לבן ואפרת ולאותם אנשים, משני המינים

jukalpis10

New member
לבן ואפרת ולאותם אנשים, משני המינים

לדבריהם היגבתי והיגיבו לדבריי לפני כמספר חודשים. במקום ספציפי מאדם כלשהוא שמעתי,ששני חוכמולוגים (גבר ואישה) מאותם "המיוחסים" הנימצאים כאן, לדבריהם כאילו הם גרמו במובן כלשהו ליציאתי מכאן לתמיד. מה ביכולתם/כוחם/שיטתם לגרום לכך? במה הם בקיאים מחוץ לטנטרה ובמה הם מציאה מחוץ לאינטרנט? אנושית? חיצונית? שיכלית? האם זו גדולה/חוכמה לשחק אותה נאור/ה גיבור/ה אמיצ/ה חזק/ה באמצעות המחשב? לעשות רוח ולנפח שרירים באמצעות המחשב? הרי אינני יחיד שלא רק חושב אלא בטוח בכך,איזה סוג של אנשים בפורומים למיניהם. בעבר הערתי כאן למספר נשים ומתחתי עליהן ביקורת ושמתי לב, לפי תגובותיהן, לא מוכנות לקבל ומתקשות להשלים עם העובדה, מה פתאום אני להן ועליהן? אני בספק באם אי פעם היו/יהיו להם, כבוד עצמי וביקורת עצמית. בטרם ידברו/יכתבו לי/עליי דבר-מה שלילי, שיחפשו וימצאו אצלם את הדברים השליליים והמינוסים העיקריים, הניכרים בהם. נישאלת השאלה,אם אני באמת שונה מהם ולא כמוהם, מה אני עושה כאן? התשובה היא חד-משמעית, ההבדל עצום בין אלו שניכנסים לכאן פעם ב- בכדי להגיב ל-על דבר-מה ואלו שנימצאים כאן באופן קבוע ותקועים כאן למשך כל חייהם. לכם הם כאן,ממש מציאה מחוץ למחשב. לדעת ולגעת בטנטרה,ביגדיל? זה הכל בחיים? לדעתי,כפי שהם עשויים להישמע בשטח ולא רק בפורומים למיניהם, אם ישימו את השכל שלהם בראש של אתון, היא תהפוך לקרנף. בטח שלא יגידו/יכתבו שישארתי כאן מילה אחרונה שלי,לפני שיצאתי מכאן לתמיד, בזאת גם אתם תיווכחו. מצפצפני ושם ... על כל אלו,איך איפה וכמה שיגיבו על הודעתי הזו, המדברת בעד עצמה.

התייחסות רצינית לדבריך (ואחרונה מסוג זה)

שלום, אף אחד לא "גרם" ליציאתך מהפורום. אתה קיבלת החלטה לעזוב את הפורום ואף כתבת על כך. רוח הפורום הזה הינה רוח הטנטרה. משמעו: * עקרון של קבלה הדדית * עקרון של חופש ופתיחות * עקרון של התנהלות מתוך אהבה יש כאן בהחלט מקום להבעת דעות שונה, לוויכוחים... וכבר היו כאן לא מעט וויכוחים נוקבים ביותר, ועדיין, ממקום של כבוד הדדי ופירגון. ציינת כאן התייחסות לגבר ואישה, ציינת בהודעה מאוחרת יותר שמות ספציפיים של אנשים. אותם אנשים שבעבר התנצחו מולך לא היו היחידים שלא אהבו את הגישה הלוחמנית והמתנגחת, הם פשוט היו אלו שבחרו להעלות זאת על הכתב באופן פומבי. אחרים התבטאו על כך במסרים אישיים ובמפגשים אישיים. אנחנו רוצים ליצור כאן הזמנה עבורך ועבור חברי הפורום בכלל - אנחנו מציעים "לקחת רוורס" ולשנות גישה. לכתוב בפורום הודעות שמתייחסות לנושאי הפורום, לכתוב על עצמך. להמנע מכתיבה על אנשים אחרים, להמנע בהתנגחות ישירה או עקיפה. ברוח דברים אלה, אנו מוחקים את הודעתך השנייה ומזמינים: - את חברי הפורום הותיקים לא להתייחס לפנייה האישית ולנהוג כאילו לא היתה קיימת. - אותך, להכנס שוב ולכתוב הודעות ברוח חיובית (וגם אם חפצה נפשך בביקורת - ישנה דרך חיובית ובונה להציגה). אנחנו מכירים חלק גדול ממשתתפי הפורום הפעילים ויודעים שהם בהחלט מסוגלים לפתוח דף חדש. ה
במגרש שלך.

סולי26

New member
קשה לעקור עץ ששורשיו מגיעים לכול העולם......

כמה שליליות יש בפניה שלך... כול אדם שונה מרעהו אחרת היה משעמם לנו באמת ההודעה מדברת בעד עצמה ובקול רם! רק שלא נתקע פה יש חיים מאחרוי המחשב

מאיה642

New member
טוב שלא ראיתי מה היתה ההודעה

כיון שאני לא נכנסת הרבה. עדיף לא להתייחס אני ישנה מעולה בלילה שיהי לכם שבוע נפלא

jukalpis10

New member
עוד אחת מאותן נשים

שמסתתרת/חוששת מדבר-מה, מפני מה/מי את מסתירה את שמך האמיתי? גילך? מצבך המשפחתי? כל כך הרבה נשים שרופות מכל מיני סיבות בפורומים למיניהם? כרגע בכרטיס אישי שלך,רשום שאת בת 1, כרטיסך כשל אחת שזקוקה לטיפול רוחני נפשי וחברתי ורק לאחר מכן לגדלך במסגרת מתאימה וללמדך שימוש באינטרנט. את כמו שאר נשות הפורומים, לא שונה מהן בכלום. כניראה מהודעתי דבר-מה כוון אלייך ופגע בך,כל תגובה ישירה/עקיפה הנוגעת להודעתי/תגובתי כלשהי, משמע שבכל אחת מכן ניכרת חולשה ספציפית,עליה ניתן לרקוד בכיף. אחרת איך היצלחתי עד כה לגרום לכן להגיב להודעתי/תגובתי כלשהי? שום תירוץ לא יעזור לכן, בכל אדם וחוה ניכר פלוס ומינוס, חיובי ושלילי ולפיכך מפתחים לגביכם חושים וכאשר מישהוא קולט אותכם מה ומי שאתם באמת מחוץ פורומים, אתם קוראים לו טרול. אז מה תגידו/תכתבו עליכן? שאני בסדר ואתן לא? היצחקתן אותי. על נשות הפורומים למיניהם,אף אחד/ת מכם לא כותב/ת מגיב/ת עליהן,חוץ ממני ועוד כעשרה חברה בפורום אחר. שמתם לב? ניראה לי שאסתפק, הפעם סופית, בסגירת הדף בפורום זה. היה שלום.

למעלה