לבלאק מג´ייק שלום

לבלאק מג´ייק שלום ../images/Emo48.gif

ברוך שובך חזרת לפורום שלך איך היה באילת ,נהנת ויש לי בקשהנ ספרי לנו קצת על חוויותייך באילת נשמע על זה !!!! כתבי ולגבי חום אני יודע זאת שאת כבר חזרת "כעוף בגיל"

black_magic

מדוע את לא עונה לי בתור מנהלת פורום את מחוייבת לענות על כל אחד את לא מתאימה לזה צר לי על כך

סיחלה ,אנסה לנסח בכך מחדש

את כן מתאימה לניהול ,בו עובדה שיש לך עוד גולשים נוספים ,וכייף להיות כאן אבל אני מרגיש קצת מוזנח שלא מתייחסים עליי אולי בגלל שאני מבוגר כאן ואז מה את מציעה לי לעשות

black_magic

New member
דרור..

אל תרגיש מוזנח.. פשוט אין לי זמן לענות לכל אחד.. סליחה..

BlueMind

New member
דרור, בלאק מג´יק אמנם ענתה לך כבר

אבל תרשה לי להוסיף דבר או שניים. קודם כל אל תרגיש מוזנח על כך שלא מתייחסים אליך. חבל לבזבז את זמנך ברגשות שליליים שכאלה. עדיף לעשות חושבים ולהחליט איך ממשיכים הלאה. אם לא טוב לך במקום מסוים ואתה חושב שאתה לא מקבל יחס המגיע לך , שאל את עצמך מה הסיבה ואם אתה יכול לעשות משהו לשיפור המצב? אם כן - יופי, אם לא - אז עוברים למקום אחר. נדמה לי שענית כבר על השאלה הזו ואמרת בעצמך שאתה די מבוגר. והפורום הרי מיועד לבני נוער (אמנם כבדי שמיעה אבל בגיל הנעורים). אז קצת קשה לצפות מאנשים להתחבר עם אנשים שגילם כפול משלהם. האמת, אני עצמי לא בדיוק "נער". אך הנני מכיר כמה חברים כאן באופן אישי ומדי פעם אני מרשה לעצמי להשתתף בדיונים שאני מוצא בהם עניין כלשהו. בלאק מג´יק כתבה לך שאין לה זמן לענות לכל אחד והיא בהחלט צודקת. לכולנו יש סדרי עדיפויות שעל פיהם אנחנו מחליטים למה ולמי אנחנו מקדישים את הזמן העומד לרשותנו ואת היחס האישי. כל טוב לך, BlueMind

לבלאק מגיק ,אבל לא ענית על שאלה שלי

איך היה בחופש ,ספרי לנו על זה מקווה שסידרת לי מישהי מאילת (סתם ... התבדחתי......)

היבנתי

חבל שאין תקשורת בינינו חבל ממש כי חרשים זה כמו אחים בדם אבל אם כך את מסתכלת בזה או.קיי אז תעשי מה שנוח לך

היבנתי ,black_magic

חבל שאין תקשורת בינינו חבל ממש כי חרשים זה כמו אחים בדם אבל אם כך את מסתכלת בזה או.קיי אז תעשי מה שנוח לך רק אל תחסמי אותי ,למקרה חריג אם אצטרך יום אחד

ברוך ,צדקת בדבירך

מה זאת אומרת שאתה לא בדיוק אמרת נער אתה בן 20 פלוס נכון וחוץ מיזה אל תתפלא שאעלם מכאן יום אחד

למעלה