לבחור עם העיניים הכחולות

newKiticat

New member
לבחור עם העיניים הכחולות

אני יושבת כאן ומחכה ליום ראשון. בתקווה שאזכה לראותך דבר ראשון בבוקר. אני יודעת שבימי חמישי אתה מגיע בין הראשונים.... כבר ביררתי. ככה זה כשאני זו שמקלידה משמרות... אני לא יודעת למה. אני באמת לא יודעת למה נמשכתי ועדיין נמשכת אלייך. במיוחד אחרי שיממון של 3 חודשים לערך. סקס ואהבה לא עברו לי בראש. ובעוד שהשני זה דבר לא מי יודע מה חריג שלא אחשוב עליו, מין זה אחד הבסיסים החזקים שאישיותי מתקיימים עליהם. איך שהגעתי למשרדים, פתחתי עיניים. למרות שאני לא רוצה להודות בזה, יש לי נטייה לחפש מועמדים במקומות חדשים שאליהם אני מגיעה, וזו בטח לא נטיה טובה. אני לא אוהבת להפגע. באמת שלא, ובכל זאת, הדברים שגורמים לי להמשך לאדם מסויים, הם כל כך טריוואלים ומגוחכים להחריד. נכון, שנכנסת לדסק שלנו, שאלת לשמי, אני שאלתי לשמך. וזה משהו שעשיתי עם כולם. אבל כשירדתי במדרגות אותו יום, בדרך הבייתה, ועצרת ואמרת היי, וביקשת ממני להזכיר לך את שמי, ואני ביקשתי ממך שתזכיר לי את שמך, פשוט.... הלב שלי עצר. נכנסת לדסק של ל' כדי סתם לראות מה קורה, וניסנו לשאוב ממך את המזל שלך. (פשוט היינו בשוונג עם כולם בחדר...) והעיניים שלך. באותו רגע כבר ידעתי שהמחשבה עליך, שולחת בי רטט. אני יודעת עליך פרטים שונים. וכשגילתי שאתה דווקא מבוגר ממני ולא בגילי (חיסרון של להתגייס מאוחר, הוא שאנשים בדרך כלל צעירים ממך ועם יותר וותק), זה רק הגביר את המשיכה שלי. אבל הדבר שהכי הדליק אותי, ומדליק אותי כל פעם מחדש, הם העינים המדהימות שלך. כחולות, עמוקות, פשוט מדהימות. אני חשה שמשהו בכל העסק הזה מסריח. לא יודעת. אין מצב שלאדם כמוך אין חברה. אין מצב שאתה לא הומו או פנוי. פשוט כי ככה החיים שלי עובדים. מתסכל. אבל בכל זאת. לא יודעת. אתה מקסים אותי, מושך אותי, ושולט בחלומותיי. הדפקט שלי הוא שאני נפגעת מדברים ללא צורך. אם לא תמשך אליי- זו לא תהיה אשמתך, רק אשמתי שלי. ואין לי זכות להאשים אותך. אבל עדיין, אני נוטה לחשוב, שאולי יכלת להגיב אחרת. ובכלל! שלושה חודשים של שקט נפשי. בלי מחשבות על הנושא, איפשרו לי להפתח לדברים חדשים, לחברים וידידים חדשים, ועכשיו? עולמי צר כשל עולמה של נמלה. ברגע שבמוחי נכנסה המחשבה עליך. ואם לא "ארוויח" דבר מעניין זה? שוב אצא בהפסד? לא רוצה להלין אותך במכאוביי. בבעיות שלמדתי כבר זמן רב, שהם מנת חלקי. לא יודעת כיצד להתנהג סביבך. לא יודעת כיצד להוציא אותך ממחשבותיי. לא יודעת כיצד נפלתי לתחושה זו שוב.... שלך. הבחורה מהחדר הסמוך.

Cobe1982

New member
אמממ... חשבת אולי לנסות משהו...?

אולי להיפגש איתו בהפסקת קפה, לדבר איתו בטלפון הפנימי כשאין ממש עבודה, לשבת ביחד בקפיטריה, וכל זה- כדי לברר הכצעקתה.. בסוף עוד יכול לצאת משהו.. מה אכפת לך- תבררי...! זהו.

newKiticat

New member
אז זהו

אנחנו לא עובדים אחד על אחד. (שני חדרים שונים) ועכשיו אני מתחילה לחשוד שיש לו מישהי בדסק שלו שהיא כן מעניינת אותו. תמיד יש עבודה, וכשאין? מסתבר שבדסק שלו אוהבים להסתגר בחדר. אוף. במיוחד במקום שיש 5 בנות על כל גבר, הסיכויים שלי שואפים לאפס. זה בטח רק קראש קטן. שנובע מהיובש הכללי ולא בגלל משיכה באמת טבעית שהייתה קורת בכל מצב...

Cobe1982

New member
עם ביטחון עצמי כזה כדאי באמת לוותר

יאללה, תפסי את עצמך בידיים ותעשי משהו! את יכולה למשוך תשומת לב בהמון דרכים, ולנצל את זה לטובה.. באמת לא מסובך ולא קשה, זה דורש רק יצירתיות, זרימה, ו...קצת אמון בעצמך! זהו.

newKiticat

New member
האמממ

דווקא לי שחצנות יתר. אבל כשזה מגיע למין השני? "אני זבל..." האמת שאני באמת מרגישה שהוא באמת לא בליגה שלי. (הוא מה שנקרא, "חתיך וחמוד". בעוד שאני תמיד מצאתי את עצמי נמשכת לחמודים נטו...)

AnkSunAmun

New member
שאלה לא קשורה אבל חשובה...

את בח"א? כי את מי שאת מתארת .. זה פשוט את האקס שלי.... שהתגייס ב-2.9 (ולכן עושה אותו חדש בדסק ) והוא מבוגר קצת כי הוא בן 19 ומשהו... יש לו עינים כחולות מטריפות וגומות חן.... יש מצב שאנחנו מדברות על אותו בחור? נכון פאטתי בטח יש אלפי בחורים עם עינים כחולות אבל משום מה מה שתיארת כל כך מזכיר את האקס שלי .... :0) ואם לא... בהצלחה!!!!! ותעשי איזשהו צעד... דברי איתו.. תזמיני אותו לקפה....

newKiticat

New member
2.9?

יש מצב שהוא עשה את הטירונות שלו במקרה בצריפין, בבה"ד 7? האמממ... בכל מקרה זה לא הוא. כי "הבחור שלי" הוא ירוק ובריטי, ובכלל- בן 23... (מה הפוקוס שהוא קורא את זה בדיוק?)

למעלה