לבנות איזור חיפה אשמח להכיר

sagi26

New member
לבנות איזור חיפה אשמח להכיר

מכיון שזה פורום הכרויות אני אשמח להכיר ולא לדבר על הכרויות שמי שגיא בן 28 מקריית מוצקין מאמן חדרי כושר וסיימנתי הנדסאים תע"נ יותר פירוט יש בכרטיס שלי בתפוז אשמח להכיר בחורה מאיזור חיפה,,, רצוי שתהייה אסטטית,, עם היא עושה כושר בכלל מעולה,,, שתהייה בוגרת כשצריך ובחורה שעברה את שלב המשחקים פשר לפנות אליי דרך הכרטיס שלי בתפוז או לאיי מייל שלי: [email protected]

נימשון

New member
../images/Emo2.gif

לכי על זה

sagi26

New member
תודה רבה על המחמאה

תודה רבה על המחמאה אני משתדל ומצליח לשמור על כושר ואסטטיקה למשות שאני מאמן ב2 חדרי כושר,, לא קל אבל אפשרי. אני לא יודע עם ציינתי אבל פעמיים בשנה אני מתחרה בפיתוח גוף,,,, בקיץ מר ישראל,, ובחורף מר צפון. שאלה אותי בחורה עם הייתי יוצא עם בחורה מלאה פלוס אז תשובתי מופנת לכל הבחורות: כל עוד הבחורה לא שמנה או לא רזה אנורקסית אין לי בעייה כל עוד הבחורה אסטטית,,, ומטופחת ,, עם הבחורה תעשה כושר ותשמור על אורך חיים בריא ברור שזה המצב האידיאלי.

sagi26

New member
לכל הבחורות תודה רבה

תודה רבה:) דרך אגב אני שרירי נכון אבל אני לא אלי האנה אני בסה"כ 75 ק"ג על 175 שאמרתי שאני מתחרה בפיתוח גוף הייתי חייב להגיד בקטגוריה עד 75 ק"ג תודה רבה לכל הבחורות ששלחו לי מחמאות לכרטיס שלי והצעות,,, מצטער אם לא הספקתי לענות לכולן,, מצטער אם לפעמיים אני רוצה אבל המרק הוא קצת גדול עליי,,, ואני מקווה שאף אחת לא נפגע ממני כי באמת עד עכשיו כל הבחורות פה באתר חמודה ומקסימות שגיא

למעלה