לבן!

aMiT157

New member
לבן!

אולי אתה בתור אחד ששורץ כאן, עברת את זה. אני לא. נכון ניקה מספיק מקצועית ויודעת בעצמה מה כן ומה לא, אבל - "מכול מלמדי השכלתי! ומתלמידי עוד יותר" לא תזיק גם ביקורת בונה, להפך, היא רק תועיל! וזה לא קרה רק בהופעה אחת, וגם ציינתי את זה. לכן הערתי על זה. זה מוריד לה מרמת ההופעה הגבוהה שלה. והערתי את זה בתור אחד שיש לו ניסיון על במות ויודע איך מתנהלת הופעה, מה מותר מה אסור ומה זה טעויות. עצה אישית: תקשיב קצת לעימנואלה, ותלמד לקבל דעות של אחרים ולא לרמוס אותן, במיוחד אם זה מישהו שפעם ראשונה מגיב כאן.

Ben Love Nikka

New member
אוקיי

דבר ראשון סורי , אין לי בעיה עם ביקורות בונות להפך , אני דווקא שם מהעיר כאלה ואחרים . הבעיה היא שחשבתי שאתה אחד מאלה שכבר דיברו על זה , יענו הטקסט היה ממש דומה לטקסט הקודם , שהיה לפני איזה שבוע . לא הייתה פה שום כוונה של רמיסה חס וחסה , אלא אחרי שחפרו על זה בפוסט מלא , לא אהבתי ששוב אהעלו את הנושא . בפעם הבאה , אשמח אם תעיין קצת בפורום במקום לפתוח עוד פוסט על נושא או שאלה שכבר נענו. זה מה שטוב בפורום. חח והאני הכי מקשיב לעימנואלה , כפרה עליה.. ואתה פעם ראשונה פה , ברוך הבא . שוב סליחה , ותבוא צטרף אלינו . ת'כלס אין על ניקה .. Ben

EMANUELA XD

New member
שוב תמיד יעלו נושאים חוזרים

אנו נמצאים עדיין בתקופה של בנייה וגיבוש של הפורום חברים חדשים בדרך אליו תמיד יעלו נושאים שדנו בעבר-על הוותיקים להיות סובלנים וזהירים עם המצתרפים החדשים לנסות לא לענות בתוקפנות כי זה ירגיש מאויים אנו רוצים להתחזק בכמות החברים בפורום וכמה שיותר חברים יעשה טוב לכולנו כל אחד זכותו להרגיש חופשי בפורום-לשאלות קיצוניות נשאיר את העבודה למנהל הפורום רק לו יש את הכלים להתמודד לחברים תפקיד חשוב להתחבר לאהוב את כל מי שבא להתגבש עמנו ולהתחזק בכח הפורום גם אים זה נידמה שפיצוצים בפורום חולפים מעל ראשנו כל אחד מחוייב לסובלנות אחד כלפי השני לפעמים הדברים נאמרים לא בכוונה-ולהתנצל זאת לא בושה הכי נחמד שנעביר את הבילוי בכייף ובאהבה אחד עם השני שיהיה נחמד והכי הכי מול כייף בפורום ולכל מי שחדש ומצתרף תמיד יש מקום אצלנו בלב ובן הערה קטנטנה אליך חמוד ולכל המתעניין בדבר אני לא אוהבת ומתחברת אל המילה (כפרה ) היא לא נכונה מנטרה שלילית והרסנית בעלת כח לשון הרע עד שלא יודעים לא מבינים כמה כח שלילי יש במילה אחת עכשיו קבל טיפ ותראה שבלי המילה הזאת כמה החיים יותר יפים שתיהיה בריא עד 120 וחלילה שאל תלך על אף אחד בכפרות אוהבת אותך ואתה אדם יקר

shlomi814

New member
חחח

זה נכון. המשמעות של המילה כפרה היא שלילית. בימים עברו האמהות והסבתות היו אומרות כפרה עליך מתוך כוונה שהן מוכנות ללכת כפרה בכדי לכפר\להציל את ילדיהם... אני ללא חושב שמישהו פה מוכן ללכת כפרה בשביל מישהו. אני בכל אופן מוכן ללכת כפרה על כל אחד מחבריי ואהוביי.... עמנואלה....פשש... את מרשימה אותי בכל פעם מחדש..

Ben Love Nikka

New member
אעעע עאאא עד לפה שלומי ..

אני מאוהב בעמנואל נואשות! כדי לך להיזהרר ! אני מזהיר אותך! חח ..

למעלה