לבנונים מודים לישראל

ne ro

New member
אם ישראל תמשיך בתוקפנות-

הלבנונים עוד יתמכו בחיזבאללה!

מה אתה אומר!

הרי השיעים הם רק 40% מהלבנונים! והם, כידוע, אוהבים אותנו אהבת נפש. ראיתי באחת התחנות אדם עומד ליד הריסות ביתו, ואומר שהוא היה בסביבה שום דבר הקשור לחיזבאללה, אבל עכשיו הוא עצמו חיזבאללה. מעניין, מדוע?

ביחוד 300 הלבנונים ההרוגים ומיליון

הפליטים, וביחוד מודים למעודדת המלחמה בכחול לבן.

a e q u i t a s

New member
../images/Emo2.gif

עברתי על הדפים אחורה בפורום, ונתקלתי בהודעה הזו... אני מאוד מקווה שאת מסייגת את הודעתך בפגיעה במחבלי חיזבאללה ולא מועדדת פגיעה ורצח של לבנונים חפים מכל פשע....

matan115

New member
שאלה- שמישהו יסביר לי משהו בבקשה

יש לי שאלה בקשר לצבא מדינת לבנון. הרי מה ההוא בין השאר הגורם לסיכסוך היום? אי מימוש החלטת 1559 שקוראת לצבא לבנון להתפרס בדרומה ופירוק חיזבאללה מנשקו. הרי אפילו נשיא לבנון מר אמיל לחוד טען שהוא ביקש סיוע מהקהילה הבינ"ל במימוש ההחלטה כי הרי הצבא של לבנון אינו מסוגל. אבל מה קורה היום? אותו אדון, אמיל לחוד, מאיים ומזהיר את ישראל לבל תפלוש ללבנון אחרת היא תתמודד עם התוצאות- מלחמה כוללת עם לבנון שתכלול גורם חדש- צבא לבנון ה"חזק". אז בעצם ללבנון כן יש צבא שהוא אימתני ויכול להילחם בצה"ל (לפי דברי לחוד). אני שואל את עצמי האם לאותו נשיא יש בעצם מניעים נסתרים? האם צבא לבנון תומך בסתר בחיזבאללה? האם הוא בכלל היה יכול למנוע את כל הסיכסוך היום על ידי שליחת הצבא לדרום הלבנון?

למעלה