לבטים... (קצת בהול ודחוף)

snup

New member
לבטים... (קצת בהול ודחוף)

נקבע לי יום של מבחני מיון והערכה ליום ראשון הקרוב. מפאת קוצר בזמן וזה שלא הייתי בסוג כזה של מבחנים חשוב לי הדעה והניסיון של כאלה שעברו את זה. העלות להכנה מזורזת למבחנים שכאלה עוברת את ה- 1000 ש"ח, שזה עלות לא מבוטלת שבאה במין הפתעה שכזו. כמובן שהייתי רוצה להגדיל את הסיכויים להתקבל למקום העבודה ששלח אותי למבדקים. האם הכנה שכזו למבחני המיון מכינה באמת או שזהו גימיק שיווקי כי בסה"כ גם המכון שעושה את ההכנה הוא מכון שמעביר ימי מיון והערכה, ובמילים פשוטות - למרות שההוצאה כבדה, האם כדאי ומשתלם לעבור הכנה ל"יום מבחני מיון והערכה" ???

orenbarkai

New member
אז ככה

יש ספריםשעולים פחות ואפשר להיעזר בהם, יש אפשרות להשאיל אותם מחברות השמה (אם אתה רשום אצלם) זה לא גימיק שיווקי, יש שיפור משמעותי עם הכנה.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
בהחלט יכול לעזור

אותם חברות מתרגלות אותך על נקודות החולשה שלך והם בהחלט יכולים להוריד את החרדה לפני המבחנים והריאיונות האמיתיים.

moranb1986

New member
השאלה שלי בקשר לנושא היא

האם יש טכניקות שאפשר ללמוד מהחוברות האלה(כמו בפסיכומטרי למשל אבל ללא קורס) שעוזרות להצליח יותר במבחנים הפסיכוטכניים? בדיוק היום הייתי במיבחן שכזה ולא התקבלתי אף פעם לא הייתי טובה במיבחנים האלה ומבחינתי המבחנים האלו זה הם פשוט מפלצת מפחידה. נורא קשה לי איתם זה באמת משקף רמת מישכל או יכולות אמיתיות של אדם?

למעלה