לבחור שלפני 4 שנים שחזר אליי

לבחור שלפני 4 שנים שחזר אליי../images/Emo10.gif

בדיוק לפני 5 שנים עברתי דירה לא רחוק גיאוגרפית, אבל מקום שונה לחלוטין יותר טוב, והייתי חדשה והכרתי כאן אנשים חדשים , היתלהבתי מהקטע של חברים חדשים כאן איזור חדש אחר -הכל היה לי שונה. ויום אחד בגן משחקים הכרתי אותך והיית חייל ואני 3 שנים מעליך בגיל שלי,היתלהבתי שאתה קטן ממני, אהבת שאני גדולה ממך. אחרי חודש היתאהבנו היית "עוד אחד שהיכרתי" עד שהתאהבתי בך ממש. ואני כמו תמיד המזל שלי והגורל בוגד בי ובגלל שאתה מעידה של שמרנים כל כך ואני בכלל נולדתי בצרפת אבא שלך הפריד ביננו בגלל אותה אהבה , היו לי שעות קשות בבית בחדר שלי לבד בכיתי ולא רק עליך על הכל, על ההורים שאיבדתי על אחי התיאום שאיבדתי שאיבדתי שפ בצרפת, על הילדות ועד שאהבה כמו שלך נתנה לי הרגשה של פיצוי אבא שלך קם והרס לנו את הכל. יסורים קשים עברתי,כניקרע לי הלב ישבתי ובכיתי. לא ממש נילחצת בו באבא שלך יכולת לעשות יותר אם רק היית רוצה , אבל היית ונשארת טיפש. אחריי 4 שנים לא מזמן כשהייתי בפאב עם החברקה שלי וזיהית אותי פתאום הייתי בשוק, פתאום השיער שלך כבר לא קוצים של חייל יש קוקו ארוך אבל אותו רוך אותם עינים יפות אותו גוף רזה והגובה שלך כמו תמיד אמרתי לך תמיד שאני אוהבת גבוהים . כשיצאתי מהפאב הסתכלתי עליך מבט חטוף לאחורה ,חייכת חמוד חיוך מתוק כאילו לא קרה כלום שכחת ששברת את הלב שלי כשהייתי טיפה יותר ילדה? שהרמת ידים ולא יכולת להילחם עם אבא שלך? למה שהוא יתרפד לך את החיים ויהרוס גם כן לי אותם? כי אתה קפקזי ? ואני צרפתייה? כי "אסור" לך להיות עם משהי שהיא לא מהעידה שלך? אז באותו הרגע שיצאתי מהפאב וחייכת לי עם הטלפון שלי ביד שלך עברה בי מחשבה במילה אחתנ ק מ ה !!!! אומנם כבר חודש וחצי יחד, אבל אתה לא יודע כמה שזה כואב לי ואני חייבת פשוט חייבת לנקום בך ,ואתה שמיתאהב מהר מאוהב מאוד מאוד כבר עכשיו.. וזה לא הכל , ההצגה רק התחילה,אני ימשוך את הזמן אפילו שאני נימשכת אליך ואפילו שיש לי רגשות אליך שוב פעם ממש כמו אז. אז יקירי הפעם הקלף ביד שלי אני יודעת שמי שיקרא את זה יחשוב שאני שטן או ממש בעלת רוע לב , וזה ממש לא נכון יש לי לב טוב כל כך טוב שבגלל זה אני רק סובלת ללא הרף . הפעם אני ימשוך את הזמן כמה יותר רק כמה שיותר יהיה איתך , ירעיף עליך את האהבה שלי ואפילו שאני מבזבזת עליך אנרגיות וכבר לא ממש ילדה, וכל יום חשוב לי יותר אבל הנקמה חייבת להגיע והיא תגיע!!! ובגדול ובענק . יבוא היום שאני ידע שאתה לא יכול בלעדיי ואני יזרוק אותך, אפילו אם אני יתאהב ממש, ויבכה ויסבול ,,, תבין מלאך אני חייבת לעשות לך את זה -שמישהו ירגיש טיפ טיפה מהחיים המחורבנים שלי , ואתה תבכה ותכאב כמו שאני כאבתי, ולא יהיה לך חיים וחשק לכלום תקופה ארוכה. אני רק התחלתי את ההצגה האמיתית שלי איתך. אתן לך אהבה ונשמה חיים ואת כל מה שאני יודעת לתת,ואתה יודע שאני יודעת לאהוב אני אלופה בזה רומנטית , רגישה , עדינה , כל התכונות האלו טמונות בי . ואני יעשה את העבוד הזאת הכי טוב לא מצפה שתסלח לי כשזה יקרה. אבל לסבול ??? אתה תסבול תהייה נטוש כמו שאני בדיוק הייתי. ועכשיו אני אסיים עוד שעה אנחנו ניפגשים , אתקלח אתלבש יפה כמו תמיד אני יודעת שאתה אוהב אותי אני מיתגעגעת אליך ואפילו מרגנישה מחנק בגרון על עצם המחשבה לפגוע בנפש של אדם כמוך ובכלל כל אדם באשר יהיה הוא, אני לא יכנע לטוב לב שלי ולקולות הפנימיים שמעכשיו כבר אומרים לי "אל תעשי לו מה הוא עשה לך כם הוא הוא פגע אל תפגעי" אנילא אתייחס אני הולכת לעזוב אותך עוד כמה חודשים, רק שאני לא יפול לאהבה עמוק ויחזיק איתך מעמד, אני עושה את הכל כדיי לרצות אותך עוד ועוד .... אבא שלך גישזעני מאוד - ואני שונאת גיזענים , ובגלל שויתרת ולא נילחמת עלי לפני 4 שנים בדיוק היום התור שלי להיות איתך ופתאום"פתאום" לעזוב . גם אם לפעמים כואב רוצה שרק יהיה לך טוב...

ילדונת ...

ילדונת יפה... לא אני היא שתגיד לך לא להתנקם בו בגללו.. לא אני היא שתגיד לך שאולי לא תרגישי טוב עם זה אח"כ כמו שאת חושבת מי כמוני יודעת עד כמה הרצון לנקום הוא חזק כשפוגעים בך - אבל אגיד לך דבר אחד אל תעשי את זה אלין לא בגללו...בגללך את רגישה, חכמה, אוהבת ונותנת מכל הלב - תחשבי לרגע יקרה שלי ... את זו שמכירה אותך הכי טוב. נכון - הנקמה תהיה מושלמת - הוא יפגע. הוא ירגיש את הכאב שאת חשת כשהוא היה חסר עמוד שידרה ולא נלחם עבור אהבתך אותו אבל את אחרת - את אוהבת את שורדת תראי אותך - אחרי ארבע שנים - את עדיין נשמה טובה. איך תשנאי את עצמך על שירדת לאותה רמה שלו אם תפגעי בו. הנקמה הכי טובה שלך היא בהיותך מאושרת תהיי שמחה תאהבי את עצמך יותר ותדעי - תמיד תדעי שמגיע לך משהו אחר מגיע לך מישהו שיאהב אותך מישהו שילחם עבורך מישהו שישא אותך על כפיים מתוך הרגשתו ולא מתוך זה ש"גרמת" לו להתאהב בך. מגיע לך כל כך הרבה יותר ילדונת.. לא מכירה אותך ובכל זאת אומר זאת - את נשמה יפה, אל תטמאי את זה בכך שתפגעי בו את רק תפגעי בעצמך.. ואת זה יהיה לך קשה הרבה יותר לשאת. שולחת לך חיבוק גדול. ומאחלת לך המון הצלחה cami

צבועה בשקוף- תודה מקסימה- אבל....

הנקמה חייבת להיות אם לא עכשיו אז מאוחר, זה חזק ממני ישנם דברים שכאן שלא כתבתי שכבתי בגללו בבית חולים חודש ימים בגלל תת משקל ודכאון קשה שעזב אותי , כואב לי בפנים אבל אני חייבת להתנקם אפילו אם יהיה לי קשה

לא,אל תייצרי עוד כאב../images/Emo31.gif../images/Emo24.gifמ../images/Emo23.gif

אלין יקרה שלי את יקרה לי מאוד. הרי בגללך אני בפורום הזה. פעם היית בשבילי שם וסיפור. היום אני סוגרת את העיניים ורואה אותך(ראיתי את התמונה היפה שלך בכרטיס האישי-כבר הספקת להחליף אותה הבוקר).אישה צעירה ,יפה ומקסימה עם לב טוב. כלכך שמחתי לקרוא את המכתב המרגש שלך,להרגיש שאת מרגישה יותר טוב,יוצאת, מבלה,מתלבשת וכובשת . הספקנו להגיב אחת לשניה כמה פעמים בפורום,עד שבפעם האחרונה כתבת לי: "כן אני ברשת אבל אין לי ממש כוח להגיב, זה לא ממש היום שלי יש לי ימים מלאים בדיכאונות וזה אחד מהם - שטויות זה יעבור לי". נשארתי עם דאגה לך בלב והיום אני אומרת לך: לא, אל תייצרי עוד כאב ,נצלי את ההזדמנות הנדירה הזו לטפל בכאב שנוצר כבר אז בפעם הראשונה. שבי,דברי איתו על מה שהיה,ספרי לו מה עבר עלייך,קבלי תשובות ותסיקי מסקנות לגבי העתיד של הקשר שלכם.את כותבת שאת מודעת לזה שנקמה יכולה לגרום גם לך כאב ואפילו יותר מזה.כל דיכאון מחליש אותך מחדש וחבל מאוד שאת מוכנה לשלם מחיר כלכך יקר ובלבד שתנקמי בו.הנקמה הכי טובה זה ללמוד על הקשר הזה כל דבר אפשרי ולתכנן את ההמשך.אני מאחלת לך שתתגברי על הרגשות השליליות ותתמלאי ברגשות חיוביות בונות שבעזרתן תייצבי את חייך. ושוב
מכל ה
.

אישה אורחת -תמיד המילים הנכונות../images/Emo51.gif

את צודקת לא צריך נקמות זה ממש מיותר ,זה להתנקם ולהילחם בעצמי וחבל לי על הנפש הבריאות וכל השאר. בקשר לאותה הודעה כ כתבתי את זה כי באמתיש לי פה ושפ ימים קשים ואני מיצטערת אם נפגעת זו לא היתה הכוונה שלי את אישה טבות לב, נדירה ויקרה - כן אני זוכרת אותך טוב,כאן ובמסרים, מה שלומך אישה טובה??? שמחה שאת עדיין כאן. תהייה השאלה אשר תהייה- אהבה היא התשובה....... אוהבת אותך תמיד

ליזי38

New member
מיותר

הנקמה לא תעשה לך טוב, הייתי שם היה בי את היצר רציתי מאוד לנקום ונקמתי ותאמיני לי, לא הרגשתי טוב לא הרגשתי הקלה היה לי רק רע יותר. תהיי טובה ממנו, תראי את הגדולה שלך, זו תהיה נקמה מתוקה יותר. שיהיה בך את הכוח להתעלות על יצר הנקמה ולהמשיך בחייך בלב נקי

ליזי יקרה-כן מיותר, לכן ויתרתי ..

תודה על התגובה שלך אני לא אנקום כי כתבתי כבר למה לא אעשה זאת זה לא אני לא מתאים לאשיות שלי ולחיים שלי בכלל. תוכלי לקרוא את התגובות שלי ולהבין שכבר למחרת כשכתבתי את זה ויתרתי.

tsipi35

New member
פרח יפה שלי ../images/Emo140.gif הוא לא שווה את זה../images/Emo70.gif

תאמיני לי אלין שהוא לא שווה את הזמן שאת משקיעה בנקמה . עזבי הכל, צאי מזה, הרי אני מכירה אותך כאילו גדלנו יחד, לא חסר לך כלום נשמה שלי, צאי, תבלי תכירי גברים אחרים תתאהבי ותפרחי מחדש וזו הנקמה הכי מתוקה.... אל תשקיעי בו בכלל את זמנך ומרצך, בשביל מה?

אתן צודקות אני לא בנויה לנקמה../images/Emo52.gif

כשהייתי איתו אתמול,ישבנו באוטו ועם המוסיקה ברקע אני חושבת על התגובה שלו כשישמע את הנטישה כשירגיש את הפירדדה ואת ה נ ק מ ה !!!! לא , זו לא אני , אולי לא אני בכלל כתבתי את המילים האלו אלא הילדה הרעה שבתוכי, שזוכרת וכואבת ורוצה להחזיר. אבל את המילה נקמה אני מכירה, ררק בתור מילה ולא בתור ביצוע. כואב לי לחשוב על זה אפילו ,אבל אני לא יעזוב אותו בנתיים אני יהיה איתו כי נוח לי איתו וכשזה יסתיים זה יהיה ביפה, לא מאוהבת בו כך שזה בסדר אבל דיי נוח ונעים לי איתו. אין לי את הלב הרע של להחזיר נקמות,הריי העולם הוא עגול ואם אני יעשה את זה הכל יחזור אליי כפליים, אני מוותרת על מילמחות נפש, על נקמות ,על דמעות, די לא היה חסר לי דברים כאלו בחיים שלי - למה עוד? עד כמה? עד לאן ואיך? ולמה בכלל זה טוב? בהורי ז"ל לימדוני ש"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברייך" ואנילא יבגוד בהם וימשיך את הדך הטובה והיחס החם של החיים שלי את איך שאני רגילה לחיות, אפילו על המילה נקמה פתאום קשה לי לחשוב, ובמבט מהצד כשאני אתנקם אני ילחם ויתנקם בעצמי אז זה מיותר סתם מילחמות נפש... לא צריך נקמה לא דמעות לא מילחמה. אבל כן צריך אהבה ורוך ,מילה טובה,עזרה לזולת , ולהרעיף חום ולעזור מכל ולכל מי שרק אפשר.

ציפי את אחותי תמיד אני ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאותך

ומקשיבה לך אחותי היקרה, תמיד את נותת לי עצות אמיתיות כמו שהיית נותת רק לעצמך, אני מכירה אותך שנים , זוכרת נכון אחותי???? יש לי ציפי אחת בלב והיא סוללת לי דרכים.

tsipi35

New member
אלין את זוכרת את השיר שאני אוהבת ?

אתה לא ראוי לאהבה הזאת לך לך עזוב אותי לנפשי תאמצי את השיר הזה....והוא באמת לא ראוי לכל האהבה שיש בך לתת ולהעניק לו. אוהבת אותך ומתגעגעת אליך וחושבת עליך תמיד תמיד תמיד

למעלה