לבכות לכם

dj_big_s

New member
לבכות לכם

קמתי בקור עם מועקה בלב הרגשתי רע שיש בי לב אוהב אבל אהובת ליבי כבר לא תשוב מנסה להתגבר על הנושא הכאוב זה לא קל ,קשה ביותר להתחיל להיות מישהוא אחר מישהוא בודד בלי אף אחד מישהוא שחצי מחיי אבד כן שנתיים של אושר היו וככה בשנייה פתאום נעלמו וזה למה כי כבר אין ניצוץ נגמרה האשליה נהייתה שלולית בוץ ונשאר לי לבכות לכרית ,לשמיכה לרחם על עצמי כמו נמושה אני שונא כשהרגש הזה בי עולה שונא את עצמי על שאני רכיכה כזה אבל לא מתגבר מעדיף לרחם מעדיף להסתכל התמונה להיות אשם את כבר לא לידי ,כבר לא בחיקי כבר לא יקירה ,לא איתי אך בליבי ונשמתי תהיי לעד ותדעי תיכולנו להיות כלב אחד מאוחד רע לי ומר גורלי האכזר מנסה להבליג לעבור מהיום למחר מנסה לעבור כל יום לחוד מחפש תקווה אולי מילת עידוד אבל אין מי שיקשיב לי שישמע קולי ואין מי אומה שיחזיר את אהובתי. B-(

כואב בלב :-(

המציאות נשברת מתוך מילותיך מכאיבה בפנים עמוק... כתבת יפה ותיארת רגשותיך בצורה מעמיקה וחודרת כולי תקווה כי תמצא יד מעודדת אני בטוחה שה``חברה`` שהיתה הפסידה איש נפלא... אילו היתה קוראת דברים אלה היתה מבינה אך כנראה היא לא הראוייה ואתה ראוי לאחת שבאמת תאהב אותך ותעניק לך ללא עוררין ואכן מאחלת אני לך שתמצא ותגשים משאלה זו - ולא תדע בדידות מהי ! ענבל

הקשתית*

New member
מצטרפת לדברי הנחמה ...

ומוסיפה,שיום יבוא ותבין,שהכאב הזה גם עשה משהוא חיובי, כי מתוך כל הכאב הזה,אנו גדלים ולמדים הרבה,על עצמנו ועל הכוחות החזקים, שטמונים בנו ולומדים להמשיך הלאה. עם על הצער והכאב,הקורע אותך מבפנים, אל תסתכל לאחור,כי רק במחר טמון כל המזור. הכח והבטחון העצמי באים מבפנים, הם נמצאים שם תמיד, אל תחפש אותם,במקום אחר...

למעלה