"לבנבונת" הופעה

"לבנבונת" הופעה

מושון אלישר יובל פאר עודד ורטש עינת מוהבן מועדון הגראג´ רחוב שמוטקין 27 ראשלצ 22:30 28.7 יום ראשון מומלץ ע"י הצורך לחיות באמת

ט י נ ה

New member
רוצו לראות את לבנבונת .... ../images/Emo91.gif

הי כולם ושבת שלום אני מכירה את מושון אפשר לומר אפילו קצת אישי כבר דיברנו ומושון קנה כרטיס למופע שלי בענב ושבר את הקרח של כל המכופתרים שהגיעו וקם לרקוד איתי והיה אחלה של האחלה שבעולם בכל אופן יש לי את הדסיק של לבנבונת ואם לא היתה לי הופעה בענב יומיים אחרי התאריך שלו הייתי בטוח מגיעה רוצו לראות ולעודד רוק אנד רול ישראלי משובח נשיקות למושון רוק אנד רול סי

actress

New member
מושון ספר ספר איך היה....

יש לך תמונות מאותה הופעה?

מחכה כבר לסי בעינב

סי מסתכלת על המעריצים בגובה העניים אישה חמה ואוהבת מזוהה עם האיש הפשוט למרות שהיא מלכה מילים לא יכולות לתאר את מה שאני מרגיש אלייך וכמה שאני מעריך אותך ואת האופי החזק שלך אני כבר מחכה לראות אותך בעינב ב 30 ביולי אני כבר מחכה לערב כל חלק ממני בגוף ובראש עם החומר ממנו עשוי קולך האדיר ולהטמא בו כולי לראות איך אישה שעברה כבר הרבה ויש לה כבר ילדים לא נעצרת עי הנשמה המלאה באין סוף כי היא מחוברת לנשמה האין סופית שחקי אותה (אין מה להגיד לך את זה כי נוכחותך היא כבר מעמד אדיר) אני מחכה כבר להופעה בעינב

actress את ממש מתוקה

את ממש חמודה ההתנהגות שלך והיכולת חאהוב מישהו בלי מעצורים הייתי בהופעה של סי בעינב וזה היה מדהים המקום אומנם בנוי להופעות תיאטרון ששם יושבים ושותקים אבל אך לא שמדובר בנוכחותה של מלכת רוקנרול אמיתית באיזה שהוא שלב ניכר רצון עז של כולם פשוט לזוז כי אי אפשר להשאר אדיש לאנרגיות שהאישה הזאת מפיצה לא יכולתי יותר וקמתי והיא נגשה אלי ולא ידעה שזה אני(היינו מתכתבים ומדברים בטלפון)והסתכלה לי בעניים שקלטתי מה קורה לי כמעט יצאתי מאיזון עינב לא עינב כולם נסחפו שם בריקודים האנשים היו יכולים לפחות עוד שני הופעות חוזרות רצוף אחת אחרי השניה

למעלה