לביבות "של סבתא" בשני צבעים

clcl

New member
לביבות "של סבתא" בשני צבעים

לביבות "של סבתא" בשני צבעים מצרכים גביע גבינה 9% 1 גביע שמנת חמוצה ¼ כוס סוכר 1 ביצה ¼ כוס קמח תמצית וניל 1 כף קקאו אבקת סוכר אופן ההכנה מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לקקאו, מפרידים 1/3 מהתערובת שנוצרה ומוסיפים לה את הקקאו ומערבבים שנית אך לא יתר על המידה. בעזרת כף יוצקים את התערובת הלבנה למחבת, ובעזרת כפית יוצקים למרכז כל לביבה מעט מהתערובת עם הקקאו (כפי שהודגם בהדרכה). מטגנים כ- 2 דק' מכל צד עד לגוון זהוב. הגשה מסדרים את הלביבות בצורת רעפים על צלחת ההגשה (כפי שהודגם בהדרכה) ומעטרים באבקת סוכר וקקאו. מקור המתכון: פרתם
 

clcl

New member
לביבות כרובית וצנוברים

לביבות כרובית וצנוברים מתוך מסיבת לביבות לחנוכה (הדרכה) מצרכים 1/2 כרובית מבושלת קלות במים וחתוכה לחתיכות גסות 100 גר' צנוברים פירורי לחם אגוז מוסקט מלח פלפל אופן ההכנה מערבבים את כל החומרים בקערה וממתינים מס' דקות. בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומטגנים במחבת עם מעט שמן על אש בינונית. הגשה מוציאים את הלביבות לצלחת מכוסה בנייר סופג ומגישים.
 

clcl

New member
לביבות גזר וריחן טרי

לביבות גזר וריחן טרי מצרכים 4 גזרים מגורדים בפומפייה גסה 1 ביצה מס' עלי ריחן (בזיליקום) טרי חתוך לרצועות 1 בצל חתוך לקוביות קטנות קמח מצה מלח פלפל אופן ההכנה מערבבים את כל החומרים בקערה וממתינים מס' דקות. בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומטגנים במחבת עם מעט שמן על אש בינונית. הגשה מוציאים את הלביבות לצלחת מכוסה בנייר סופג ומגישים.
 

clcl

New member
לביבות ברוקולי

לביבות ברוקולי מצרכים 1 חב' ברוקולי קפוא סחוט וחתוך גס 1 גביע גבינה 9% 1/4 קמח תופח 1 ביצה מלח פלפל אופן ההכנה מערבבים את כל החומרים בקערה וממתינים מס' דקות. בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומטגנים במחבת עם מעט שמן על אש בינונית. הגשה מוציאים את הלביבות לצלחת מכוסה בנייר סופג ומגישים.
 

clcl

New member
לביבות תפוח אדמה ושמנת

לביבות תפוח אדמה ושמנת מצרכים פירה מ - 4 תפו"א ½ גביע שמנת חמוצה 1 ביצה קמח אגוז מוסקט אורגנו טרי קצוץ אבקת מרק בטעם עוף (פרווה) מלח פלפל לבן אופן ההכנה מערבבים את כל החומרים בקערה וממתינים מס' דקות. בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומטגנים במחבת עם מעט שמן על אש בינונית. הגשה מוציאים את הלביבות לצלחת מכוסה בנייר סופג, ומגישים.
 
למעלה