לבטים:

אלה השיקולים שלי אם לחזור בתשובה: אני האדם הכי רוחני בעולם, ואני רוצה לחזק ולבטא את הרוחניות שלי ולהוכיח לעצמי ולעולם שאני מאוד רוחני. צריך להתעניין בתחביבים של חברים כדי לחזק את הקשר ולהפוך אותו לאישי ואוהב יותר. אין איסור על ציור מופשט ואני גם בעיקר כותב. אני ממילא לא מרגיש בנוח לקרוא על דברים בוטים, ומסר בוטה אפשר לעדן ולרמוז עליו בכתיבה. הדת מאוד מרגיעה ומטהרת. האם אני מאמין באלוהים? אם אלוהים הוא האנרגיה החשמלית הכללית של היקום, ייתכן מאוד שהחשמליות האינסופית במודעות משפיעה על החשמליות האינסופית שביקום ומושפעת ממנה.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אלה השיקולים שלי אם לחזור בתשובה: אני האדם הכי רוחני בעולם, ואני רוצה לחזק ולבטא את הרוחניות שלי ולהוכיח לעצמי ולעולם שאני מאוד רוחני.

צריך להתעניין בתחביבים של חברים כדי לחזק את הקשר ולהפוך אותו לאישי ואוהב יותר.
זו אינה חובה.
במידה והחלטת שברצונך להתעניין בתחביבים של חברים [?], וודא לפני כן שהם אכן מעונינים בכך.
יתכן וחלק מהקונפליקטים שלך בכפר נובעים מטעות בוידוא.
תחשוב על זה בבקשה.
נ.ב - כמו שכבר אמרתי לך בעבר, הכתיבה שלך רהוטה, מנוסחת היטב ללא שגיאות תחביר וכתיב.
ועל כך, שאפו !.
אין איסור על ציור מופשט ואני גם בעיקר כותב. אני ממילא לא מרגיש בנוח לקרוא על דברים בוטים, ומסר בוטה אפשר לעדן ולרמוז עליו בכתיבה. הדת מאוד מרגיעה ומטהרת. האם אני מאמין באלוהים? אם אלוהים הוא האנרגיה החשמלית הכללית של היקום, ייתכן מאוד שהחשמליות האינסופית במודעות משפיעה על החשמליות האינסופית שביקום ומושפעת ממנה.

תודה, מלים ושפה התחום החזק שלי. ההתעניינות שלי לא אהובה לפעמים, אבל אני מרגיש שזה לא מפני שחלק מהאנשים לא אוהבים דיבורים אישיים אלא מפני שיש איזו דחייה כללית כלפי, מראש לא מספיק רוצים לדבר אתי ומרגישים שאני מעיק. אני חושב שזה כי הפכתי לתוקפני, ועכשיו אני משתדל לחזור להיות עדין ואהוב. אגב כתיבה נכונה, אין לומר "במידה ו", יש לומר "אם". אני נזכר ברגע מצחיק מילדותי, שבו אחותי אמרה שהמורה שימחה את הכיתה והודיעה להם שמחר לא ירד גשם ויעשו מדורה ואמי שאלה איך תדע המורה אם ירד גשם כשהיא לא אלוהים, אז אחותי הקריאה לה "מחר נקיים מדורה במידה, ולא ירד גשם". אמי קראה והבינה מיד את הצורה במשפט "במידה ולא ירד גשם", ולכן אמרה לאחותי שאין לומר "במידה ו" אלא "אם", ואכזבת אחותי הייתה רבה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה