לביקורת מוסיקה כמה חבל לי שהתרחקת

טרויה10

New member
לביקורת מוסיקה כמה חבל לי שהתרחקת../images/Emo7.gif

לפורום הזה נכנסתי לא מזמן וזאת לאחר שהייתי מעיינת באתר של קשת ששם ההתלהמות שם היא במה פרוצה לכל, לא היה לי נעים להכנס לשם מאחר שהקללות שם וניבולי הפה היו תת רמה נראה ששם חשוב לכל הנכנס להפציץ בשורת הנושא מלל פוגע ומעליב והכל בלי מנהל פורום,חוץ מכמה פעמים שצצה לה מנהלת שחותמת בשורה ונעלמת כלעומת שבאה, מכיון שלא הייתי בעניינים של "האח הגדול" ולא צפיתי בתוכנית מלכתחילה מפאת נסיעה רציתי להיות בענינים על מנת לגבש דיעה בד בבד כשהתחלתי לצפות בתוכנית, ופה אתה נכנס לתמונה-כשנכנסתי לפורום הזה וקראתי הרבה מההודעות נהניתי מאוד לקרוא תמיד את הדיונים שלך,תמיד דברייך היו הגיוניים נעימים חכמים עם פתח למחשבה שיצר שירשור מעניין ומרתק והפורום גדל וגדל אם זאת הייתה חנות מכולת זה הפך להיות סופרמרקט..חלק קטן עדיין מתדיין , והחלק האחר מתלהם או מביע את דעותיו ומתבטא בצורה שנראית לו אבל לא לך וחבל! חבל לי

bibaso

New member
הפורום יותר מעניין אתך (ביקורת)

אם כי לפעמים אתה מעצבן
(טעיתי באייקון) באמת נהיה פה תת-רמה בזמן האחרון, וזה מצב שרק מנהלי הפורום יוכלו לפתור רק אם יורידו הודעות על ימין ועל שמאל.

תודה ביבאסו .

תעיףך מבט בתגובה שהגבתי לפותחת השירשור . ( ושמה שכתבתי שם בנוגע אליך לא יעלה לך לראש ! כתבתי את זה רק בגלל שאני צבוע ועושה הכל בגלל האסטרטגיה
) .

קמבילי

New member
אין צורך למחוק את ההודעות של ביקורת

ולא שום הודעה אחרת. אנשים משכפלים את עצמם כדי לתמוך בשי, כדי לתמוך ביוסי, כדי לתמוך בעצמם (ביקורת) כדי לעשות "שמייח" (דרוריקו), כל ניסיון להיפטר מזה רק יחמיר את המצב. סנן ביבאסו ושייט לך בנחת עם הפנים אל הרוח.

קמבילי , יש לך מושג כמה מגוחכת את יוצאת

כאשר את מאשימה אותי שאני נכנס בכינויי רפאים על מנת לתמוך בעצמי ? כי הכינויים הללו שכתבו כאן . אף אחד מהם לא כינוי משוכפל שלי ולא רק שהם יודעים זאת בוודאות . אלא גם רוב הפורום . את ממשיכה להתנהל כבדיחה עצובה .

ניסיתי , בחיי שניסיתי בכל הכח .

כתבתי אלף ואחד רשומות ופרסומים עד כמה השנאה הזו לא תוביל לשום מקום חיובי . ניסיתי להתריע מראש ואף לשכנע ( תשאלי את ביבאסו הוא עד לחלק מהמאמצים ) את המגיבים השונים שהדרך של ההכפשות היא לא הנכונה . שלא צריך לשנוא מתמודד צריך לאהוד מתמודדים . קראו לי צבוע , מתחסד ועוד ועוד כינויים מכינויים שונים , אבל זה לא ממש הפריע לי . גם ניסו להתנקל לי אישית ולהוכיח לכולם שאני צבוע ולגרור אותי לביצה העבשה הזו ( כי יש אנשים שהדעות שלי ממש הפריעו להם בדרך להפצת השינאה וזה כל הכיף בעינהם בתוכנית מהסוג הזה ) , אבל גם על זה התגברתי . אבל כאשר הגיע נחשול הביוב חשתי עצמי כטובע . היו לי דיונים יפים ומחכימים עם חלק מהאנשים שהיו בין באי הפורום הזה . בעיקר עם ביבאסו , עם דרוריקו ועם יNOT . הדיונים נבעו כמובן מתוך אי הסכמה ומחלוקת אבל היו מרתקים ומעניינים ביותר . ובעיקר ידענו לשמור על תרבות דיון ( שכללה גם מעט הקנטות אבל הכל ברוח טובה ) . כאשר אני מסתכל כעת על הפורום . אני יודע שכל תגובה שלי תבלע בתוך 1000 תגובות של נאצה והכפשות וגיוס חירום של s.m.s למען מתמודד כלשהו . אני יודע שאין טעם אפילו לנסות להתחיל לדבר בהגיון אל שלל הכינויים שבאים לכאן כמו המשאיות שבאות לחריה . רק לשפוך את הזבל שלהם ולצאת . לצערי אוזלת ידה של ההנהלה אשמה בכך . ההנהלה לא אכפה את החוקים ( במידה מספקת בעיניי ) ואיפשרה את הפרץ בסכר שגרר את השיטפון שאנו עדים לו כיום . אני תמיד הייתי נגד מחיקת הודעות ו " סתימת פיות " ולכן ניסיתי לשכנע ממש מייד בהתחלה שכל מגיב ייקח אחריות על מה שהוא כותב . אבל מאחר וזה לא המצב , על ההנהלה חלה חובה לאכוף את החוקים . מאחר שהדברים לא נעשו בזמן , עכשיו הדרדר המצב עד כדי כך שצריך למחוק כ 50% מהתגובות בשירשור מסויים על מנת להחזיר את השפיות לפורום . כרגע מבחינתי ( ומבחינת עוד כמה ששמתי לב שהפסיקו לכתוב כאן ) אין טעם בכלל להתחיל לכתוב או להגיב . זה פשוט חסר משמעות . מה הטעם לנהל דיון עם אנשים שכותבים " שי דיי איבד את צלם האנוש שלו " או אם אתה משקיע וכותב טיעונים כאלה ואחרים ועונים לך " אתה מתחסד , שי נחש " וזהו . אז מתעלמים , בהתחלה אתה מוצא עוד את האנשים המעניינים להתדיין איתם . אבל לאט לאט אתה הופך להיות אי קטן באמצע הים כאשר סופת טורנדו עוברת ממש מעליך . אין לי ממש רצון להשתתף בפורום שמתבטא בכזו צורה ורמה . אני גם רואה בהשתתפות שלי בפורום כזה כהסכמה אקטיבית למתחולל כאן . ואני לא מסכים ! עם מה שהולך כאן עכשיו . אז עכשיו מיתנתי את עצמי למספר תגובות קצרות וציניות שתפקידן להבליט את הגיחוך שבסיטואציה הזו . ואת טירוף המערכות הכללי שאחז בפורום . אם המצב ישתנה שוב בקרוב אני אחזור לכתוב . אני כבר כתבתי באחד הפירסומים שלי שלא משנה כלכך מי ייקח את המיליון . בסופו של דבר כולנו הפסדנו וכך זה נראה כרגע . ובנימה אישית . תודה רבה רבה על המחמאות . אני מאוד מעריך אותן .

sweetdreams

New member
אבל ככה זה, אתה לא תשנה אנשים..

וזה בדר"כ המצב בפורומים גדולים, ובעיקר של תוכניות כאלו. אם אתה מקווה לשינוי אז קשה לי מאוד לראות אותו מגיע. אז אתה יכול להתרחק, או שאתה יכול להשאר ולסנן את ההודעות והכותבים שלא מתאימים לך. למרבה המזל זה לא קשה לזהות את האנשים שכותבים הודעות לעניין, ואת אילו שכותבים שטויות. אני אישית מרפרפת על ההודעות פה די מהר, וכבר מהכותרות אני רואה לאיזה שירשור בא לי להכנס ולאיזה לא. ואת הדיונים שלי פה אני בדר"כ עושה מול כותבים ספציפיים, ועל נושאים ספציפיים שבא לי להכנס אליהם, ולא על כל שטות שמישהו פה פולט.

droriko

New member
אותי יותר דוחים הבנאליות והשטחיות

נראה שכדי להתחבב בפורום הזה עדיף לשלוח הודעה כמו "חחחחחח יאללה חבר'ה היום מעיפים את שי" (כמובן בלי להוסיף הסבר,היאללה בחר'ה מספיק משכנע) מאשר ממש לנהל דיון , אם זה על אסטרטגיות או אם זה על הדחות . זה לא שחסרים כאן כותבים איכותים , אבל יש יותר מדי מציפים בפורום הזה ולראיה 3 שירשורים יומיים ביום אחד! וכולם עמוסים ! זה נוצר מהצפה של לא מעט ילדים שלכל אחד מהם נורא חשוב לעדכן אותנו כל חצי שעה שהוא שונא את שי ושיוסי הוא מלך ישראל.

GK_FF

New member
אני חדש בפורום,

וזאת ההודעה הראשונה שאני קורא שלך ואהבתי אותה, אני הולך לעקוב אחרי התגובות שלך מבין מאות ההודעות פה, אם זה מזיז לך משהו.

דפקת איחור אופנתי לפורום הא ../images/Emo13.gif ?

תודה על התגובה . אבל הכדור במגרש של ההנהלה . אם הדברים ישארו כפי שהם בהסכמת ההנהלה אז אני לא חושב שיש מה לחפש כאן . הפורום יהפך לסוג של לוח שעם שעליו מדביקים מטרות ויורים חצים או שתולים פתקים לגיוס מצביעים . זה לא בשבילי השטויות הללו ... אם בא לך תדפדף 7 ( ואף יותר ) עמודים אחורה ותיווכח בהבדל בין הפורום שהתנהל כאן לפני שבוע להיום ( ולא שלפני שבוע זה היה פורום מושלם , בכלל לא ! אבל לא קרוב למה שקורה כאן עכשיו ) . בכל מקרה , ברוכים הבאים

GK_FF

New member
מה אומר.... אני מהחלק הטוב שהגיע עם העדר. ../images/Emo13.gif

אבדוק ואקרא.
אולי צריך לפתוח קומונה סגורה "דיבורים רציניים על האח הגדול".. מתאים לכם? XD (לא לעזוב את הפורום חלילה, אחד ההנאות פה זה שכל שניה שלוחצים רפרש יש מה לקרוא. פשוט קומונה לדיונים הרציניים.
)

כרעיון זה נשמע מעניין .

השאלה כמה באמת ירתמו לרעיון . וצריך שם גם אכיפה מחמירה , או שזו תהיה קומונה סגורה ? אבל לפני שעושים צעדים כלשהם צריך לראות מה מתכוונת הנהלת הפורום הנוכחי לעשות בנדון . והאם הם מתכוונים גם לפעול , כי בינתיים הם עובדים יפה בתור ועדת קישוט , תולים כל מיני באנרים עם כוכבים אדומים בפורום עם הכללים וכאלה .

cookies10

New member
היי ביקורת מוסיקה

אהבתי לקרוא את התגובות שלך הם מאד עיניניות מסבירות את שקורה. אני לא קוא כל הודעה ואת שלך כן.... חבל מאד שהחלטת לא לכתוב,,, אני מאמין שאתה כן קורא את ההודעות אז קח את הכל בסבבה וחזור להשתתף כי אתה חסר לנו...

והפעם רשומה מיוחדת עבור טרויה10 .

המחווה שעשית כלכך אצילית בעיניי שהחלטתי להקדיש לך את הרשומה המשעשעת הבאה : משפטים של וינסטון צ'רצ'יל עם הפרשנות ביחס לאח הגדול : 1 . אי אפשר להבטיח ניצחון במלחמה, אפשר רק להיות ראוי לו. כאילו שנכתב על כל המתמודדים שנלחמים שם בוילה על מקומם . 2 . מעולם לא חבו רבים כל כך, כל כך הרבה, למעטים כל כך. כאן כמובן מדובר על החובה של אנשי הפורום כלפיי שי שאיפשר להם לרענן את כל אוצר המלים שלהם . 3 . אף פעם אל תפריע לי כשאני מנסה להפריע לך! וזה כבר באמת נראה כמו משפט שהמתמודד שי עוד עלול לפלוט בטעות . 4 . השיעור הטוב ביותר בחיים הוא לדעת שגם טיפשים צודקים לפעמים. זה שיעור טוב לכולנו . אבל חשוב גם לזכור שטיפשים צודקים רק לעיתים רחוקות . 5 . אני מוכן לפגוש את הבורא שלי. האם הבורא שלי מוכן לאירוע הגדול של לפגוש אותי, זה עניין אחר. משפט שמאוד מתאים לערן לומר אותו . 6 . כשאתה חייב להרוג מישהו, להיות מנומס לא עולה כלום. משפט שמתאים ללאון . 7 . האדם יפול לעיתים בטעות על האמת, אבל על פי רוב הוא ירים את עצמו וימשיך לצעוד. ( מסתכל מסביב ושורק ) 8 . כשהנשרים שקטים, התוכים מתחילים לפטפט. ( מכחכך בגרון ) 9 . הטיעון הכי טוב נגד הדמוקרטיה הוא שיחה בת 5 דקות עם המצביע הממוצע. אם נעדכן את זה להיום , אז הטיעון הכי טוב נגד הדמוקרטיה הוא עיון בפורום .
10 . אני אוהב חזירים. כלבים מסתכלים עלינו מלמטה. חתולים מסתכלים עלינו מלמעלה. חזירים מתייחסים אלינו כאל שווים. לא צריך להוסיף אף מילה . המשפטים הועתקו מהאתר : http://www.pitgam.net/data/%5B%D7%9...7%A6%27%D7%A8%D7%A6%27%D7%99%D7%9C%5D/1/1/15/ מקווה שנהנית

טרויה10

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה,שועשעתי
ואני אוסיף: "במקום שאין אנשים השתדל אתה להיות איש"! / הלל הזקן

babylon4

New member
ביקורת ביקורת

באמת שהיית חסר לי בפורום בימים האחרונים. התוכנית כל יום עולה שלב ואתמול מבחינת רייטינג אינטרנטי היא הייתה בשיא. רואים את זה גם לפי כמות התגובות וגם לפי האתר שלי ששבר אתמול שיאים מטורפים של גולשים לאורך כל היום. בקיצור, כשאתה נמצא בפורום הכי עמוס בארץ אין ספק שאיפשהו תלך לאיבוד. הודעות שאני רשמתי בלושה ימים האחרונים גם נבלעו ובגלל זה פחות השקעתי בלכתוב הודעות כשידעתי שלא יהיה מי שיקרא אותן ומי שיגיב להם. אני מקווה שתמשיך לכתוב כאן ובעזרת הבמה שאני גם נותן לך באתר המעריצים להמשיך ולפרסם שם כי הדעות שלך הן דעות שחשוב שגולשים יקראו ויראו צדדים אחרים. כמו לדוגמא הדיון שפתחת לגבי רנין - הרבה אנשים אצלנו באתר קראו והיו גם שציינו שסוף סוף יש דיבור עליה בהקשר לא גזעני אלא עליה כבן אדם. אז אתה יותר ממוזמן לכתוב לנו לאתר המעריצים וברור שפקודה חייב להמשיך לכתוב בתפוז. חג שמח

למעלה