לביבות תפוחי אדמה ועשבי תיבול
מצרכים:
5 תפוחי אדמה (מגוררים בפומפיה לא הגסה הבינונית).
חופן שמיר לקצוץ. (בערך חצי כוס).
3 ביצים גדולות טרופות היטב.
3 כפות קמח כוסמין לבן (אם אין אז קמח תופח).
כפית מלח גס.
פלפל שחור.
ההכנה:
לגרד את התפוחי האדמה, לסחוט היטב מהנוזלים של התפוח אדמה.
להוסיף את שאר המצרכים, לערבב היטב,
ולטגן על אש בינונית.
חשוב לספוג שומן עם נייר סופג.
אפשר להוסיף, תבלין טימין במידה ואתם אוהבים.
מצרכים:
5 תפוחי אדמה (מגוררים בפומפיה לא הגסה הבינונית).
חופן שמיר לקצוץ. (בערך חצי כוס).
3 ביצים גדולות טרופות היטב.
3 כפות קמח כוסמין לבן (אם אין אז קמח תופח).
כפית מלח גס.
פלפל שחור.
ההכנה:
לגרד את התפוחי האדמה, לסחוט היטב מהנוזלים של התפוח אדמה.
להוסיף את שאר המצרכים, לערבב היטב,
ולטגן על אש בינונית.
חשוב לספוג שומן עם נייר סופג.
אפשר להוסיף, תבלין טימין במידה ואתם אוהבים.