לבן שלי יש שבר מאמץ

sim26

New member
לבן שלי יש שבר מאמץ

הוא באמצע מיון מתמשך ומפריחך לתפקיד אחרי שנפל מטיס. האם הם יכולים להעיף אותו בגלל השבר? האם יש לו זכויות בעניין?

oshiko

New member
תלוי לכמה זמן, תלוי ביחידה ...

אם זה סיפור קצר ייתכן שייתנו לו גימלים עד שזה יעבור ואז הוא ישלים וימשיך את המסלול/המיון. אם זה לטווח ארוך ייתכן שהוא יצטרך לדלג מחזור אחד או לוותר ... לגבי היחידה - כל מה שאנחנו יודעים שזה בשיבטה ... ?

sim26

New member
הרופא אמר לו לא לרוץ

לשבועיים ואז נראה... השבר מדרגה 2 נראהלי 1 הכי קל ו4 הכי קשה. הוא כבר קיבל ציונים טובים בעניינים פיזיים אולי יוותרו לו יד לו עניינים יותר מטליים ואישיותיים שהם בקשו ממנו לעבוד עליהם. הוא צריך ללמד שיעור ביום ה' לדוגמא וישב כל שבת ומצ"ש להכין אותו כמו שצריך.

sim26

New member
אני בטוחה שהשבר בא בעקבות הריצות

בנעליים צבאיים ושלא ישנים מספיק כי הוא התאמן בריצות עם מאמן מקצועי לפני שהתחיל במיון הזה ורץ הרבה יותר עם חברה ספורטאיים מצטיינים שמתחרים במרתון. הוא אמר לי ש הצבא לא מאתגר אותו בקשר לכושר. האם אפשר לבקש שאורטופד יתאים לו מדרסים בלי להוריד לו פרופיל?

sim26

New member
כשהבן השני הלך לרופא

וקיבל פטור מנעליים צבאיים אמרו לו שעכשיו זה מוריד פרופיל. אני מתכוונת למדרסים במרשם אם צריך. למדנו שאם אפשר ויש זמן שכדאי לקחת את החיילים שלנו לרופא באופן פרטי ופשוט לא להגיד לצבא. עצוב וגם יקר.

sim26

New member
כמובן הבן השני ממשיך ללכת בנעליים

צבאיים וממשיך להרוס את רגליו כדי לשרת ביחידה הקרביתץ

למעלה