לבלוב הפרחים

איזקיס

New member
לבלוב הפרחים

Δεν ανθίζουν λουλούδια לא מלבלבים פרחים Αναγνωστάκης Πέτρος פטרוס אנגנוסטקיס תרגם: איזקיס Στο μικρό μου τον κήπο στη μικρή μου αυλή δεν ανθίζουν λουλούδια γιατί λείπεις εσύ בגינתי הקטנה בחצר שלי הקטנה לא מלבלבים פרחים כי את חסרה לי Είναι κι αυτά μαραμένα σαν τη δική μου καρδιά κλαίω εγώ που ’χεις φύγει κλαίνε και τα γιασεμιά σαν τη δική μου καρδιά והם קמלים כמו ליבי אני בוכה שהלכת גם היסמינים בוכים כמו ליבי,שלי Γύρνα σ’ αναζητούνε τα κρίνα σ’ αναζητούν’ οι βιολέτες σ’ αναζητάω κι εγώ Γύρνα να ξανανθίσει η αυλή μου να ξανανθίσει η καρδιά μου και τη χαρά μου να βρω חזרי,השושנים מחפשים אותך הסיגליות מחפשים אותך גם אני מחפש אותך חזרי,שחצרי תלבלב שליבי ילבלב ואמצא את אושרי Στο μικρό μου τον κήπο στη μικρή μου αυλή δεν ανθίζουν λουλούδια γιατί λείπεις εσύ γιατί λείπεις εσύ בחצר שלי בגינתי הקטנה לא מלבלבים פרחים כי את חסרה לי Γύρνα, πριν να σου πουν πως πεθαίνω απ’ τη μεγάλη μου θλίψη κι απ’ το δικό σου καημό Γύρνα να ξανανθίσει η αυλή μου να ξανανθίσει η καρδιά μου και τη χαρά μου να βρω חזרי,לפני שיגידו לך שאני מת מהעצב הגדול שלי ומכאבך חזרי,שחצרי תלבלב שליבי ילבלב ואמצא את אושרי

למעלה