לבנות בלבד!!!

לבנות בלבד!!!

בנות הפורום היקרות- הצילו! יש לי חברה מאוד קרובה ש``התחברה`` על טיפוס מפוקפק להחריד. מתוך ידיעה אני אומרת שהוא לוחץ עליה לעשות דברים שהיא לא רוצה או לא מוכנה עדיין לעשות. אני כבר ניסיתי לדבר איתה אבל היא אטומה. אני יודעת שהמצב רק יחמיר עם כל שניה שהיא איתו. אנא עזרו לי!!! הממהרת!

י.קטן

New member
אולי היא יודעת...

מה טוב בשבילה... ניסית לחשוב רגע על הצד שלה? למה היא עושה את זה לעצמה..?, אולי היא צריכה את השינוי הזה...?

MajoR_ToM

New member
שאלה לי לך

למה הטיפוס `` מפוקפק `` ? חוץ מזה שהוא לא ניראה לך ול מה את חושבת שהוא לוחץ עליה ולמה את חושבת שהיא לא רוצה או לא מוכנה ? את לא חושבת שהיא בעמדה ליקבוע מה היא רוצה כמובן הכל מישתנה אם יש ביניהם הבדל רציני בגיל - ואז אני איתך

Black Star

New member
שאלה:

אתה באמת חושב שפער בגילים באמת לא יכול לעשות טוב לשני הצדדים? כלומר, תמיד יהיה בקשר כזה משהו רע? כי יש לי כמה זוגות חברים, או-בעיקר- בנות עם חברים מבוגרים מהם בכמה שנים טובות, שממש ממש טוב להם יחד, והבנים לא בהכרח לוחצים עליהן לעשות *כלום*...

MajoR_ToM

New member
אחוז אחד בקושי

קשר של ילדה ( דגש על ילדה ) עם מישהו בן 21-23 זה לא קשר אמיתי יש סיכוי קלוש שזה אהבה ממש קלוש לרוב זה - או בן שרוצה זיון קלה עם פטיה או תינוקת מםגרת שחושבת שזה שיש לה חבר מבוגר זה אומר שהיא בוגרת או משהו כזה

MiSheL

New member
אני מכירה כמה מקרים

שבהם בנות עשו דברים רק בשביל לרצות את החבר שלהם , מתוך חוסר ביטחון עצמי. כנראה שהיא יודעת על מה היא מדברת. יש לי חברה שהייתה שנה עם חבר שלה, שכל מי שהסתכל עליהם מהצד ראה איך שהוא מתיחס אליה בזילזול, אבל היא אהבה אותו והייתה עיוורת והתעקשה להשאר , בערך פחות מחודש אחרי שהוא קיבל ממנה מה שהוא חיפש (לקשי ההבנה- הם שכבו), הוא עזב אותה לזרועותיה של מישהי אחרת.....אני אישית תמיד הייתי מנסה לגרום לה לפקוח את העיניים, ואחרי שהם נפרדו היא נזכרה לעשות את זה סוף סוף... לפי דעתי במקרים של התאהבות כמו זה , אין הרבה מה לעשות כי אכן, האהבה היא מאוד עיוורת! מה שהחברה יכולה לעשות היא לדבר איתה שיחה כנה ולהסביר לה את המצב, לנסות לפחות כדי להיות נקייה במצפונה- לדעת שהיא לפחות דיברה והזהירה. אבל צריך לדעת איך לעשות את הדברים כדי שזה לא יתפרש מהצד השני כקנאה או סתם רצון רע - בגלל הרבה פעמים בתחילת קשר יש תמיד את החברות הקנאיות שמנסות להפריד. מישל

MajoR_ToM

New member
צריך להיזהר

כי רוב הסיכויים שהיא פשוט תאבד חברה האהבה עיוורת הזעם עוד יותר

פלומפי

New member
מנסיון

לנסות ולדבר זה לא עוזר אבל מצד שני אסור עליה כי אז היא רק תלחץ מכל העניין והיא תחשוב שאת לא לצידה. תנסי להסביר לה את הצד שלך בכל דרך אפשרית אחרת, נסי להרחיק אותה מהחבר שלה בצורה הכי לא גלויה לעין ותזכירי לה כל הזמן שאת תמיד תיהיה שם בשבילה!

shir-shir

New member
לממהרת...

טוב תשמעי חמודה מנסיון פשוט אין לך מה לעשות נגד זה... פשוט אין.. אני מכירה את הסיפור הזה טוב מאוד.. וגם אני ניסיתי לעשות הכל כולל לשאול אנשים שאני לא מכירה... אבל פשוט תני לה לעשות מה שהיא רוצה.. את אומנם חברה שלה אבל אלו החיים שלה.. ולכי תדעי...אולי הבנאדם הזה מתנהג אליה אחרת את לא יכולה לדעת איך הם שהם ביחד לבד! פשוט תני לה לחיות ולטעות.. ואחר כך שהיא תצתרך אותך.. פשוט תהיה לידה... אין שום דבר אחר לעשות...ואני מדברת מנסיון!

goldy

New member
תני לה ללמוד מהניסיון,

אני אישית לא מכיר דרך אחרת, מה שכן אחרי שהיא תפרד ממנו תדגישי בפניה את השגיאות שעשתה ותשמרי עליה בפעם הבאה ככל יכולתך. זכרי שהקושי נובע מכך שהאהבה היא בין הדברים הכי חזקים שיש, ולכן את מתקשה להפריד אותה ממנו. בהצלחה בכל מקרה...

למעלה