לבחור רופה

maayan107

New member
לבחור רופה

שלום! אני חדשה כן ומבולבלת. רק התחלתי בדיאטהGFCF לבן שלי ומחפשת המלצה על רופה מלווה להמשך הדרך. שמעתי על ד"ר גבעוני. האם זו אופציה טובה? תודה מרוש!!!!

לעבוד מההתחלה עם בעל מקצוע זו החלטה נבונה.

רשימת בעלי מקצוע במאמרי הפורום (מצרפת קישור) יכולה לתת לך כיוון ראשוני. לרשימה שבמאמר אפשר להוסיף את תלמה פינץ שעובדת עם משפחות וכותבת כאן בפורום. למיטב ידיעתי ד"ר גבעוני החליט שלא לעבוד על פי הפרוטוקולים האלה, אם כי ייתכן שיש לו אהדה לנושא. אם אני טועה אשמח אם מישהו יעדכן אותי. נשמח גם לדבר איתך ולנסות לעשות לך קצת סדר בבלגן. 914-533-7235 ארה"ב, הכי נוח בשבת וראשון בשעות הערב אצלך.

khisha

New member
ד"ר גבעוני לא עובד יותר עם DAN!

לטענתו כי לא ראה תוצאות עם בנו וגם היו לו כמה בעיות אידאולוגיות. אבל הוא רופא גסטרו ילדים מצויין. ושם היתרון היחסי שלו. נראה לי זו גם סיבה שהוא החליט שלא להמשיך.

נכון דר' גבעוני מתנגד לגישת DAN וממליץ נגד

נכון, דר' גבעוני הוא נגד הדיאטה ונגד גישת DAN! ורצוי מאד מאד שלא לשלוח אליו. אמא שהלכה אליו, שלילד שלה יצאו רגישויות לחלב וגלוטן, נאמר לה לא להתייחס למעי ולרגישויות כי "זו לא הבעייה של האוטיסטים" סוף ציטוט. הרבה מים עברו מאז שהוא עשה את ההרצאה הזו באיכילוב... וחבל מאד.

khisha

New member
אין לי מושג מאיפה המידע.

אני אישית הייתי עם בתי אצלו בשנה שעברה כי לא צריך להסביר לו שום דבר. הוא מבין את הילדים שלנו והוא יודע מה זה DAN. זכינו להבנה ויחס אוהד. הוא אפילו רצה לראות בדיקות של DDI לצורך בעיית גסטרו שהיינו אצלו (בדיקת טונוס המעי). הייתי ממליצ לך תלמה לא להתנסח בנחרצות כמו "רצוי מאוד מאוד שלא לשלוח אליו". כי השם המודגש באדום הוא גם אחריות כלפי דברים שאת מקלידה. וזאת לא פעם ראשונה שאת עושה את זה.

JacobSk

New member
מסכים ! אני שולח אנשים לגיבוני עם בעיות

גסטרו ותוצעות בדיקות של DDI כולם מרוצים.

למעלה