לבכות בלי סיבה

לבכות בלי סיבה

לבכות בלי סיבה זה קשה נורא זה כואב מייסר זה הורג לא פותר אולי כן אולי לא מה הסיבה לעזעזאל למה אני בוכה בלי סיבה אולי יש סיבה שאותה אני לא מצליחה לא מצליחה למצוא. טוב אז זה הולך בערך ככה. שבוע שעבר הייתי בערב בביצפר (ערב= כל ביצפר בא ורואים סרט או סקרים ושירים וכל מיני דברים בנושא מסויים. זה מזה כייף) בקיצור הערב היה לי סתם משעמןם ואח"כ הלכנו למסיבה ליד הביצפר. ולא היה לי כל כך מצברוח בשלב מסווים ישבתי לבד על אחד הספסלים ושתקתי. ופתאום התחלתי לבכות. והמון. ואני לא יודעת למה!!!!!!! ואתמול הייתי שוב בערב בבריכה. והייתי יכולה או לחזור הביתה או להישאר לדיסקו רציתי לחזור אבל בסוף החלטתי להישאר למסיבה. אבל שוב היה לי מצב רוח חרא!!!!!! ושוב התחלתי לבכות ובקושי יכולתי להפסיק! בכיתי אולי משהו כמו חצי שעה!!!!! ואני לא יודעת למה! אוףףף
גלית

תגובה

לפי דעתי את לוקחת את החיים שלך יותר מדיי ברצינות, יש תקופות משעממות וקשות שאין ברירה אלא פשוט לעבור אותם . . . . . אין טעם לשקוע בעצב, את צריכה למצוא משהו שאת אוהבת לעשות ולהתעמק בו . . . כל האנשים פה בפורום צריכים להיות שמחים, אני דיי שמח (היה יותר טוב אם ליטל הייתה פה!!!) למרות שאני לומד 50 שעות בשבוע וכל השבוע מתחיל בשעת אפס והכי מוקדם שאני מסיים זה בשלוש וביום חמישי אני מסיים ב-6 בערב ללמוד (אוקיי, סיימתי להתבכיין), אז תהנו מהחיים !!! DJ made in israel

אלעד זה לא קשור

החיים שלי מעניינים מאוד. חברים, חברות, מורים, ביצפר, ועדת עלון, ועדת תרבות, מחול, ציור כתיבה, מחשב , אינטרנט, פעילויות בשומר הצעיר, עבודה, כסף... השיעמום הוא לא הבעיה. אבל אני לא יודעת מה כן. גלית

במקרה הזה אני לא יכול לעזור לך

כל מה שאני יודע שכשאת מעסיקה את עצמך אין לך זמן להכנס לדכאונות . . . בדיוק מה שאני עושה עם עצמי, אני קורע את עצמי והמנוחה היחידה שיש לי זה כשאני עם חברה שלי, כשהיא פה אני מנסה כמה שיותר להיות אתה ולא לחשוב על בעיות אחרות . . . DJ made in israel

גליתוש יקרה

יש לך כשרון מדהים... כתבת את ריגשותייך בצורה אמיתית ומרגשת..... לבכות זה להתפרק... להוציא כל מה שיש על הלב.... לפעמיים משמחה לפעמיים מעצב לפעמיים ככה סתם בכדי להשתחרר.... אולי יש לך בעיה או אולי קשה לך או שאת מרגישה משהו לא נעים.. אני אשמח לשמוע ואשמח לייעץ לך ואני פה בשבילך מתי שרק תירצי ענת

תודה.

אבל באמת שאני לא יודעת מה הבעיה. תודה על המחמאה בקשר לhttp://www.stage.co.il/authors/3258 גלית

המרחפת

New member
קוראים לזה

הורמונים. בגלל גיל ההתבגרות, ההורמונים בגוף יוצאים מכלל איזון ושליטה (זו גם אחת הסיבות לחצ´קונים- מסממניו העיקריים של גיל ההתבגרות). כידוע, להורמונים יש שליטה רבה מאד על מצבי הרוח, ולפעמים, חוסר איזון גורם למצב רוח רע, תסכול ורצון לבכי. מה גם שלכל אחד, גם מבוגרים, יש זמנים יותר טובים בשנה וזמנים רעים יותר. הגוף שלנו, כחלק מהטבע, עובד גם הוא לפי עונות השנה. אם תקדישי לכך יותר תשומת לב, ץגלי שבעונות מסויימות, מצב הרוח הכללי שלך מעולה, ובאחרות את רק רוצה להעלם. זה מעגל שחוזר על עצמו כל שנה, ללא קשר לעונה אהובה וכו. לדוגמה, בסביבות ינואר, אני נכנסת לאופוריה שבה מרוח לי חיוך על הפרצוף, ואני מרגישה כל היום כאילו אני מהלכת בעננים. שום דבר לא יוריד אותי משם ליותר מכמה דקות, עד שמגיע מרץ, ולאט לאט אני חוזרת לאדמה. אפריל זו תקופה קשה בשבילי, כי אני מרגישה את הקיצוניות שבים השמיים לאדמה, אך הכי גרוע זה בקיץ. זה מעגל של הגוף, שתלוי בעיקר בהורמונים, שמתאימים עצמם לחודשי השנה....

אם את אומרת

זתומרת יכול להיות שיש בזה משהו. לא יודעת. קרה לי כבר פעמיים שביום שישי בלילה התחלתי פשוט לבכות. ברצף. מוזר... גלית

אני מקפיצה כי

זה עדיין מציק!!!!! זה עדיין מציק לי! והיום הרגשתי את ההרגשה שלפני הבכי באמצע ההפסקה... אבל הצלחתי להעיף אותה... אוווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף גלית

wildflower**

New member
גליתוש ../images/Emo82.gif

את לא יודעת כמה אני מזדהה איתך.מאתמול.......... אתמול ישבתי בבית ובכיתי ארבע שעות רצופות...... ולא ידעתי אפילו למה...... ואתם לא תאמינו מה עשיתי.......כתבתי מכתב התאבדות לכל האנשים שאני מכירהץ........ זה היה כל כלך מדבכא...... ויש לי עדיין את ההרגשה הזאתי..... אני לא יודעת איך נפטרים מזה.או שבסוף אני באמת אתאבד..... בר

guest777

New member
למה זה טוב?

בנות, כן כן, בנות, כמעט ורק אתן, פשוט אוהבות להיות עצובות חשבתם פעם לנסות לחייך הרבה? זה אף פעם לא מזיק... לפעמים יש תקופות קשות, אבל מה לעשות, ככה זה בחיים.. תמיד הכל מסתדר בסופו של דבר... במקום לבכות על כמה שרע בחטיבה, אפשר להיות שמחים שעוד מעט תיכון וכו´ וכו´.. תמיד אפשר להחליף מסגרות, משנה מקום משנה מזל... תאהבו את עצמכן ותחייכו אפילו אם קשה, זו הדרך להצלחה!

lital love .E.

New member
קודם כל.........

את חייבת להבין למה בכית?! מה זאת אומרת את בדיכאון מה רע לך בחיים? ברגע שתדעי מה אז תחזרי אליי אי אפשר סתם לבכות ובכל מקרה חמודה אסור שתגיעי למצב של דיכאון כי בעצם אם חושבים על זה זה גם קרה לי אז מצטערת על מה שכתוב למעלה. אני מכירה את הדכאונות האלה ואני מתחננת אל תיכנסי אליהם זה מסוכן מאוד תצאי למקומות אל תהיי לבד תהני מהחיים כלעוד אפשר ואל תבכי אף פעם כי כמו שאומר חבר שלי "כשאת בוכה את לא יפה" אז תני חיוך אחד קטן ואז תרגישי יותר זה המוטו שלי אימצתי אותו בחום השנה אז כל פעם שעצוב או שכועסים פשוט חייכו ותראו שתרגישו יותר טוב. שולחת חיוכים ונשיקות אוהבת ליטל

michal*

New member
אולי....

אולי את מעמיסה על עצמך יותר מידי?(כשתיארת מה את עושה זה נשמע לי יותר מידי...) ...ואולי זה בכלל לא נכון אבל...אני חושבת שאת צריכה לפנות גם זמן לעצמך...להירגע...להנות... מיכל

זה לא עומס...

זה פשוט ממלא לי את שעות הפנאי המייגעות. וזה עושה לי טוב. זה מספק אותי. גלית

ליטלושק´ה

תיראי אני לא חושבת שלהיות מאושרת כל הזמן יעזור. זה רק לברוח מהבעיות. אבל אני לא אומרת שאני לא צוחקת או מחייכת. דווקא כן והרבה. אבל בפנים אני מרגישה קקי! ואני מרגישה שיש עליי מסכה. אז אני פשוט מוציאה את זה. ואחד חמוד.. ידיד של ידידה שלי ראה אותי בוכה בפעם הראשונה....ואמר לי את המשפט... והוא גרם לי לחייך ולצחוק קצת. גלית ואחד...

lital love .E.

New member
אל תראי כמובן את העולם רק ממשקפיים

ורודים זו לא הייתה הכוונה שלי הכוונה שלי הייתה שפשוט צריך גם לדעת להנות מהחיים וזה מה שאני עושה אוהבת ליטל

למעלה