לבחור בלי לבחור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
הסתובבתי יומים עם לק ורוד חמוד של שיק. לרוע מזלי לציפורניים שלי נמאס להיות ארוכות והן התחילו להתפצל ולהישבר [יש מצב שהגיע הזמן להחליף את המחזק של תפוח
] בקיצור, ניצלתי את הזמן הפנוי שיש לי היום כדי לסדר את הציפורניים ולמרוח לק אחר. החלטתי לנסות את ה-02 של שיק, שקניתי ועדיין לא יצא לי לנסות. מרחתי על ציפורן וחצי- והחלטתי שוורוד לי מדי בעיניים. אני רוצה משהו סולידי. התחלתי למרוח לק אחר של שיק, בגוון ניוד שכזה. אצבע וחצי, והחלטתי שזה סולידי לי מדי, אני כן רוצה קצת צבע. החלטתי לנסות לק כחול של KIKO ששוכב אצלי כבר שלושה חודשים ועדיין לא ניסיתי. לא! כחול מדי! גם אותו הורדתי. הגעתי למסקנה שבעצם אולי כדאי שאני אקח קצת הפסקה. כבר חודשיים שאני כל הזמן עם לק על הציפורניים- משהו שלא קרה לי אף פעם בחיים [זה בגללכן! הכל בגללכן ובגלל ההתמכרות לפורום הזה!!
סתם, אני מתה עליכן
] אז החלטתי להסתפק רק בשכבה של מחזק. ואז נזכרתי שאחרי חודשיים רצופים עם לק, הציפורניים שלי כבר הצהיבו משהו. וזה לא נראה להיט. סופו של סיפור? אני עם לק סגול כהה של KIKO. אני אנסה מחר לצלם תמונה טובה שלו [אחרי שאני אנקה את כל המריחות על העור מסביב לציפורן
] גאד! זה היה תהליך מייאש. מכירות את זה? שאתן נורא רוצות למרוח משהו אחר, אבל לא מצליחות לבחור שומדבר? זה ככה מדי, זה בהיר מדי, זה סתמי מדי ועם זה הייתי לפני שבוע. מה אתן עושות במצב כזה? [או שזו רק אני, שמתקשה תמיד להחליט בכל דבר??]
הסתובבתי יומים עם לק ורוד חמוד של שיק. לרוע מזלי לציפורניים שלי נמאס להיות ארוכות והן התחילו להתפצל ולהישבר [יש מצב שהגיע הזמן להחליף את המחזק של תפוח