לבליידי!!!!!!!!!!!!!!!!!

סידני

New member
לבליידי!!!!!!!!!!!!!!!!!

בליידוש יקר!!!!!!!!!!!!!!! זה לא הסוף של סידני זה רק אשליה, חחחחחחחחח אני ימשיך לבוא לפה אבל לא כל ערב (אין לך מושג איך יניבי שלי שמח שאני לא יחזור לפה כל ערב) כמו שהבטחתי לך את ההמשך של העונש: 11. אני בפורום כדי לגמול את פוטטו מדיבורים על סקס ולגמור את הרומן ביניכם. 12. אני בפורום בשביל להשאיר הודעות מטומטמות ועונשים שאתה מביא. 13. אני בפורום כדי לפענח איך לעזעזל עושים ת`פרצופים ההם. 14. אני בפורום כדי לראות כמה זמן ייקח לך לחסום לי ת`גישה לפה. 15. אני בצ`אט כי אני לא לוקחת כדורים אז אני חייבת להוציא ת`טימטום שלי על אנשים וזה לא יכול להיות על האנשים שבבית שלי. 16. אני בצ`אט כדי להתלהב מהכתב היפה שלי. 17. אני בצ`אט כדי לחנך ת`כחולים. 18. אני בצ`אט כי נהייתי מכורה. 19. אני בצ`אט כדי להתאמן איך לעצבן עיזים כחולים(למדתי מהר מאוד). 20. אני בצ`אט כדי להתנחל לשומרים בפרטי. 21. אני בצ`אט ובפורום כדי להציק לשומרים. 22. `` `` `` `` `` `` 23. `` `` `` `` `` `` 24. `` `` `` `` `` `` טוב הבנת כבר מה אני רוצה להגיד פה נכון? אם לא אז הינה סיכום: אני בצ`אט ובפורום מכיוון שבהתחלה רציתי לראות איך זה אחר כך כבר נהייתי מכורה ועכשיו אני סתם כדי להציק לכחולים. SIDNI AS EFRAT THE EEZA

Blade

New member
אחח.... נוסטלגיה....

סידנעיי.. אני זוכר את היום הראשון שהגעת לכאן. ואיך שנכנסת לא עברו חמש דקות וכבר הפרטי שלי היה מוצף בבקשות ותחינות מאנשים חפים מפשע. כולם ביקשו ממני שאני אזרוק אותך. ואכן כך עשיתי. אך את כמו נודניקית לתפארת, המשכת לחזור, ולחזור, ולחזור. בשלב מסויים כבר ויתרתי על לנסות להעיף אותך ולהתרכז בירידות עלייך. לצערי גם זה לא עזר. ואז הגעת לפורום. וגם כאן סתמו לך את הפה. אבל לא לאורך זמן. לא רק שהמצב היה גרוע, עכשיו הוא עוד יותר התדרדר, מאחר ואת התחלת להשתמש בנו השומרים כאובייקטים להתעללות ולמימוש כל הסטיות שלך. שזה גרוע בפני עצמו. אבל זה בסדר. אני בן אדם סובלני. וחוץ מזה, מקסימום, נגביל לך את הגישה עוד פעם לפורום.

למעלה