לבן - שלוחה של הודעתך בנושא הילינג

pinibs

New member
לבן - שלוחה של הודעתך בנושא הילינג

בפורום אומנויות לחימה הי בן, אמנם הודעתך בנושא ההילינג (בתגובה לשאלתו של עידודו הלוחם) היתה בפורום אומנויות הלחימה, אבל משום מה הרגשתי צורך להעביר לך תגובה דווקא בפורום זה. כנראה משום שאני מעיד כאן על עצמי ואני חש שעל הבמה הזו זה יתקבל בפחות ציניות. אז ככה, אתה כותב על שלושת המושגים החשובים בהילינג: 1. אחריות (לא אשמה) - אתה אחראי (לא אשם) על כל מה שקורה לך 2. למידה - כל מה שקורה לנו הוא שיעור (אם רצוננו בכך!) 3. אהבה - כל דבר ביקום הזה הינו ביטוי של אהבה, שהינה האנרגיה המקורית היחידה שקיימת (לא מדובר על רגש האהבה, אלא על האהבה עצמה) ועל חמשת העקרונות הבסיסיים של העשיה הנכונה: 1. דע מה אתה עושה 2. דע מדוע אתה עושה זאת 3. דע עד מתי אתה עושה זאת 4. קח אחריות על עשייתך 5. הנח לעשיה לחנוך אותך, לשנות אותך אז למרות שאני מעיד כאן על עיסתי, ולמרות שזה אולי לא בדיוק תואם את השתדלותי (ככל שניתן) להצניע לכת, אני חייב לומר שגם לגבי שניים מתוך שלושת המושגים ולגבי כל חמשת העקרונות אני גם מרגיש וגם יודע שאני ממש שם. אין לי ספק בכך, וזה מאד מרגש! ברור לי לחלוטין שאני אחראי למה שקורה לי, וברוב המכריע של הזמן אני פועל בהתאם. אני מצליח למצוא את הלקח וללמוד כמעט מכל מה שקורה לי. לגבי האהבה, יכולת הקבלה שלי (את עצמי ואת האחרים) והיכולת שלי לא לשפוט, הן אמנם כל הזמן בסימן עלייה, אבל עלי להודות שאני עדיין לא לגמרי מצליח לפענח את דבריך לגבי האהבה כאנרגיה לכל מה שקורה ביקום הזה. אשר לחמשת העקרונות, אני יודע מה אני עושה, אני יודע מדוע אני עושה זאת, אני יודע עד מתי אעשה זאת, אני לוקח אחריות על העשייה שלי ואני בוודאי מניח לה לחנך ולשנות אותי. לא תמיד, כמובן (אני לא מושלם, ולא רוצה להיות מושלם), אבל כמעט תמיד! זה לא לקח לי יומיים, וגם לא שלושה, וזה היה כרוך במסעות ארוכים שאף פעם אינם מסתיימים (הדרכים משתנות, אך אינן נגמרות, וכמה טוב שכך), ואני כל כך גאה במקום שאליו הגעתי, שחבל על הזמן. אז זה מה שרציתי להגיד. אני לא יודע כמה זה מקרב אותי לנושא ההילינג, והאמת היא שאני לא עסוק בשאלה הזו. כלומר, אני אהיה מאושר להכנס גם לעולם הזה, אבל אני לא מפעיל לעצמי שום סטופר (לא של זמן ולא של הישג) בנושא. פשוט הרגשתי מאושר לקרוא מה שכתבת לגבי מקום שצריך להגיע אליו בדרך אל עולם ההילינג (פרשנות שלי), ולגלות שאני כל כך קרוב. פיני

פיני יקירי, ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אכן, על פי הכרותי איתך ועל פי הודעתך, אני בהחלט יכול לקבוע שכניסתך לעולם ההילינג תהא פשוטה וחלקה יחסית, מאחר וחלק מהעקרונות הבסיסיים והחשובים הינך כבר מיישם, חלק אחר יהיו לך סתם בלתי זרים וחלק נוסף יהיה לך קל ללמידה... בטח, זה כיף לגלות שאתה כבר שם!!! אוהב, בן

למעלה