לבטים וכעסים

נאן

New member
לבטים וכעסים../images/Emo66.gif

השנה יום כיפור יצא מיד אחרי הניתוח שלי. והיו לי לבטים קשים עם לצום או לא ובכלל אחרי הכל מה פתאום לצום אני את הצום הגדול עשיתי ביום הניתוח קרוב ל20 שעות של צום. הלבטים שלי היו קשים מאוד. היה בהם הרבה כעס שלא חשבתי שהוא ישנו בי. אבל הכעס יצא החוצה. אם הסרטן זה עוד ניסיון אחד מני רבים לבחון אותי. אז הצום הוא גם ניסיון. ומי אני שלא יעמוד בנסיון הזה. אני יעשה דוקא ויעבור את כל התקופה המגעילה הזו! אז צמתי בין התרופות והאינלציות שתיתי מעט ואכלתי כזית. העיקר שלא יגיד שם למלעה שאני לא עוברת את הניסיונות שלו. הכעס בה ופתאום פרץ החוצה. כשקבלתי את הידיעה שאני חולה הפנמתי פנימה. חשבתי הלאה לא שאלתי לרגע למה זה קרה לי? או מה עשיתי שזה קרה לי? קבלתי את הדין וזהו! אבל ביום כיפור הכל התפרץ החוצה........ יצא אדון כעס החוצה ובגדול... וחפר לי בנשמה.. אני יודעת שאסור לנו לכעוס זה לא מביא אנרגיה טובה לגוף שלנו וצריך לחשוב חיובי כל הזמן.. לפתח נוגדנים טבעיים למחלה שלנו. אז לקחתי לי נשימה עמוקה ומזל שיש יום אחד בשנה שקוראים לו יום כיפור ומקוה שאדון כעס יצא רק פעם אחת וזהו ולא עוד! נאנוש

rubber duck

New member
על הכעס

הכעס אינו טוב לנו מחד ומאידך גם לא טוב שנשמר בתוכינו הכעס מביא אותנו לתחושות לא נעימות גורם לנו לבזבז אנרגיה דווקא הוצאת הכעס מביאה עימה אנרגיות חדשות אנרגיות של כוח ועצמה אז לא לשמור בפנים להוציא לפרוק ולהרגיש הכי בעולם
שרון

יקירה, מותר מותר לכעוס../images/Emo123.gif../images/Emo39.gif

ובצדק את כועסת, זה לא פייר מה שקורה לך ותוציאי הכל החוצה, ולאחר מכן תרגישי עוצמה חדשה נקיה מכל רע שתעזור לך להבריא לחלוטין.

זה נהדר

נראה לי שעשית טוב שצמת זה הוציא החוצה את מה שהיה צריך לצאת. הוצאת הכעס החוצה דומה לפינוי מקום פינוי מקום למחשבות חיוביות כעת יש לך בראש יותר מקום למחשבות חיוביות. מקווה שכל הכעס יצא!!! הרבה בריאות ואושר

flying zebra

New member
הכעס ממילא נמצא

ולכן עדיף לשחרר אותו ולא להתעלם ממנו. אם נעמיד פנים שהוא לא שם הוא יצטבר ויגרום לנו לצרות נוספות. החוכמה היא לדעת לנתב את הכעס, שיש לו כוח עצום, לדברים קונסטרוקטיביים כמו כתיבה בפורום ודברים נוספים שאני בטוחה שתגלי בעצמך.

עמית2002

New member
קודם כל מאחל לך חיים יפים אחרי..

דבר שני, אני ממליץ לך לקרוא את הספר- ´מסע הנשמות´, אולי הוא יתרום לך קצת לשאלות שאין עליהן תשובה. דבר שלישי, טוב שחשבת..... כנראה שבכיפורים הגיע הזמן... אולי זו נקודת התחלה לשינוי... אולי לא.... אולי תגלי בסוף שאדון הכעס הוא לא אדון הכעס... אלא אדון השינוי, או אדון הטלטול, או אדון ההתחדשות, ההתעלות, או סתם אדון... ביי עמית

למעלה