי לסדר את הציפורניים ולמרוח לק אחר. החלטתי לנסות את ה-02 של שיק, שקניתי ועדיין לא יצא לי לנסות. מרחתי על ציפורן וחצי- והחלטתי שוורוד לי מדי בעיניים. אני רוצה משהו סולידי. התחלתי למרוח לק אחר של שיק, בגוון ניוד שכזה. אצבע וחצי, והחלטתי שזה סולידי לי מדי, אני כן רוצה קצת צבע. החלטתי לנסות לק כחול של KIKO ששוכב אצלי כבר שלושה חודשים ועדיין לא ניסיתי. לא! כחול מדי! גם אותו הורדתי. הגעתי למסקנה שבעצם אולי כדאי שאני אקח קצת הפסקה. כבר חודשיים שאני כל הזמן עם לק על הציפורניים- משהו שלא קרה לי אף פעם בחיים [זה בגללכן! הכל בגללכן ובגלל ההתמכרות לפורום הזה!!
סתם, אני מתה עליכן
] אז החלטתי להסתפק רק בשכבה של מחזק. ואז נזכרתי שאחרי חודשיים רצופים עם לק, הציפורניים שלי כבר הצהיבו משהו. וזה לא נראה להיט. סופו של סיפור? אני עם לק סגול כהה של KIKO. אני אנסה מחר לצלם תמונה טובה שלו [אחרי שאני אנקה את כל המריחות על העור מסביב לציפורן
] גאד! זה היה תהליך מייאש. מכירות את זה? שאתן נורא רוצות למרוח משהו אחר, אבל לא מצליחות לבחור שומדבר? זה ככה מדי, זה בהיר מדי, זה סתמי מדי ועם זה הייתי לפני שבוע. מה אתן עושות במצב כזה? [או שזו רק אני, שמתקשה תמיד להחליט בכל דבר??]

Angel Of Moon

New member
איתך בכל מילה ../images/Emo6.gif

גם לי יש התמכרות קשה ללקים, הגעתי לאורך מקסימלי של סנטימטר וחצי, ובעיקר קיטרתי כל פעם שהציפורניים התנגשו במשהו. וכבר נמאס לי מהכל....נמאס לי מהקרמים הרגועים, מהמטאליים המרהיבים, אני רוצה משהו שיירגש אותי
הבעיה שאין לי גישה להזמנות אז אני תקועה
את יודעת, ניסיתי לעבור למחזק (של 2 שלבים) של נייל טק וזה מעולה, עד עכשיו גם לא הצהיב לי את הציפורניים.. תנסי אותו. אגב במצב שאני משתעממת מהלקים, או שאני מנסה כל מיני שילובים של אפקטים עם קרם או עם מטאלי, במקרה הגרוע אני פשוט שמה מחזק ומתעלמת ומנסה לא להסתכל עליהן ..מסכנות שלי... אגב עכשיו אני מתחילה לעבוד בעבודה שאסור לק. אז אני עוד קצת מתאבלת על זה, אבל אני אפצה על זה בציפורניים ארוכות במיוחד .

lilo4

New member
האמת שדווקא בתקופה האחרונה

התחלתי יותר להתחבר לציפורניים קצרות. גם גיליתי שיותר קל לי לגזור כל פעם וקצת לשייף בקצוות מאשר לשייף הרבה כדי לשמור על צורה ועל אורך בינוני. ובאמת שנמאס לי שהן נשברות- אין לי כוח לטפל בהן ואני מסתובבת כמו מטומטמת עם ציפורניים באורכים שונים [וכמובן שזה לא נוח...] וחוצמזה שאני אוהבת את המראה של לק כהה על ציפורניים קצרות
בגדול בעבודה אצלנו מותר לקים בהירים על ציפורניים קצרות. למנהל הקודם לא היה איכפת מזה בכלל והוא לא העיר על כלום. עכשיו יש לנו מנהל חדש, ואני עדיין מחכה לראות מה התגובה שלו... בנתיים באתי עם צבעים קצת יותר נועזים ולא אמרו לי כלום. כרגע אני עם סגול כהה, מעניין אם אני אקבל איזושהי הערה או שזה יעבור חלק.

צונית

New member
איזה קטע! חשבתי שזו רק אני...

בזמן האחרון אני מרגישה שעניין הלקים הגיע אצלי למיצוי... החלטתי שהשבת אני עושה פרנץ' רגוע ונשארת איתו עד שימאס לי לחלוטין! אני מסתכלת על כל הגוונים שלי שנבחרו בקפידה בעת הקניה, חלקם אפילו לא שומשו עדיין, וכלום לא עושה לי את זה. ברור שזה גם חלק מכך שאני בן אדם מאוד לא החלטי, ומרוב חוסר החלטיות לא בא לי כלום. בכל מקרה, כשזה קורה לי אני מתנהלת בדיוק כמוך... מורחת שתי אצבעות ככה, שתי אצבעות ככה... עד שאני מוצאת את ה"נבחר". אבל זה הולך ונהיה קשה משבוע לשבוע ונראה לי שזה כי אני צריכה הפסקה רגועה. אין לי גוונים רגועים כי אני שחומה ושום דבר בהיר לא מתאים לי. אבל פרנץ' נראה טוב על כולן, אז הוא יהיה האתנחתא שלי מלקים צבעוניים בזמן הקרוב....

lilo4

New member
אני חשבתי שזו רק אני ../images/Emo8.gif

יש לי כמה לקים רגועים וחמודים, אבל במצב כזה אני מורחת משהו עדין- ומורידה כי בא לי משהו יותר צעקני. מנסה ורוד יותר עמוק- לא, בא לי משהו אחר. תהליך קצת מייאש
אני עדיין בשלב שהפרנץ' יוצא לי ממש עקום, אז אם אני אנסה אחרי יום וחצי ימאס לי להסתכל על הפגמים של הפרנץ' וגם אותו אני אעיף [פרפקציוניסטית, מה אני אעשה
]

lilo4

New member
דלי לגמרי ../images/Emo8.gif

היום המצב יותר טוב, אבל פעם? חברים שלי שנאו לצאת איתי לפאב/בית קפה. חצי שעה לקח לי לבחור- אני רוצה הפוך. לא, שוקו. לא, הפוך. בעצם אייס קפה. בעצם אני אקח רק עוגה. או סלט. בעצם בא לי פסטה. אז אייס קפה. לא, רק קולה וסלט. אררר!

PeachGirl

New member
כ"כ כ"כ מוכר

סוף סוף מישהו מבין אותי! כל הזמן אומרים לי- מה כל כך מסובך לבחור?? זה מאוד מסובך!

lilo4

New member
נכון!

במקרה היחידי שקל לי לבחור זה אם בא לי משהו מראש. למשל אם שבוע יש לי מאנצ'יס לסושי למשל אז אני גוררת את כולם לאכול סושי, או שבא לי פסטה או משהו. ולקים- לפעמים יש לי מראש מאנצ'יס ואני יודעת בדיוק מה יהיה הצבע הבא שאני אבחר [למרות שגם כאן כבר קרה לי כמה פעמים שבחרתי במשהו והתבאסתי עליו אח"כ]

צונית

New member
גם אני דלי!! ../images/Emo6.gif

חחחחח וואי מה שכתבת עכשיו זה כאילו היית במקומי בפאב/מסעדה/בית קפה! אני גם ככה, בדיוק אותו הדבר. מתלבטת שעות ומשגעת את האנשים סביבי בדרך...
חחחח איזה קטע, הרגת אותי כשכתבת שאת דלי

dhara

New member
יש לי חברה כזו ../images/Emo6.gif

אנחנו יכולות לצחוק עליה שעות

Ultra marine

New member
מוכר.. מוכר..

תמיד אני עוברת על הלקים וזה לא בא לי וההוא לא בא לי ואולי בא לי אדום ואז לא, לא בא לי בכלל אדומים ובסופו של דבר זה עושה לי "קרייב" ללקנות עוד לקים... לפעמים זה חמור יותר כשאני רוצה "לק סולידי" לאירוע מסוים. וברור שאין לי לקים סולידיים בכלל
אז אני מתחילה - זה די סולידי, אני חושבת שהוא יתאים ואז אני חושבת, אולי ההוא יותר יתאים כי הוא סולידי יותר.. ככה היה לי ביום רביעי בערב.. התלבטתי גם לגבי לק לרגליים שבסוף נבחר הרזרב מה OPI DS אח"כ עברנו לידיים... התלבטתי בין האיילה (Isla) לבין האקסטרבגנז שוב OPI DS אף אחד מהם לא "סולידי" אבל שלושתם יכולים "לעבור".. אגב, היתה לי אותה בעיה ביום שלישי בסופו של דבר נבחר לידיים ה fashion addict שכנראה אני היחידה שתופסת אותו כסולידי.. בקיצור, צרות בגן עדן..

Marble Arch

New member
בדיוק קרה לי הרגע..

מרחתי לק ורוד חמוד... סיימתי אותו, כולל מייבש והכל... ואז החלטתי שלא בא לי ורוד. במשך 10 דקות הרמתי כל מיני בקבוקים שונים ובסוף החלטתי בלית ברירה ללכת על אדום. הרגע סיימתי למרוח אותו, נכנסתי להודעה בפורום עם תמונה של לק כחול ואמרתי לעצמי- שיט! למה לא הלכתי על כחול???

JAP Noa

New member
בחיים לא קרה לי מקרה כזה..

אבל זה אולי כי כל השבוע אני חייבת להיות עם לק נייטרלי (צבא
) ולכן בסופ"ש אני מתפרעת עד הסופ"ש ומסוגלת להחליף גם 4 פעמים לק.. ותמיד כשלא בא לי כלום יש את הקבועים שאני תמיד חוזרת אליהם בשמחה..Cute As A Botton של אסיי או לופהול של אסיי. האמת שלופהול הוא לק שתמיד בא לי לשים, פשוט בכל מצב.

foggy night

New member
קורה גם קורה

מה שאני עושה בדרך כלל במצב כזה זה: שמה מחזק וזהו או: שמה לק שקט: ורוד שקוף (אסי - שוגר דדי, או תואם שלו של שיק) או נצנצים קטנטנים או ורוד עתיק או: שמה את בסקט קייס של אורלי, שעדיין לא מיציתי אותו, למרות שיחסית ללק לא טבעי, הוא אחד המשומשים ביותר שלי. היום בבוקר שמתי את בסקט קייס גם בידיים וגם ברגליים, אחרי תקרית ציפורניים קשה - באחת הציפורניים ברגל, זו שליד הזרת (גם ברגל זה נקרא קמיצה?), הלק ירד בחתיכה שלמה, כלומר נעלם, ובכל שאר 9 האצבעות הלק נראה כאילו הרגע שמתי אותו. הזוי משהו. ובידיים הכל התקלף לי, אחרי שביליתי אתמול 3 שעות בבישולים, מזל שזה היה צבע מספיק עדין כדי שלא ישימו לב שהוא התקלף לי ככה.

למעלה