לבטים..

kantonio

New member
לבטים..

אינני יודע אם זה הפורום הנכון אך אני מקווה שיוכלו לספק לי כאן עצה. אני אוהב מאוד את חברתי ומתכוון להתחתן אתה בעתיד הקרוב. יש משהו שקצת מציק לי ואשמח לעצה מבעלי הנסיון: היא ישנה ממש חזק (ונרדמת בקלות מדהימה), להעיר אותה זה סרט ולעיתים זה משימה מאתגרת ביותר. אמנם לפעמים היא מתעוררת די מהר יחסית לדברים שחשובים לה ודורשים עמידה בזמנים אך באופן כללי זה המצב. הדבר שקצת מציק לי זה הנושא של הילדים בעתיד: האם היא תתעורר כשיבכו בלילה? האם אמצא את עצמי בודד במערכה בסיפור הזה? שמעתי על נשים שכשהפכו לאימהות חל בהן שינוי בתחומים כאלותת האם זה נכון? תודה רבה!

bat41

New member
היי kantonio

אני מבינה שהעיניין מטריד אותך. אבל נראה לי שאתה קצת יוצא מפרופורציות. ועוד נתת להודעה שלך שם :לבטים. כאילו שאתה מתלבט לגבי עצם הנישואין בגלל בעיית ההתעוררות. אתה אומר שזו האישה שאתה אוהב ומוצא שטובה לך איתה... אתה מוכן לוותר עליה בגלל עיניין כל כך קטן? ולנושא ההתעוררות הקשה. לרוב, כשנולד ילד , נולד גם חוש האמהות והשינה הופכת לקלה ודרוכה. כך שאתה יכול להרגע באופן חלקי. אם זה לא יקרה? ותמצא את עצמך מנסה להרגיע זאטוט מצווח באישון לילה? אני יכולה לחשוב על פתרונות יצירתיים שיעירו אותה...
רוצה דוגמה? יאללה ,שיהיה בהצלחה ושאלה יהיו בעיות הזוגיות שלך...

kantonio

New member
אני חושב

שהובנתי בצורה קצת לא נכונה. אינני מתלבט כלל ברמה של האם להישאר איתה. ברור לי לחלוטין שזה לא סוגיה שתשפיע על כך. לא התכוונתי להישמע כך, אינני אדם קטנוני כלל. כתבתי את הדברים סתם כמחשבה שמעסיקה אותי לקראת משהו שאני בטוח בו לחלוטין! תודה על התגובה! הנחתי שהעניין באמת כזה והחוש האימהי באמת מתעורר.. האם הדברים נאמרים מנסיון? האמת, שאשמח להרגיע זאטוט שצווח בלילה ואעשה זאת באהבה רבה. (בנושא פתרונות ההשכמה. מכורח הנסיבות, הפכתי למומחה בנושא, אך תמיד טוב לשמוע עצות :)

bat41

New member
אני שמחה

לשמוע שהלבטים שלך אינם קריטיים. לגבי החוש האימהי וההתעוררות. לי אף פעם לא היתה שינה עמוקה מידי ותמיד התעוררתי מכל פיפס כך ,שהאימהות לא שינתה דבר לגבי זה.

יכולה רק להעיד על עצמי ../images/Emo9.gif

כאמא קמתי מכל ציוץ.
כיום ישנה כל כך עמוק שאפשר לקחת אותי עם המיטה
מזהה שאצלי השינוי התחיל ברגע ששחררתי קונטרול שליטה.

שזמ

New member
זה מה שמטריד אותך???????

שהיא נרדמת בקלות וישנה ממש חזק? וחשבתי שאני הליצן בפורום זה... שיט, עלו עלי והותירו אותי מאחרו.... שיט

שלום לך kantonio ../images/Emo140.gif

מחייכת, ומצטרפת לתשובות של חברי
נקודה נוספת שמשתקפת לי מההתלבטות שלך האם "בדברים שחשובים לה" יש מעבר לדילמה שהעלית מקומות שקשה לך איתם?

חחחחח זה מזכיר לי את גרושתי שתחיה. . .

כשהיינו ממש מאוהבים וכבר היו לנו ילדים קטנים היא התחילה לנחור בלילות הייתי קורא בשמה מזיז אותה ולא עזר כלום יום אחד השמעתי קול של תינוק בוכה ומיד היא הפסיקה לנחור והייתה דרוכה ןאני הייתי מנסה בנתיים להירדם. היי היי איזה זכרונות יפים ומצחיקים. אז אל תדאג.

kantonio

New member
לא הבנתי לחלוטין

את השאלה. האם את מתכוונת לתחושתי ביחס ל"דברים" אלו? אשמח אם תסבירי. תודה :)

kantonio

New member
בנוח לחלוטין

מדובר בדברים חשובים, בקונצנזוס: לימודים, עבודה, פגישות וכו'. ככה שאין פה בעייתיות.

למעלה