לביבות קישואים של שבת!

לביבות קישואים של שבת!

גלי מתה עליהן, וגם אנחנו. אז ככה- זה בעיקרון מתכון שאריות, אז אין לי כמויות מדויקות... 4-5 קישואים, מגוררים דק תפו"א בינוני, כנ"ל גזר גדול, כנ"ל בצל בינוני, כנ"ל תבלינים- לפי הטעם- אני שמתי כמון, פלפל ומלח, פפריקות ושום כתוש ביצה קמח להסמכת הבלילה. אופו ההכנה- מערבבים היטב, מסמיכים עד שהעיסה לא נוזלית, אבל לא סמיכה מידי מחממים שמן בגובה ס"מ או פחות במחבת מורידים את העיסה עם כף מהקערה לשמן, במידה ללביבות בינוניות. מזהיב מלמטה, הופכים, מזהיב מלמעלה, אוכלים! אצלנו הן לא מגיעות לשולחן. כמות הביקורים במטבח מרקיעה שחקים והצלחת מתרוקנת. אה, ברור שלהניח על נייר סופג, נכון! בתיאבון!!
 
ינוסה בקרוב וטיפ לגבי הנייר הסופג

לקווצ´ץ´ את הניירות הסופגים, ולהניח את הלביבות (או כל דבר מטוגן אחר) על ערימה מעוכה של ניירות כאלה. ככה השמן נספג טוב יותר.
 
למעלה